geowizard Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Λοιπον, εμεινε το αμαξι απο μπαταρια...... Εγκλωβισμένος στη δουλεια... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
alexzzz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Νέκρα στην δουλειά σήμερα... ούτε ο Λέφτερα για καφέ δεν πέρασε
geowizard Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Νέκρα στην δουλειά σήμερα... ούτε ο Λέφτερα για καφέ δεν πέρασε Εμεις εδω δεν ξερουμε τι εστι άδεια, ολο τον χρονο δουλευουμε, ειτε με πυρετό ειτε χωρις. ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ πετώντας με βλεπω
slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ρε geo δεν έχεις έναν ελβετικό σουγιά και λίγη κολλητική ταινία να φτιάξεις το αμάξι; 1
geowizard Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ρε geo δεν έχεις έναν ελβετικό σουγιά και λίγη κολλητική ταινία να φτιάξεις το αμάξι; Οχι. Θα γεμίσω ομως την μπαταρια απο τις αποθήκες ενεργειας στη δουλεια. Θα χρησιμεύσουν και καπου επιτελους μετα απο 15 χρονια!
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 μολις εκαψα μερικα εγκεφαλικα κυτταρα με αυτο που ειδα πριν λιγο. ειμαι στο ασανσερ κατεβαζοντας τα σπουπιδια. σταση στον 5ο. μπαινει μια τυπισα μεσα που την εχω σταμπαρει εδω και χρονια οτι πρεπει να ειναι σαλεμενη στα μυαλα της. φοραει 2 μπλουζες και μαλλινη ζακετα, μακρυ παντελονι, κλειστα παπουτσια και καπελο..... εχουμε 30°C γαμημενους βαθμους! αυτο ειναι καυσωνας για το βελγιο!
geowizard Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 μολις εκαψα μερικα εγκεφαλικα κυτταρα με αυτο που ειδα πριν λιγο. ειμαι στο ασανσερ κατεβαζοντας τα σπουπιδια. σταση στον 5ο. μπαινει μια τυπισα μεσα που την εχω σταμπαρει εδω και χρονια οτι πρεπει να ειναι σαλεμενη στα μυαλα της. φοραει 2 μπλουζες και μαλλινη ζακετα, μακρυ παντελονι, κλειστα παπουτσια και καπελο..... εχουμε 30°C γαμημενους βαθμους! αυτο ειναι καυσωνας για το βελγιο! Κι εσυ με φανελιτσα - κοντο σορτς, ε;
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Κι εσυ με φανελιτσα - κοντο σορτς, ε; ναι! ακριβως. (με παρακολουθεις καλε; )
geowizard Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ναι! ακριβως. (με παρακολουθεις καλε; ) Ας πουμε οτι εχω την 6η αίσθηση....
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 τεσπα, η τρελα δεν παει στα βουνα, καλα το λενε.
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ένας γνωστός μου (acquaintance) παντρεύεται μια κοπέλα που πριν από μερικά χρόνια, τραβιόμασταν για κάνα δίμηνο. Με κάλεσαν. Μαλάκα μου δεν το έχω εντοπίσει ακριβώς, αλλά νιώθω περίεργα για το όλο σκηνικό.
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 πας στον γαμο και κανεις την παπια. αποφευγεις τις πολλες συναναστροφες γυρο απο την νυφη.
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 πας στον γαμο και κανεις την παπια. αποφευγεις τις πολλες συναναστροφες γυρο απο την νυφη. Γιεπ - δατς ε κουλ λουκ! 3
viper2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΑΙΑΝΙΑ - ΚΟΡΩΠΙ - ΠΑΙΑΝΙΑ- ΚΟΡΩΠΙ - ΠΑΙΑΝΙΑ... για ενα διαβατηριο...
mary Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 μολις εκαψα μερικα εγκεφαλικα κυτταρα με αυτο που ειδα πριν λιγο. ειμαι στο ασανσερ κατεβαζοντας τα σπουπιδια. σταση στον 5ο. μπαινει μια τυπισα μεσα που την εχω σταμπαρει εδω και χρονια οτι πρεπει να ειναι σαλεμενη στα μυαλα της. φοραει 2 μπλουζες και μαλλινη ζακετα, μακρυ παντελονι, κλειστα παπουτσια και καπελο..... εχουμε 30°C γαμημενους βαθμους! αυτο ειναι καυσωνας για το βελγιο! Χάχα υπάρχει τελικά και άλλη τρελή εκτός από τη θεία μου.... Αυτές θα πρέπει να κάνουν παρέα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις