Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερούδια!

Οι Pulp ήταν φοβεροί, ο Jarvis θεός... κάτι κοριτσάκια που είχα κοντά μου νόμιζα οτι είχαν απανωτούς οργασμούς... τα έδωσε όλα ο τύπος και εκπληκτική φωνή , δεν έκανε εκπτώσεις...

και αύριο ξεκινάω δουλειά :cry: :cry: :cry:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

μαλακα αν ειχα τοσα λεφτα θα επερνα δειαρκειας και τα αλλα μπυρες.

Εγώ έκανα την υπέρβαση... πήρα και imac και 2 διαρκείας (Skoda Ξάνθη και ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα)

κατά διαόλου πάνε όλοι φέτος. τι διαρκείας και @@διες

α, για να σου πω... Α, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩ...

αλέκε, από περιέργεια και χωρίς να θέλω να σου κάνω χαλάστρα.

Το trackpad δε συμπεριλαμβάνεται ούτως ή άλλως στο πακέτο imac; Έτσι είναι τουλάχιστον εδώ.

Η τιμή πάντως είναι εξαιρετική!

Και το διαρκείας να είναι στην Πανάθα στο μπάσκετ.

όχι ρααα... ή trackpad ή magic mouse σου δίνουν να διαλέξεις όταν αγοράζεις τον imac και έτσι είναι παντού (δες το apple site που το γράφει στους συνδιασμούς). Και επίσης να πω ότι εμένα και τα 2 μου φάνηκαν χρήσιμα σε διαφορετικές περιπτώσεις (δουλειά vs σερφάρισμα)

alexzzz,αύριο μπορεί να σου εχω αγοραστή

τέτοια λέγε μου...

Δημοσ.

Μπαινεις στη μπουγατσα με φόρα " Ενα καφε και μια πρασινη "(σπανακοπιτα) . Στις 8 το πρωι σε θυμαται ο συμμαθητης[τερμα μαλακας] απτο δημοτικο. Ε οκ, ποσο σκατα να συνεχιστει το θεμα λες, λετε κανα 2 μαλακιες, του λες για την αδερφη του ποσο μουναρα εγινε και γυρνας να παρεις το καφεδοφαι. ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ. "Ωραια,αυτη κερασμενη γιατι την εκοψες και βαλε μια ακομα και μη κανεις καμια πλακα να την κοψεις"

ειναι δυνατον τετχοιοι ανθρωποι να δουλευουν τα ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΑΣ???

Δημοσ.

Εγώ βλάχο αν μου έλεγες "μια πράσινη" όχι απλά θα στην έκοβα αλλά θα σου έριχνα και κανελοζάχαρη. Αν δεν σου έδινα μια χάινεκεν δηλαδή.

Δημοσ.

Μπαινεις στη μπουγατσα με φόρα " Ενα καφε και μια πρασινη "(σπανακοπιτα) . Στις 8 το πρωι σε θυμαται ο συμμαθητης[τερμα μαλακας] απτο δημοτικο. Ε οκ, ποσο σκατα να συνεχιστει το θεμα λες, λετε κανα 2 μαλακιες, του λες για την αδερφη του ποσο μουναρα εγινε και γυρνας να παρεις το καφεδοφαι. ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ. "Ωραια,αυτη κερασμενη γιατι την εκοψες και βαλε μια ακομα και μη κανεις καμια πλακα να την κοψεις"

ειναι δυνατον τετχοιοι ανθρωποι να δουλευουν τα ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΑΣ???

Καφέ με σπανακόπιτα; Πας καλά;

Δημοσ.

Καφέ με σπανακόπιτα; Πας καλά;

Δε προλαβαινεις να τρεξεις μετα. Μπλακνταν.

http://www.osavvas.com.gr/products.html

Απο αυτον στα μαγαζια στην Αθηνα εχω φαει πολυ καλυτερη μπουγατσα απο οτι σαλονικα

Ε ναι, γιατι πηγες σε κανα θειο Βανια για να φας μπουγατσα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...