ennoeitai Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κανείς άλλος που να του έχουν πει 500.000 άνθρωποι να δει το game of thrones τον τελευταίο χρόνο, να έχει το πρώτο επεισόδιο με τους ελληνικούς υπότιτλους ένα μήνα στην επιφάνεια εργασίας και να μην το βλέπει επειδή βαριέται να το δει, αλλά πρέπει να το δει;
Obsidian Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Είναι κανένας άλλος εδώ μέσα που μένει από βενζίνη επειδή ξεχνάει να βάλει; Μου θύμισες πεφτουλό-irc εποχές με έναν τυπά να λέει: <grigoros22> kamia apo kalithea i faliro i kapou konta giati den exw k poli venzinh 2
kostask91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κανείς άλλος που να του έχουν πει 500.000 άνθρωποι να δει το game of thrones τον τελευταίο χρόνο Μεχρι εδω εγω πεστε τίποτα ρε παιδιά τί κάνετε αυτόν τον καιρό; για μένα είναι μια από αυτες τις μέρες που βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε, βαριέμαι να δω τηλεόραση, βαριέμαι να ακούσω μουσική, βαριέμαι να διαβάσω και βαριέμαι να πάω έξω, βαριέμαι να δω φίλους και μόνη μου βαριέμαι Εχω ξεμεινει στη πολη μου μονος , ολοι φιλοι γνωστοι λειπουν η ειναι ΜΔ η λιωνουν στα ιντερνετ καφε. Βαριεμαι αφανταστα ολη μερα. Αυτα. Πανθηρα εισαι πολυ δραστηριος ( σε σχεση με μενα ) 1
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μου θύμισες πεφτουλό-irc εποχές με έναν τυπά να λέει: <grigoros22> kamia apo kalithea i faliro i kapou konta giati den exw k poli venzinh Εγώ αν ήμουν γυναίκα θα του καθόμουν!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 χαχαχ έριξε ένα κλανίδι το γατάκι μου πριν λίγο .χαχχ την ώρα που έκανε την αναγκη του 1
Obsidian Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Λιόπυρα, και 'γω εκείνη τη στιγμή του έστειλα φωτό από μία φιλη μου. Κρίμα τόσο αξιολογο παιδί..
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Τι φίλη ρε, τσιγκουνιές, θα του έδινα τη δικιά μου, την αδερφή μου, και τη μάνα μου μαζί.
leecherman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ...πάει ένας σ´ ένα μπαρ μ´ ένα παπαγάλο στον ώμο και λέει: -Όποιος μου πει τί πουλί είναι αυτό τον ώμο μου,θα κάτσω να με πηδήξει! Ένας σουρωμένος του λέει: -Σπουργίτι! Οπότε ο δικός μας; -Κι αυτό μετράει. 1
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλά, είναι εδώ μία τύπισσα (lacoste/deepsea/μαντουλιδη) που απλά έχει κάνει postpone το deadline του project της γιατί το efficiency στο workload δεν ήταν optimal και... Που 'σαι ρε Σάκη να την φτύσεις στην μάπα;!
liopyr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Πες της κάτι για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, παθαίνουν εγκεφαλικό.
insomniaK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δηλαδή αν στα λέγε αυτά στις 00.00, δε θα της έλεγες να πα να γαμηθεί; Θα της το λεγες και το ξέρει και το επιζητά.
evabb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 γιατι στα λεει αυτα 12 την νυχτα; παντως οποιος και να μου μιλαγε για δουλεια 12 την νυχτα βρισιμο θα ετρωγε ανεξαρτητου φυλλου και οικειοτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις