Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαθε εγκεφαλικό στο Ηράκλειο, ήταν γεμάτη η ΜΕΘ και τους είπαν "μπορείτε να περιμένετε να αδειάσει κάποια θέση στη ΜΕΘ που σημαίνει βέβαιο θάνατο, ή να τον μεταφέρετε σε ιδιωτικό νοσοκομείο". Τελικά τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Πήγαινε εσύ πλήρωνε τώρα..

Ωραια...

Η είδηση εδώ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

με ελικόπτερο τον πήγανε?

Λογικά ναι, αν τον πηγαίνανε με καράβι ένα ενδεχόμενο κούνημα του πλοίου θα επιδείνωνε την κατάσταση του.

Δημοσ.

Τον πάω πάντως τον Ασλαμά :)

Αδιαφορώντας για το τι ρόλο βαράει στην τηλεόραση ή οπαδικώς κλπ , παλιά τον άκουγα για να χαλαρώσω .

Παλιά μιλώντας , πριν 5-6 χρόνια που ήταν στα ντουζένια του έκανε το βράδυ με μια Ρούλα Παπαποστόλου εκπομποή στο μετρόπολις αλλα ήταν πολυ φλου , σχεδον καμία σχέση με αθλητικά .

Έκανε και συνέχεια κληρώσεις για εισητήρια , βιβλία κλπ και γούσταρα τότε . Είχα κερδίσει και ενα ταψί με χαλβά προς Καθαρα Δευτερα σε μια εκπομπη του , και ενα βιβλίο (την βιογραφία του Μπέκαμ νομίζω ) που ωστόσο δεν πήγα να το πάρω .

Δημοσ.

Θέλω να γυρίσουμε αρχές του 2000, που ναι μεν ο καθένας είχε άποψη (την εξής μία: το κράτος φταίει :P), αλλά δεν ήξερε τα ιντερνετς, να τα μολύνει...

Δημοσ.

Θέλω να γυρίσουμε αρχές του 2000, που ναι μεν ο καθένας είχε άποψη (την εξής μία: το κράτος φταίει :P), αλλά δεν ήξερε τα ιντερνετς, να τα μολύνει...

γκουχ-γκουχ

Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο, εξαπλώνονται και στο οοtt.

Chrisxxx, στο ξανα-γράψιμο της έχω το πρόβλημα, όχι στην ανάγνωση, και μάλιστα με τρόπο όπως: 1000 χρόνια ιστορία σε 5 παυλίτσες, "διότι γω ξέρω".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...