christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλημερούδια! Οι Pulp ήταν φοβεροί, ο Jarvis θεός... κάτι κοριτσάκια που είχα κοντά μου νόμιζα οτι είχαν απανωτούς οργασμούς... τα έδωσε όλα ο τύπος και εκπληκτική φωνή , δεν έκανε εκπτώσεις... και αύριο ξεκινάω δουλειά :cry:
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 πως πάει τελικά το ψιλοκρύωμα σου; Εντάξει είχε κλείσει απλά ο λαιμός μου και μετά ΟΚ , δεν προχώρησε .
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 fun job αναρωτιεμαι πως τα τεσταρουν... http://www.kariera.gr/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%88%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82-+-%CE%91%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82/Athina/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%A8%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/J8B5185WQ5NDCKWMFM9/?IPath=JRGCM&sc_cmp1=js_GR_JobRes_8&APath=2.21.0.0.0
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μαλακα αν ειχα τοσα λεφτα θα επερνα δειαρκειας και τα αλλα μπυρες. Εγώ έκανα την υπέρβαση... πήρα και imac και 2 διαρκείας (Skoda Ξάνθη και ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα) κατά διαόλου πάνε όλοι φέτος. τι διαρκείας και @@διες α, για να σου πω... Α, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩ... αλέκε, από περιέργεια και χωρίς να θέλω να σου κάνω χαλάστρα. Το trackpad δε συμπεριλαμβάνεται ούτως ή άλλως στο πακέτο imac; Έτσι είναι τουλάχιστον εδώ. Η τιμή πάντως είναι εξαιρετική! Και το διαρκείας να είναι στην Πανάθα στο μπάσκετ. όχι ρααα... ή trackpad ή magic mouse σου δίνουν να διαλέξεις όταν αγοράζεις τον imac και έτσι είναι παντού (δες το apple site που το γράφει στους συνδιασμούς). Και επίσης να πω ότι εμένα και τα 2 μου φάνηκαν χρήσιμα σε διαφορετικές περιπτώσεις (δουλειά vs σερφάρισμα) alexzzz,αύριο μπορεί να σου εχω αγοραστή τέτοια λέγε μου...
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μπαινεις στη μπουγατσα με φόρα " Ενα καφε και μια πρασινη "(σπανακοπιτα) . Στις 8 το πρωι σε θυμαται ο συμμαθητης[τερμα μαλακας] απτο δημοτικο. Ε οκ, ποσο σκατα να συνεχιστει το θεμα λες, λετε κανα 2 μαλακιες, του λες για την αδερφη του ποσο μουναρα εγινε και γυρνας να παρεις το καφεδοφαι. ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ. "Ωραια,αυτη κερασμενη γιατι την εκοψες και βαλε μια ακομα και μη κανεις καμια πλακα να την κοψεις" ειναι δυνατον τετχοιοι ανθρωποι να δουλευουν τα ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΑΣ???
freedubus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εγώ βλάχο αν μου έλεγες "μια πράσινη" όχι απλά θα στην έκοβα αλλά θα σου έριχνα και κανελοζάχαρη. Αν δεν σου έδινα μια χάινεκεν δηλαδή.
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ενταξει εσυ εισαι και γνωστος αντρακλας.ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ?
μαφαλντα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Άθλιε,έτσι εξηγείται και το πράσινος Λουσιφερ.Μμ
status Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μπαινεις στη μπουγατσα με φόρα " Ενα καφε και μια πρασινη "(σπανακοπιτα) . Στις 8 το πρωι σε θυμαται ο συμμαθητης[τερμα μαλακας] απτο δημοτικο. Ε οκ, ποσο σκατα να συνεχιστει το θεμα λες, λετε κανα 2 μαλακιες, του λες για την αδερφη του ποσο μουναρα εγινε και γυρνας να παρεις το καφεδοφαι. ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ. "Ωραια,αυτη κερασμενη γιατι την εκοψες και βαλε μια ακομα και μη κανεις καμια πλακα να την κοψεις" ειναι δυνατον τετχοιοι ανθρωποι να δουλευουν τα ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΑΣ??? Καφέ με σπανακόπιτα; Πας καλά;
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 http://www.osavvas.com.gr/products.html Απο αυτον στα μαγαζια στην Αθηνα εχω φαει πολυ καλυτερη μπουγατσα απο οτι σαλονικα
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ^υπαρχουν και καλυτερα. καινοτομια αποτελει η λιωμενη σοκολατα, σε αυτο τον παραδεχομαι!
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καφέ με σπανακόπιτα; Πας καλά; Δε προλαβαινεις να τρεξεις μετα. Μπλακνταν. http://www.osavvas.com.gr/products.html Απο αυτον στα μαγαζια στην Αθηνα εχω φαει πολυ καλυτερη μπουγατσα απο οτι σαλονικα Ε ναι, γιατι πηγες σε κανα θειο Βανια για να φας μπουγατσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις