zeniath Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Έμα και εσύ τα οιστρογόνα μου μέσα, αν θες λουκάνικο μην παραγγέλνεις σαλάτα. Μπερδεύεις τον ντελιβερά 2
zeniath Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αυτά παθαίνουν τα παιδιά της Ελληνίδας μάνας που θέλει σώνει και ντε να γίνουν επιστήμονες. 'Ντάξει φέτος είχαμε Euro & Olympics δεν μπορώ να πω γέμισε ο χρόνος.
viper2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 μονο μαλακιες τετραδια εχει το πλαισιο... φλασια... μερες
Pireotis88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αυτά παθαίνουν τα παιδιά της Ελληνίδας μάνας που θέλει σώνει και ντε να γίνουν επιστήμονες. 'Ντάξει φέτος είχαμε Euro & Olympics δεν μπορώ να πω γέμισε ο χρόνος. ενω διαφωνουμε...εδω θα συμφωνησω...ολα τα φιλικα θα δουμε...βλεπω και Παρολυμπιακους παντα...τους θαυμαζω αυ τους τους ανθρωπους...
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ισχυει, αι στο διαλο. ακου μου τσιμπαγε τα αρχιδια κι εγω εκανα την παπια. ελεος! θυμηθηκα και μια παλια ιστορια που αναγκαστηκα να του τον πιασω φορα παρτιδα για να πιασει το συνθημα. Δεν ειπα εγω πουθενα οτι μου τσιμπαγε τα @@....πολυ πιο κατω με τσιμπαγε...
mary Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ευα σορυ αλλα δε μπορω να φανταστω τετοια φαση.. εχω λιωσει απο το γελιοοοο :lol: :lol: Υγ.Πρωι-πρωι και τα σκυλια ακουν σκυλαδικα....... ΕΛΕΟΣ απλα
geowizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ευα σορυ αλλα δε μπορω να φανταστω τετοια φαση.. εχω λιωσει απο το γελιοοοο :lol: :lol: Υγ.Πρωι-πρωι και τα σκυλια ακουν σκυλαδικα....... ΕΛΕΟΣ απλα ισχυει, αι στο διαλο. ακου μου τσιμπαγε τα αρχιδια κι εγω εκανα την παπια. ελεος! θυμηθηκα και μια παλια ιστορια που αναγκαστηκα να του τον πιασω φορα παρτιδα για να πιασει το συνθημα. Αν δεν πιασεις το λεβιε των ταχυτήτων, πως θελεις να αλλαξει ταχύτητα το αμαξι; Τραγελαφικη η κατασταση.....
mary Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Εσυ κυριε απομιμηση μπρατ πιτ μη μιλας.. Μαλλον σου πιανουν το λεβιε συχνα γιαυτο το καταλαβαινες.Αν στον επιαναν μια στο τοσο ε επομενο ειναι να αργεις να στροφαρεις και να αναγκαζεται η αλλη να τα πιασει για τα καλα
geowizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Εσυ κυριε απομιμηση μπρατ πιτ μη μιλας.. Μαλλον σου πιανουν το λεβιε συχνα γιαυτο το καταλαβαινες.Αν στον επιαναν μια στο τοσο ε επομενο ειναι να αργεις να στροφαρεις και να αναγκαζεται η αλλη να τα πιασει για τα καλα Μην ανησυχείς, το λεβιε μονο μια ξανθια το επιασε στο πρωτο κιολας ραντεβου. Εγω ειμαι παραδοσιακός τυπος, τις φερνω σπιτι στο 3 (πανω-κατω) ραντεβου. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2012 από geowizard
mary Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μην ανησυχείς, το λεβιε μονο μια ξανθια το επιασε στο πρωτο κιολας ραντεβου. Εγω ειμαι παραδοσιακός τυπος, της φερνω σπιτι στο 3 (πανω-κατω) ραντεβου. Ετσιιιι παραδοση και ποιοτητα
geowizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ετσιιιι παραδοση και ποιοτητα Εεεεεεεεεεεετσι! Το δεύτερο πως το ξες; To εγγυώμαι εγω και οι 20 προηγούμενες σχεσεις μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις