zeniath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δηλαδή αν υπάρχει αντίθετο φύλο στο σπίτι πρέπει να παίξει πήδημα; Πότε θα περάσεις κανα 3μερο σπίτι μου; Μου αρέσει η λογική σου
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δηλαδή αν υπάρχει αντίθετο φύλο στο σπίτι πρέπει να παίξει πήδημα; Πότε θα περάσεις κανα 3μερο σπίτι μου; Μου αρέσει η λογική σου δεν σου λεω ντε και καλα για πηδημα. εστω λιγο φλερτ ρε παιδι μου, μια προσεγγιση κατι τεσπα.
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 μονο αυτο; σου εχει στερεψει η τεστοστερονη; τι σκατα; Και μετά λέτε τους βιαστές εγκληματίες. 2
viper2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 δεν φταιει ο φονιας και τα λοιπα ελληνικα...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v1c2OfAzDTI
Liverpool89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 πειτε μου αν εγω ειμαι παραλογος η δεν ξερω τι.... Εβγαινα με μια κοπελα απο το χωριο...πηγαμε για ποτακι βραδινο μπανιο και επεσαν μερικα φιλια και πολλα αλλα, αλλα οχι το κυριοτερο απο την πρωτη μερα... Την Κυριακη ξαναβγηκαμε πηγα και την πηρα απο την δουλεια...αλλαξε, φορεσε μια μινι φουστιτσα και ενα μπλουζακι και πηγαμε για ποτο...Εγω επειδη μου το επαιζε λιγο δυσκολη δεν την ορμηξα στην διαρκεια τουτ ποτου, πριν φυγουμε μου πεταει 'Θελω να μεινουμε φιλοι και να συνεχισουμε σαν φιλοι', της ειπα εγω δεν σε βλεπω ετσι και δεν το θελω... Φυγαμε πηγαμε για παγωτο, στην διαδρομη με επινε τον κ@λο και οταν την πηγα σπιτι απλα με φιλησε στο μαγουλο για καληνυχτα..Ααα στην διαρκεια της διαδρομης με το αμαξι σπιτι με τσιμπουσε διπλα απο τα @@... Ειχα κατι νευρα γιατι πονουσα και για ολη την φαση, αλλα δεν ειπα τιποτα...Τωρα ουτε μυνημα ουτε τηλεφωνο...και εμαθα απο μια φιλη της οτι με ειπε οτι ειμαι βλακας και μαλλον στραβωσε... Τωρα σκεφτομαι οτι εκανα λαθος και το πηγα εγω χαλαρα... ενω θα επρεπε να την χειμιξω και μετα ας με ελεγε οτι ηθελε..... Δεν ξερω πλεον οι γυναικες δεν πρεπει να πολυ βγαινουν για ηλιοθεραπεια γιατι καιγονται εσωτερικα...
geowizard Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 πειτε μου αν εγω ειμαι παραλογος η δεν ξερω τι.... Εβγαινα με μια κοπελα απο το χωριο...πηγαμε για ποτακι βραδινο μπανιο και επεσαν μερικα φιλια και πολλα αλλα, αλλα οχι το κυριοτερο απο την πρωτη μερα... Την Κυριακη ξαναβγηκαμε πηγα και την πηρα απο την δουλεια...αλλαξε, φορεσε μια μινι φουστιτσα και ενα μπλουζακι και πηγαμε για ποτο...Εγω επειδη μου το επαιζε λιγο δυσκολη δεν την ορμηξα στην διαρκεια τουτ ποτου, πριν φυγουμε μου πεταει 'Θελω να μεινουμε φιλοι και να συνεχισουμε σαν φιλοι', της ειπα εγω δεν σε βλεπω ετσι και δεν το θελω... Φυγαμε πηγαμε για παγωτο, στην διαδρομη με επινε τον κ@λο και οταν την πηγα σπιτι απλα με φιλησε στο μαγουλο για καληνυχτα..Ααα στην διαρκεια της διαδρομης με το αμαξι σπιτι με τσιμπουσε διπλα απο τα @@... Ειχα κατι νευρα γιατι πονουσα και για ολη την φαση, αλλα δεν ειπα τιποτα...Τωρα ουτε μυνημα ουτε τηλεφωνο...και εμαθα απο μια φιλη της οτι με ειπε οτι ειμαι βλακας και μαλλον στραβωσε... Τωρα σκεφτομαι οτι εκανα λαθος και το πηγα εγω χαλαρα... ενω θα επρεπε να την χειμιξω και μετα ας με ελεγε οτι ηθελε..... Δεν ξερω πλεον οι γυναικες δεν πρεπει να πολυ βγαινουν για ηλιοθεραπεια γιατι καιγονται εσωτερικα... Ξερεις το πρεπει να κανεις εδω; Οχι. Θα σου πει ο geowizard. Λοιπον την χεζεις την κοπελια ή αν δεν θελεις, την παιρνεις τηλεφωνο και της λες εμαθα οτι με αποκαλεσες βλακα ενω δεν εχω δωσει δικαιώματα και δεν το θεωρω σωστο εκ μερους σου. Και την χεζεις. Μετα πας σε ενα μπαρ βρισκεις την ιδια μερα μια αλλη (την μαλακω την χεζεις) και συνεχίζεις μια χαρα....! Geowizard τεχνικη - Παντα πιανει. btw δωσε μου το τηλεφωνο της και θα την βαλω εγω στον ισιο δρομο Ααα στην διαρκεια της διαδρομης με το αμαξι σπιτι με τσιμπουσε διπλα απο τα @@... Μεγαλε αυτο δεν το κανουν ουτε σε μενα οι πιο κ@υλωμενες! Τι επαθε και σε τσιμπαγε;
zeniath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Για να καταλάβω, στο πρώτο ραντεβού έπεσε χαμούρεμα και στο δεύτερο που σου έσκασε μύτη πιο ξεκώλι δεν έγινε τίποτα; 1
geowizard Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δεν ξερω πλεον οι γυναικες δεν πρεπει να πολυ βγαινουν για ηλιοθεραπεια γιατι καιγονται εσωτερικα... Ισχύει το κατα μανα κατα κορη οποτε μια να κανει τη μαλακια την βαψαμε! Για να καταλάβω, στο πρώτο ραντεβού έπεσε χαμούρεμα και στο δεύτερο που σου έσκασε μύτη πιο ξεκώλι δεν έγινε τίποτα; Ελα μου ντε!
zeniath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Για κάτσε ρε συ, από την μία λέμε ότι οι γυναίκες είναι περίεργες και δεν δείχνουν αν σε θέλουν και από την άλλη είσαι και εσύ παιδάκι μου τόσο γκαβός; Τι ήθελες, να στην πετάξει όξω την ώρα που οδηγούσες για να καταλάβεις ότι θέλει λουκάνικο; 1
Liverpool89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μεγαλε αυτο δεν το κανουν ουτε σε μενα οι πιο κ@υλωμενες! Τι επαθε και σε τσιμπαγε; Δεν ξερω ρε συ... Το κοριτσι ειναι σα'ι'ικο...Η μαμακια ειναι οτι αυτη μου την επεσε...Και εχω ξενερωσει τρελα... Για να καταλάβω, στο πρώτο ραντεβού έπεσε χαμούρεμα και στο δεύτερο που σου έσκασε μύτη πιο ξεκώλι δεν έγινε τίποτα; Ναι πολυ μαλιστα... Ειδικα στην παραλια ανεβηκε και απο πανω μου και τριβοταν και τετοια...
geowizard Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δεν ξερω ρε συ... Το κοριτσι ειναι σα'ι'ικο...Η μαμακια ειναι οτι αυτη μου την επεσε...Και εχω ξενερωσει τρελα... Παρε τηλεφωνο και πες της ηρεμα αυτο που σου ειπα. Μονο ετσι θα το ξεκαθαρίσετε!
zeniath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Πες της να βγείτε άλλη μια φορά πήγαινέ την στην παραλία και κάντην να σκούξει και άσε τις μαλακίες του geowizard, αυτός είναι ο Brad Pit και έχει γκόμενα διαφορετική κάθε βράδυ, δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβάνε οι κοινοί θνητοί για να πηδήξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις