Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες της να βγείτε άλλη μια φορά πήγαινέ την στην παραλία και κάντην να σκούξει και άσε τις μαλακίες του geowizard, αυτός είναι ο Brad Pit και έχει γκόμενα διαφορετική κάθε βράδυ, δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβάνε οι κοινοί θνητοί για να πηδήξουν

Μωρε μια χαρα καταλαβαινω τι κανετε για να πηδήξετε, το πρόβλημα ειναι οτι το κανετε με τον δυσκολο τροπο... Δειξε μου εναν που με ακουσε και δεν πηδηξε εκεινη την μερα!
  • Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τον Liverpool89 αύριο

Γιατι, δεν τον ειδα να κανει αυτο που ειπα! Εαν τα κανει και δε πηδηξει, τοτε τα ξαναλεμε!

Δημοσ.

Τον Liverpool89 αύριο

Χαχαχα...και απο σημερα μπορεις....

Φταινε και οι κακιες γλωσσες...Ο αδερφος μου με γλωσσοφαγε οταν τον ελεγα οτι θα βγω μαζι της αντε παλι τυχερε και μ"λακιες...και του λεω σκασε θα με ματιαξεις..και αυτο εγινε...

Λες και ολοι ειχαν βαλθει να με κανουν χαλαστρα..οταν ημουν μαζι της μεχρι και η πρωην μου με πηρε τηλεφωνο ταχα να με ρωτησει πως κανουν επεκτση υπολοιπου..

Δημοσ.
οταν ημουν μαζι της μεχρι και η πρωην μου με πηρε τηλεφωνο ταχα να με ρωτησει πως κανουν επεκτση υπολοιπου..

Σοβαρα; Κοπελα να ρωτησει πως κανουν επεκταση υπολοιπου; Σιριουσλι; Αυτες ειναι εξπερτ ρε! Παρε τηλεφωνο την πρωην και πες της να της δειξεις απο κοντα πως να κανει επεκταση. Αν πει ενταξει, θα εχεις σύντροφο στο κρεβατι σημερα.

Δημοσ.

Σοβαρα; Κοπελα να ρωτησει πως κανουν επεκταση υπολοιπου; Σιριουσλι; Αυτες ειναι εξπερτ ρε! Παρε τηλεφωνο την πρωην και πες της να της δειξεις απο κοντα πως να κανει επεκταση. Αν πει ενταξει, θα εχεις σύντροφο στο κρεβατι σημερα.

Μπα δεν νομιζω...

Ηταν να βγω μαζι της για να με χαιρετισει ταχα επειδη φευγω φανταρος..αυτη ηθελε και μου το προτεινε και οταν ηρθε η μερα και την ειπα ολο κομπλε θα παμε ταδε ωρα που ειπαμε...Ενω ειχα πλεινει το αμαξι και του εβαλα σκουπα ..για να κατσει στα καθαρα..και πολλα αλλα μου λεει θα σε παρω σε μιση ωρα τηλ..δεν με πηρε..την παιρνω εγω και τις λεω τι εγινε και τι μου λεει και αυτη ..τοσα χρονια μαζι τωρα κολωσε...δεν με αφηνει ο μπαμπας μου..γιατι θα παω με αμαξι θα παμε 20 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου και θα γυρισουμε 1.30 ωρα τα μεσανυχτα...Ε δεν ξαναδινω σημασια σε καμια τους...

Οποια θελει να κανουμε κατι πρωτα θα την κανω ερωτησεις κρισεως και θα της λεω γυναικες φιλες δεν κανω...

Υ.Γ Τις ειχα πει της σα’ι’κο οτι γυναικες φιλες δεν εχω ουτε προκειτε να κανω...

Δημοσ.

Ειδικα στην παραλια ανεβηκε και απο πανω μου και τριβοταν και τετοια...

Μια εσύ με την ξέκωλη, μια ο zeniath με την γυμνάστρια, θα μπει η evabb πάλι και θα τραβάει τα βυζιά της :P

Χαθήκαν οι τεστοστερόνες και τα ρέστα.

• Like 1
Δημοσ.

Για κάτσε ρε συ, από την μία λέμε ότι οι γυναίκες είναι περίεργες και δεν δείχνουν αν σε θέλουν και από την άλλη είσαι και εσύ παιδάκι μου τόσο γκαβός; Τι ήθελες, να στην πετάξει όξω την ώρα που οδηγούσες για να καταλάβεις ότι θέλει λουκάνικο;

:ph34r:

Πες της να βγείτε άλλη μια φορά πήγαινέ την στην παραλία και κάντην να σκούξει και άσε τις μαλακίες του geowizard, αυτός είναι ο Brad Pit και έχει γκόμενα διαφορετική κάθε βράδυ, δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβάνε οι κοινοί θνητοί για να πηδήξουν

κλαιω....

Μια εσύ με την ξέκωλη, μια ο zeniath με την γυμνάστρια, θα μπει η evabb πάλι και θα τραβάει τα βυζιά της :P

Χαθήκαν οι τεστοστερόνες και δεν μας δινουν ουτε μια σφαλιαρα.

fixed

Δημοσ.

κλαιω....

Μπα δεν πιστευω ...εκει και οταν ημασταν στην παραλια και ημουν σημαια δεν πλησιαζε το χερακι της...μονο διπλα και τρελαινομουν...αλλα ουτε εμενα με αφηνε να παω στην επιμαχη περιοχη...αλλα κ"λαρακι και τετοια ολα εξω....

Τι σκατα....

Νομιζω με κανενα 16χρονο πιο καλα θα περνουσα....Αυτη ηταν 22 ..ενα χρονο μικροτερη απο μενα...

Δημοσ.

Μπα δεν πιστευω ...εκει και οταν ημασταν στην παραλια και ημουν σημαια δεν πλησιαζε το χερακι της...μονο διπλα και τρελαινομουν...αλλα ουτε εμενα με αφηνε να παω στην επιμαχη περιοχη...αλλα κ"λαρακι και τετοια ολα εξω....

Τι σκατα....

Νομιζω με κανενα 16χρονο πιο καλα θα περνουσα....Αυτη ηταν 22 ..ενα χρονο μικροτερη απο μενα...

Δημοσ.

Χαθήκαν οι τεστοστερόνες και τα ρέστα.

ισχυει, αι στο διαλο. ακου μου τσιμπαγε τα αρχιδια κι εγω εκανα την παπια. ελεος! θυμηθηκα και μια παλια ιστορια που αναγκαστηκα να του τον πιασω φορα παρτιδα για να πιασει το συνθημα.

Δημοσ.

ισχυει, αι στο διαλο. ακου μου τσιμπαγε τα αρχιδια κι εγω εκανα την παπια. ελεος! θυμηθηκα και μια παλια ιστορια που αναγκαστηκα να του τον πιασω φορα παρτιδα για να πιασει το συνθημα.

Ε, έπρεπε να «πιάσεις» τον σένσορα και έτσι.;ρ

3 μέρες μιζέριας στο σπίτι ενώ όλοι οι άλλοι κάνουν διακοπές, το κολόγατο μου μέσα βαριέμαι...

Πήδα καμιά και εσύ, αν είναι δυνατόνε.;ρ

Δημοσ.

Ποια μωρέ την γάτα μου; Να παω στο νησί θέλω μπας και κάτσει καμία, για την ώρα την βγάζω με futurama (όχι σεξουαλικώς μην προλάβει κανείς να πει τίποτα εεε)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...