ennoeitai Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Έπαθε εγκεφαλικό στο Ηράκλειο, ήταν γεμάτη η ΜΕΘ και τους είπαν "μπορείτε να περιμένετε να αδειάσει κάποια θέση στη ΜΕΘ που σημαίνει βέβαιο θάνατο, ή να τον μεταφέρετε σε ιδιωτικό νοσοκομείο". Τελικά τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Πήγαινε εσύ πλήρωνε τώρα.. Ωραια... Η είδηση εδώ.
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 με ελικόπτερο τον πήγανε? Λογικά ναι, αν τον πηγαίνανε με καράβι ένα ενδεχόμενο κούνημα του πλοίου θα επιδείνωνε την κατάσταση του.
Adon1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τον πάω πάντως τον Ασλαμά Αδιαφορώντας για το τι ρόλο βαράει στην τηλεόραση ή οπαδικώς κλπ , παλιά τον άκουγα για να χαλαρώσω . Παλιά μιλώντας , πριν 5-6 χρόνια που ήταν στα ντουζένια του έκανε το βράδυ με μια Ρούλα Παπαποστόλου εκπομποή στο μετρόπολις αλλα ήταν πολυ φλου , σχεδον καμία σχέση με αθλητικά . Έκανε και συνέχεια κληρώσεις για εισητήρια , βιβλία κλπ και γούσταρα τότε . Είχα κερδίσει και ενα ταψί με χαλβά προς Καθαρα Δευτερα σε μια εκπομπη του , και ενα βιβλίο (την βιογραφία του Μπέκαμ νομίζω ) που ωστόσο δεν πήγα να το πάρω .
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τον χαλβα τον πηρες ή τον αφησες και αυτον; Τι χαλβα; Φαρσάλων ή τον αλλο τον περιεργο;
liopyr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 όπως η νέα ΑΕΚ!!! Χεχ, τι κάνει αυτή η ψυχή, καιρό έχω να την ακούσω!
insomniaK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Θέλω να γυρίσουμε αρχές του 2000, που ναι μεν ο καθένας είχε άποψη (την εξής μία: το κράτος φταίει ), αλλά δεν ήξερε τα ιντερνετς, να τα μολύνει...
geowizard Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Θέλω να γυρίσουμε αρχές του 2000, που ναι μεν ο καθένας είχε άποψη (την εξής μία: το κράτος φταίει ), αλλά δεν ήξερε τα ιντερνετς, να τα μολύνει... γκουχ-γκουχ
insomniaK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Όχι ρε γαμώτο, εξαπλώνονται και στο οοtt. Chrisxxx, στο ξανα-γράψιμο της έχω το πρόβλημα, όχι στην ανάγνωση, και μάλιστα με τρόπο όπως: 1000 χρόνια ιστορία σε 5 παυλίτσες, "διότι γω ξέρω".
NikosPanorama Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 πετάνε 2 f15-16 πάνω απτη θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή, τα είδα, περάσαν 2 φορές από πάνω μου... :shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις