Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Είναι 3 κουμπιά παραδίπλα απο το f12, ανάμεσα στο πρντ και το ναμλοκ. Οι εκλεκτοί τα βλέπουν και στον ουρανό.

Δημοσ.

Λεει αληθεια. Εγω σας γραφω απο το υπογειο τωρα. ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ.

update : Νομιζω μολις ακουσα να περναει ενα crypton x με sebring απο εξω. Εχουμε τρομοκρατηθει!

Δημοσ.

ποτε δεν καταλαβα τον λογο που κλειδωνονται θεματα στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ απο την στιγμη που δεν γινεται προσωπικη επιθεση η βρισιες απλα το σεβαστο σε ολους μας τρολλινγκ μετα απο ενα σημειο, σαν να συζητας με καποιον κατι σοβαρο και μολις λυσετε το προβλημα σας και αρχιζετε τον χαβαλε ξαφνικα πεταγεται ενας τριτος και λεει "σκαστε απαγορευεται ο χαβαλες"

το καταλαβαινω στις υπολοιπες ενοτητες περα απο το μπλα-μπλου αλλα εδω γιατι?

πολυ σοβαροφανεια

Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο, εξαπλώνονται και στο οοtt.

Chrisxxx, στο ξανα-γράψιμο της έχω το πρόβλημα, όχι στην ανάγνωση, και μάλιστα με τρόπο όπως: 1000 χρόνια ιστορία σε 5 παυλίτσες, "διότι γω ξέρω".

Η ιστορία γραφεται από τους νικητές και ξαναγράφεται στα φορουμζ. \

chrisxxx 02/08/2012, 18:05 ενώ πινει φραπέ και προετοιμάζεται να επισκεφτεί το θρόνο.

btw ποτέ δεν με είχε ενθουσιάσει η Ευρωλίγκα τόσο πολύ όσο τις τελευταιες μέρες που παρακολουθω το αναλογο θέμα στο φορουμ, Θα στειλω επιστολη στον Εβραίο.

Δημοσ.

Γνωρισα μια κοπελα το Σαββατο το βραδυ..

Αυτη εκανε την πρωτη κινηση...

Με εδωσε τον αριθμο της και ειπαμε για Κυριακη για μπανακι, αλλα κατι της ετυχε και μοιυ εστειλε οτι δεν θα παει..

Χτες μετα απο κατι μερες τις ξαναεστειλα μυνημα για ποτο και καφε, μου ειπε οτι δεν χαθηκε και ουτε με ξεχασε, απλα κατι της ετυχε και το ποτο θα το πιουμε..

Τι λετε εφαγα ακυρον και γω περιμενω σαν το αγγουρι ή εχουμε ακομα μελλον...

Αν και εμενα με αρεσε ολη η φαση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...