evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μια απλή ερώτηση σου έκανα την οποία απέφυγες 3 φορές να απαντήσεις και τώρα πιάνεσαι από επιχειρήματα άλλων Αυτό σε ρώτησα και 2 φορές δεν απάντησες, και μετά έχεις και το θράσος να αποκαλείς τους άλλους βλάκες, γιατί έτσι. Το τι είπε ο μιντι και συμφώνησες μαζί του δεν έχει σχέση εγώ εσένα ρώτησα. Υ.γ, πως στον πούτσο τα κατάφερες πάλι να κάνεις τον διάλογο καβγά; (ρητορική) αμα παρω το ποστ του μιντι και το αντιγραψω ως δικο μου θα εισαι ευχαριστημενος; επισης κι εσυ ποτε δεν εχεις απαντησει τι επαγγελεσαι η τι εχεις σπουδασει.
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 αμα παρω το ποστ του μιντι και το αντιγραψω ως δικο μου θα εισαι ευχαριστημενος; επισης κι εσυ ποτε δεν εχεις απαντησει τι επαγγελεσαι η τι εχεις σπουδασει. μαζι με ολοσωμη φωτο, περιουσιακα και τα σχετικα
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 αμα παρω το ποστ του μιντι και το αντιγραψω ως δικο μου θα εισαι ευχαριστημενος; Άμα τόχες κάνει την πρώτη φορά που ρώτησα, θα ήμουν καλλυμένος. Αλλά έπρεπε να φτάσουμε εδώ επισης κι εσυ ποτε δεν εχεις απαντησει τι επαγγελεσαι η τι εχεις σπουδασει. Πρώτη φορά εσύ ρώτησες τώρα. Όχι ότι θα πω, και οι λόγοι είναι κυρίως ότι δεν μαρέσει αυτό που κάνεις εσύ: Επίκληση στην αυθεντία της ιδιότητάς σου. Ας είναι τα επιχειρήματα που θα ισχυροποιήσουν μια θέση και αργά ή γρήγορα θα φανεί η ακρίβειά τους. Το να λέει κάποιος "είμαι αυτό, άρα έχω δίκιο", δεν έχει αξία για μένα, στις περισσότερες περιπτώσεις
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 μαζι με ολοσωμη φωτο, περιουσιακα και τα σχετικα ειπαμε να παρω ρισκα αλλα δεν θελω να χασω και τα ματια μου. Άμα τόχες κάνει την πρώτη φορά που ρώτησα, θα ήμουν καλλυμένος. Αλλά έπρεπε να φτάσουμε εδώ Πρώτη φορά εσύ ρώτησες τώρα. Όχι ότι θα πω, και οι λόγοι είναι κυρίως ότι δεν μαρέσει αυτό που κάνεις εσύ: Επίκληση στην αυθεντία της ιδιότητάς σου. Ας είναι τα επιχειρήματα που θα ισχυροποιήσουν μια θέση και αργά ή γρήγορα θα φανεί η ακρίβειά τους. Το να λέει κάποιος "είμαι αυτό, άρα έχω δίκιο", δεν έχει αξία για μένα, στις περισσότερες περιπτώσεις οχι δεν κανω επικληση στην αυθεντια στην περιπτωση σου θελω απλως να δω που βασιζεται η τοση αυτοπεποιθηση που εχεις.
thanocaster Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Όπως είπα και πριν, αρκεί να κάνει απόσβεση ο γείτονάς μου για να σας διαψεύσει(εκτός άμα συμβεί καμιά ριζική αλλαγή(κόλπο)). Όπως και αρκεί να πει κάποιος πως έβγαλε από το χρηματιστήριο τα μαύρα χρόνια για να διαψεύσει το ότι ήταν φούσκα, σωστά; 2
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 5 γραμμες σημα και 12 kbps σε αυτο το internet on the vai...
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Είδες; Όλα στο μυαλό μας είναι. Δεν εννούσα ότι αρκεί ένα μόνο άτομο να αποσβέσει αλλά ότι κάποια άτομα του περίγυρου(>1) μου έχουν βάλει και πιστεύω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και εκτός κόλπου θα αποσβέσουν. Δεν μίλαγα για μία περίπτωση(και ο γείτονας είναι φανταστικό παράδειγμα)
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 γιατι οποτε περναω απο το ψυχαγωγια βλεπω τα ποδια της ευας...? τι στον δαιμονα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις