Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Νέκρα στην δουλειά σήμερα... ούτε ο Λέφτερα για καφέ δεν πέρασε

Εμεις εδω δεν ξερουμε τι εστι άδεια, ολο τον χρονο δουλευουμε, ειτε με πυρετό ειτε χωρις.

ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ​ πετώντας με βλεπω

Δημοσ.

Ρε geo δεν έχεις έναν ελβετικό σουγιά και λίγη κολλητική ταινία να φτιάξεις το αμάξι;

Οχι. Θα γεμίσω ομως την μπαταρια απο τις αποθήκες ενεργειας στη δουλεια. Θα χρησιμεύσουν και καπου επιτελους μετα απο 15 χρονια!

Δημοσ.

μολις εκαψα μερικα εγκεφαλικα κυτταρα με αυτο που ειδα πριν λιγο.

ειμαι στο ασανσερ κατεβαζοντας τα σπουπιδια. σταση στον 5ο. μπαινει μια τυπισα μεσα που την εχω σταμπαρει εδω και χρονια οτι πρεπει να ειναι σαλεμενη στα μυαλα της. φοραει 2 μπλουζες και μαλλινη ζακετα, μακρυ παντελονι, κλειστα παπουτσια και καπελο.....

εχουμε 30°C γαμημενους βαθμους! αυτο ειναι καυσωνας για το βελγιο!

Δημοσ.

ειμαι στο ασανσερ κατεβαζοντας τα σπουπιδια. σταση στον 5ο. μπαινει μια τυπισα μεσα που την εχω σταμπαρει εδω και χρονια οτι πρεπει να ειναι σαλεμενη στα μυαλα της. φοραει 2 μπλουζες και μαλλινη ζακετα, μακρυ παντελονι, κλειστα παπουτσια και καπελο.....

Κι εσυ με φανελιτσα - κοντο σορτς, ε;

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου (acquaintance) παντρεύεται μια κοπέλα που πριν από μερικά χρόνια, τραβιόμασταν για κάνα δίμηνο. Με κάλεσαν.

Μαλάκα μου δεν το έχω εντοπίσει ακριβώς, αλλά νιώθω περίεργα για το όλο σκηνικό.

Δημοσ.

πας στον γαμο και κανεις την παπια. αποφευγεις τις πολλες συναναστροφες γυρο απο την νυφη.

duck-in-tuxedo.jpg

Γιεπ - δατς ε κουλ λουκ!

• Like 3
Δημοσ.

Χάχα υπάρχει τελικά και άλλη τρελή εκτός από τη θεία μου....

Αυτές θα πρέπει να κάνουν παρέα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...