Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις, θυμάται κανείς πώς λέγεται εκείνος που είχε απομονωθεί σε ένα βουνό της Εύβοιας αν δε κάνω λάθος, με ένα μαγνητόφωνο σε μία σπηλιά και τον βρήκαν νεκρό; Πρόσφατα είχε γίνει και είχε βγει σε κανάλια. Γύρω στο 2004-2006 αν δε κάνω λάθος.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

το λιαντίνη πρεπει να λες και τον βρήκαν στον ταύγετο

Δε πρέπει να είναι αυτός. Αν και δε το έψαξα καλά μέχρι στιγμής, δε βλέπω κάτι για μαγνητόφωνο κ.λπ. που χρησιμοποίησε αυτός που λέω. Αυτουνού που εννοώ, υπάρχουν αποσπάσματα από αυτά που έγραφε στο βουνό.

Δημοσ.

Ένας που αυτοκτόνησε από άποψη δεν λες; Και είχε φύγει και είχε πει να τον ψάξουν μετά από κάποια χρόνια. Και βρήκαν τον σκελετό του ξαπλωμένο να κοιτάει έξω από την σπηλιά τ' αστέρια

Δημοσ.

Ένας που αυτοκτόνησε από άποψη δεν λες; Και είχε φύγει και είχε πει να τον ψάξουν μετά από κάποια χρόνια. Και βρήκαν τον σκελετό του ξαπλωμένο να κοιτάει έξω από την σπηλιά τ' αστέρια

Όνομα παίζει?

Δημοσ.

Αυτός που βρέθηκε νεκρός το 2005, σε βουνό και απασχόλησε πολύ τα κανάλια, και είχε αυτοκτονήσει από άποψη, ήταν ο Λιαντίνης όπως είπε και ο Pantelwolf. Ο οποίος όμως πέθανε στον Ταΰγετο.

Τέτοια ηχογράφηση δεν έχω ακούσει να υπάρχει, υπάρχουν όμως πολλά βίντεο από διαλέξεις του στο youtube.

Το λινκ στη wikipedia:

http://el.wikipedia....ήτρης_Λιαντίνης

Και βρήκα και φόρουμ που του έχουνε φτιάξει :D :D :D

http://www.liantinis...5e8565dcae19698

Αλλά αυτά είναι για μέχρι ένα σημείο. Μετά αρχίζει και χαλαρώνει η βίδα.

Δημοσ.

Όνομα παίζει?

Δεν θυμάμαι καθόλου αλλά λογικά είναι αυτός που είπαν τα παιδιά(καθηγητής).

Μαλάκας κατεμέ, χωρίς να τον έχω ψάξει και πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κρίμα τον ανθρωπο πάντως...

Όντως. Μεγάλος...

Να ένα από τα βίντεο που πιστεύω ότι όλοι θα έπρεπε να έχουν δει:

Θα μπορούσαμε να του κάνουμε και ένα θρεντ, αλλά τι να λέμε... Μόνο ίσως να συγκεντρώναμε βίντεο.

Μαλάκας κατεμέ, χωρίς να τον έχω ψάξει και πολύ

χαχαχαχα :-D :-D :-D

ΕΝΤΙΤ: Ναι τώρα που το ξανασκέφτομαι, όχι όλοι.

Επεξ/σία από ennoeitai
Δημοσ.

Ο λιαντινης πέθανε πολυ νωρίτερα απο την ημερομηνία που ανέφερε ο Γιώργος και απο το έργο που άφησε πίσω φαίνεται ότι πρόκειται για πολυ σπουδαίο άνθρωπο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λιαντινης πέθανε πολυ νωρίτερα απο την ημερομηνία που ανέφερε ο Γιώργος και απο το έργο που άφησε πίσω φαίνεται ότι πρόκειται για πολυ σπουδαίο άνθρωπο.

Ναι ο Λιαντίνης το '98 εξαφανίστηκε και μετά πέθανε. Απλά τον βρήκαν το 2005, γι'αυτό έγινε θέμα τότε στις ειδήσεις.

Δημοσ.

πληρώνω όποιον μου βρει βίντεο απο προχτές, ολυμπιακούς αγώνες, ποδήλατα πίστας, τύπος χάνει τη σέλλα και κάθεται πάνω στο παλούκι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...