Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

θενξ αλλά πάλι δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις στο quoting...

αν κάνεις ήδη follow το topic δεν πρόκειται να σου έρχονται ειδοποιήσει για quote του post σου...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αν κάνεις ήδη follow το topic δεν πρόκειται να σου έρχονται ειδοποιήσει για quote του post σου...

και οι mod τι κάνουν; δεν τα βλέπουν αυτά;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

και οι mod τι κάνουν; δεν τα βλέπουν αυτά;

it's not a bug, it's a feature :P

δες την παρένθεση για το notification στα quotes στα notification options...

Δημοσ.

Να βάλεις παγάκια. :-) Ευχαριστώ.

Εμένα με πονάει ο φρονιμίτης.Προσπαθώ να μην του δίνω σημασία αλλά.

Οι ολυμπιακοί στοίχισαν λέει περισσότερο από τo curiosity.$15billion vs 2.5 billion.

Δημοσ.

Οι ολυμπιακοί στοίχισαν λέει περισσότερο από τo curiosity.$15billion vs 2.5 billion.

Ε καλά, δεν είναι περίεργο αυτό. Στο κόστος μετράνε και το μετρό, την Αττική οδό, δρόμους, ανισόπεδους κόμβους, συστήματα ασφαλείας, πυρόσβεσης και χίλια δυο άλλα. Το πρόβλημα δεν είναι η σύγκριση με το curiosity, αλλά η σύγκριση με το πόσο λιγότερο θα μπορούσαν να έχουν κοστίσει.

• Like 1
Δημοσ.

Να βάλεις παγάκια. :-) Ευχαριστώ.

Εμένα με πονάει ο φρονιμίτης.Προσπαθώ να μην του δίνω σημασία αλλά.

Ε, και; Επειδή κοστίζουν οι Ολυμπιακοί για μια χώρα θα πρέπει να τους καταργήσουμε για να στέλνουμε μόνο ρομποτάκια στον Άρη;

Αν είναι δυνατόν, δεν είναι μονόπλευρα πράγματα αυτά, η πρόοδος της επιστήμης είναι άλλο κομμάτι από τις αθλητικές διοργανώσεις. :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω με ποια λογική -δλδ αν συμπεριλαμβάνουν ας πούμε και την Αττική οδό..Πάντως μιλάμε για πολλά χρήματα κι έτσι όπως έχουν γίνει δεν νομίζω ότι τους αξίζει.Θέαμα για το ποια υπερδύναμη θα πάρει τα περισσότερα χρυσά,ποια ντόπα δεν θα αποκαλυφθεί,και σασπένς για τα εκατοστά του δευτερολέπτου.Προτιμώ τα ρομποτάκια στον Αρη.

• Like 1
Δημοσ.

Βρέχει...οχι δώστε βάση...βρέχει!Φακ γιέα!

Επλίζω να σταματήσει σε 30'max , αλλιώς οι μετακινήσεις στην Αθήνα θα γίνονται με υποβρύχια...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...