Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 θενξ αλλά πάλι δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις στο quoting... αν κάνεις ήδη follow το topic δεν πρόκειται να σου έρχονται ειδοποιήσει για quote του post σου...
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 αν κάνεις ήδη follow το topic δεν πρόκειται να σου έρχονται ειδοποιήσει για quote του post σου... και οι mod τι κάνουν; δεν τα βλέπουν αυτά; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 και οι mod τι κάνουν; δεν τα βλέπουν αυτά; it's not a bug, it's a feature δες την παρένθεση για το notification στα quotes στα notification options...
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Αυτήν είδα (και ένα post του Alter) και άρχισα τις δοκιμές εδώ..
viper2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 πινουμε ζεστη [κατουρο] φραπεδια και απολαμβανουμε τις εικονες σου
μαφαλντα Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Να βάλεις παγάκια. Ευχαριστώ. Εμένα με πονάει ο φρονιμίτης.Προσπαθώ να μην του δίνω σημασία αλλά. Οι ολυμπιακοί στοίχισαν λέει περισσότερο από τo curiosity.$15billion vs 2.5 billion.
ask Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 οι δικοι μας τλκ 30δις κοστισαν που ελεγε η real news ?
μαφαλντα Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Κανείς δεν ξέρει- μάλλον αυτοί που ξέρουν δεν το λένε.Από 6 δις μέχρι 17 δις.
FilipposMD Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Οι ολυμπιακοί στοίχισαν λέει περισσότερο από τo curiosity.$15billion vs 2.5 billion. Ε καλά, δεν είναι περίεργο αυτό. Στο κόστος μετράνε και το μετρό, την Αττική οδό, δρόμους, ανισόπεδους κόμβους, συστήματα ασφαλείας, πυρόσβεσης και χίλια δυο άλλα. Το πρόβλημα δεν είναι η σύγκριση με το curiosity, αλλά η σύγκριση με το πόσο λιγότερο θα μπορούσαν να έχουν κοστίσει. 1
status Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Να βάλεις παγάκια. Ευχαριστώ. Εμένα με πονάει ο φρονιμίτης.Προσπαθώ να μην του δίνω σημασία αλλά. Οι ολυμπιακοί στοίχισαν λέει περισσότερο από τo curiosity.$15billion vs 2.5 billion. Ε, και; Επειδή κοστίζουν οι Ολυμπιακοί για μια χώρα θα πρέπει να τους καταργήσουμε για να στέλνουμε μόνο ρομποτάκια στον Άρη; Αν είναι δυνατόν, δεν είναι μονόπλευρα πράγματα αυτά, η πρόοδος της επιστήμης είναι άλλο κομμάτι από τις αθλητικές διοργανώσεις.
μαφαλντα Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω με ποια λογική -δλδ αν συμπεριλαμβάνουν ας πούμε και την Αττική οδό..Πάντως μιλάμε για πολλά χρήματα κι έτσι όπως έχουν γίνει δεν νομίζω ότι τους αξίζει.Θέαμα για το ποια υπερδύναμη θα πάρει τα περισσότερα χρυσά,ποια ντόπα δεν θα αποκαλυφθεί,και σασπένς για τα εκατοστά του δευτερολέπτου.Προτιμώ τα ρομποτάκια στον Αρη. 1
Tenshi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Βρέχει...οχι δώστε βάση...βρέχει!Φακ γιέα! Επλίζω να σταματήσει σε 30'max , αλλιώς οι μετακινήσεις στην Αθήνα θα γίνονται με υποβρύχια... 1
Tenshi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Ευθαρσώς δηλώνω οτι είμαι μούσκεμα (και πάρτε το όπως θέλετε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις