Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απλή ερώτηση σου έκανα την οποία απέφυγες 3 φορές να απαντήσεις και τώρα πιάνεσαι από επιχειρήματα άλλων

Αυτό σε ρώτησα και 2 φορές δεν απάντησες, και μετά έχεις και το θράσος να αποκαλείς τους άλλους βλάκες, γιατί έτσι.

Το τι είπε ο μιντι και συμφώνησες μαζί του δεν έχει σχέση εγώ εσένα ρώτησα.

Υ.γ, πως στον πούτσο τα κατάφερες πάλι να κάνεις τον διάλογο καβγά; (ρητορική)

αμα παρω το ποστ του μιντι και το αντιγραψω ως δικο μου θα εισαι ευχαριστημενος; επισης κι εσυ ποτε δεν εχεις απαντησει τι επαγγελεσαι η τι εχεις σπουδασει.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αμα παρω το ποστ του μιντι και το αντιγραψω ως δικο μου θα εισαι ευχαριστημενος; επισης κι εσυ ποτε δεν εχεις απαντησει τι επαγγελεσαι η τι εχεις σπουδασει.

μαζι με ολοσωμη φωτο, περιουσιακα και τα σχετικα

Δημοσ.

αμα παρω το ποστ του μιντι και το αντιγραψω ως δικο μου θα εισαι ευχαριστημενος;

Άμα τόχες κάνει την πρώτη φορά που ρώτησα, θα ήμουν καλλυμένος. Αλλά έπρεπε να φτάσουμε εδώ

επισης κι εσυ ποτε δεν εχεις απαντησει τι επαγγελεσαι η τι εχεις σπουδασει.

Πρώτη φορά εσύ ρώτησες τώρα.

Όχι ότι θα πω, και οι λόγοι είναι κυρίως ότι δεν μαρέσει αυτό που κάνεις εσύ: Επίκληση στην αυθεντία της ιδιότητάς σου.

Ας είναι τα επιχειρήματα που θα ισχυροποιήσουν μια θέση και αργά ή γρήγορα θα φανεί η ακρίβειά τους. Το να λέει κάποιος "είμαι αυτό, άρα έχω δίκιο", δεν έχει αξία για μένα, στις περισσότερες περιπτώσεις

Δημοσ.

μαζι με ολοσωμη φωτο, περιουσιακα και τα σχετικα

ειπαμε να παρω ρισκα αλλα δεν θελω να χασω και τα ματια μου.

Άμα τόχες κάνει την πρώτη φορά που ρώτησα, θα ήμουν καλλυμένος. Αλλά έπρεπε να φτάσουμε εδώ

Πρώτη φορά εσύ ρώτησες τώρα.

Όχι ότι θα πω, και οι λόγοι είναι κυρίως ότι δεν μαρέσει αυτό που κάνεις εσύ: Επίκληση στην αυθεντία της ιδιότητάς σου.

Ας είναι τα επιχειρήματα που θα ισχυροποιήσουν μια θέση και αργά ή γρήγορα θα φανεί η ακρίβειά τους. Το να λέει κάποιος "είμαι αυτό, άρα έχω δίκιο", δεν έχει αξία για μένα, στις περισσότερες περιπτώσεις

οχι δεν κανω επικληση στην αυθεντια στην περιπτωση σου θελω απλως να δω που βασιζεται η τοση αυτοπεποιθηση που εχεις.

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν, αρκεί να κάνει απόσβεση ο γείτονάς μου για να σας διαψεύσει(εκτός άμα συμβεί καμιά ριζική αλλαγή(κόλπο)).

Όπως και αρκεί να πει κάποιος πως έβγαλε από το χρηματιστήριο τα μαύρα χρόνια για να διαψεύσει το ότι ήταν φούσκα, σωστά;

• Like 2
Δημοσ.

Είδες; Όλα στο μυαλό μας είναι.

Δεν εννούσα ότι αρκεί ένα μόνο άτομο να αποσβέσει αλλά ότι κάποια άτομα του περίγυρου(>1) μου έχουν βάλει και πιστεύω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και εκτός κόλπου θα αποσβέσουν.

Δεν μίλαγα για μία περίπτωση(και ο γείτονας είναι φανταστικό παράδειγμα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...