Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίο! ευχαριστώ πολύ! πρέπει να μάθω γεωγραφία, αν και η μουσική που παίζει παρόλλο που είναι πολύ γαμάτη, εμένα δε με κάνει να νιώθω και πολύ cool γιατί δεν μπορώ να το κάνω Ιike a boss

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ωραίο! ευχαριστώ πολύ! πρέπει να μάθω γεωγραφία, αν και η μουσική που παίζει παρόλλο που είναι πολύ γαμάτη, εμένα δε με κάνει να νιώθω και πολύ cool γιατί δεν μπορώ να το κάνω Ιike a boss

Η μουσική πρέπει να είναι το τελευταίο που σε νοιάζει. Όταν βρεις ένα σημείο ακριβώς ή με πολύ μεγάλη ακρίβεια τέλος πάντων, like a boss, πέφτει χειροκρότημα.

Δημοσ.

Έκανα πρόταση στην κόρη του Λέφτερ να κάτσει εδώ μαζί μου να κοροϊδέψουμε τον μπαμπά της στο forum και δεν ήθελε...

Δημοσ.

Νταξ, το περίμενα να πω την αλήθεια... αλλά το μεσαίο αφασία. γλυκούλη, καμία σχέση με τον μπαμπά του

Δημοσ.

μόλις σώθηκα απο τέτανο ,παιδιά. έκανα αντιτετανικό ορο και σώθηκα.τρεις μέρες έιχα τέτανο και δε το ξερα και σήμερα μου ρθε η ιδέα να κάνω αντιτετανικό ορο,...και όλα αυτά απο δάγκωμα γατας

είχε πρηστεί η μύτη μου με πυο με τετανο .και μόλις έκανα την ένεση ,έφυγε όλο το πυο με την μία .Και ο πονος έφυγε ,πονουσα παρα πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...