Chrisxxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ακομα μαζι ειμαστε' date=' αντε να δω ποσο θα παει......[/quote'] Σε λίγο καιρο θα αρχίσει να μυρίζει και θα Πρεπει να ξεφορτωθεις το πτώμα. 3
christiana78 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :D Τελευταια μέρα σήμερα! επιτέλους θα κοιμηθώωωω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :D Τελευταια μέρα σήμερα! επιτέλους θα κοιμηθώωωω... απολελέ?
Chrisxxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Και γω ετσι έλεγα χθες και σημερα με ξυπνησαν απο τις 9 για να παμε για μπανιο...
christiana78 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δεν παίζει τέτοιο πραγμα έχουν μάθει να μην με ενοχλεί κανείς πριν τις 1,00... Αχχχχ τι ωραία.... Ολος ο Αυγουστος χαλαραααα
kuzko21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ακομα μαζι ειμαστε, αντε να δω ποσο θα παει...... Και γω ετσι έλεγα χθες και σημερα με ξυπνησαν απο τις 9 για να παμε για μπανιο... καλα ρε , μην ταλαιπωρηστε και οι δυο.
athlios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Υπάρχει ένα νέο «αφεντικό» στο ψηφιακό σύμπαν. ΕΣΕΙΣ.
black_widow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Γνωρισα μια κοπελα το Σαββατο το βραδυ.. Αυτη εκανε την πρωτη κινηση... Με εδωσε τον αριθμο της και ειπαμε για Κυριακη για μπανακι, αλλα κατι της ετυχε και μοιυ εστειλε οτι δεν θα παει.. Χτες μετα απο κατι μερες τις ξαναεστειλα μυνημα για ποτο και καφε, μου ειπε οτι δεν χαθηκε και ουτε με ξεχασε, απλα κατι της ετυχε και το ποτο θα το πιουμε.. Τι λετε εφαγα ακυρον και γω περιμενω σαν το αγγουρι ή εχουμε ακομα μελλον... Αν και εμενα με αρεσε ολη η φαση... 1 βδομάδα και κάτι μου είχε τύχει και μένα να ρίχνω άκυρο σε άτομο που μου άρεσε πολύ( μιλούσαμε όμως τηλεφωνικά το διάστημα αυτό ), μπορεί όντως να σου τύχει κάτι . Ρίξε το μπαλάκι σε αυτήν όμως για να κανονίσετε, μη συνεχίζεις να προτείνεις εσύ πρώτος. Βέβαια παίζει πάντα το ενδεχόμενο να προηγείται άλλος ...
kostask91 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Και κει που περιμενω τον φιλο του αδερφου μου να ερθει να του αλλαξω το hardware στο καινουργιο κουτι που αγορασε ( ενα turbo-x ) , ανοιγουμε το κουτι και τι να δουμε? Αντι να του δωσουν κουτι με το case που διαλεξε, του δωσανε κουτι με το case + μητρικη+ι3+7750+ssd agility 3+500gb blue+turbo-x 550watt. Και ολα αυτα στη τιμη των 64ευρω ( δηλαδη στη τιμη του case ), ενω το pc που του δωσανε (καταλαθος λογικα) το πουλανε 749ευρω. WTF ??????
pappous_soulis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πες του να τους το γυρίσει asap και να ρίξει μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ. 1
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Είμαι ο φίλος του pappou_souli, αυτός με την τρίαινα και τα κέρατα. Για να καταλάβω... παραγγείλατε σκέτο case που κάνει 64 ευρώ και σας ήρθε το case με όλα τα παραπάνω μέσα; Κράτα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις