Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πανω εκει που λες τι ωραιο καυσωνα εχει..μεσα σε 10 λεπτα...

Ελα..οκ ειναι οφ τοπικ..αλλα ολοι στο fb σας θα γραψετε για στατους ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω με ποια λογική -δλδ αν συμπεριλαμβάνουν ας πούμε και την Αττική οδό..Πάντως μιλάμε για πολλά χρήματα κι έτσι όπως έχουν γίνει δεν νομίζω ότι τους αξίζει.Θέαμα για το ποια υπερδύναμη θα πάρει τα περισσότερα χρυσά,ποια ντόπα δεν θα αποκαλυφθεί,και σασπένς για τα εκατοστά του δευτερολέπτου.Προτιμώ τα ρομποτάκια στον Αρη.

Ένα μεγάλο ποσοστό ήταν έργα υποδομών που έμειναν απλά στο συρτάρι για πολλά χρόνια, με τους ολυμπιακούς μετατράπηκαν σε ολυμπιακά έργα υποδομών για αυτό ανέβηκε το κασσέ, επίσης τα έργα υποδομών πληρώνονται από τους σπόνσορες κατά ένα μέρος τους, τι νομίζεις ότι η Puma (πχ) πληρώνει μόνο την διαφήμιση στους ολυμπιακούς;.

Όσο για την ντόπα και την υπερδύναμη που σαρώνει στα μετάλλια, συγγνώμη κιόλας αλλά επειδή έχουν καλύτερους χημικούς θα πει ότι τους αξίζουν τα μετάλλια κιόλας;

Προσωπικά μου αρέσουν οι ολυμπιακοί, ανεξαρτήτως ντοπας κλπ, υπάρχουν αθλήματα που είναι κυριολεκτικά θαμμένα από τα μίντια και η μόνη τους εμφάνιση είναι στους ολυμπιακούς.

Από τους ολυμπιακούς έμαθα την ξιφασκία παρεμπιπτόντως.

Χάρηκα και με το ρόβερ και με τους ολυμπιακούς, και τα δύο είναι ανθρώπινα επιτεύγματα, είτε χημικά είτε μηχανολογικά, πάνε τον άνθρωπο ένα βήμα μπροθτα!

Και ναι, είμαι υπέρ της ντόπας, αφού φυσικά ο αθλητής είναι ενήλικος και έχει λάβει γνώση των παρενεργειών, αλλά, ΑΛΛΑ, κάμποσα αθλήματα είναι θέμα τεχνικής και όχι επιδόσεων, σόρρυ κιόλας, αλλά το κλάσμα δευτερολέπτου είναι πιο πολύ στον στίβο, υγρό και μη.

Δημοσ.

Ένα μεγάλο ποσοστό ήταν έργα υποδομών που έμειναν απλά στο συρτάρι για πολλά χρόνια, με τους ολυμπιακούς μετατράπηκαν σε ολυμπιακά έργα υποδομών για αυτό ανέβηκε το κασσέ, επίσης τα έργα υποδομών πληρώνονται από τους σπόνσορες κατά ένα μέρος τους, τι νομίζεις ότι η Puma (πχ) πληρώνει μόνο την διαφήμιση στους ολυμπιακούς;.

απο την θεωρια μεχρι την πραξη...

Δημοσ.

τι φτωχιες ειναι αυτες...?

ουτε ενα ipad...?

XD

Άσε, κωλοζωή, το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, ο ροκ φορ σάπιο, κρίση ρε φίλε, κρίση.;ρ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...