Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 καλησπέρα θες να πεις
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλησπερα.. Τι καντεμια ειναι αυτη..Χτες γνωρισα μια κοπελα και σημερα ειναι μαλλον να παμε για μπανακι..αλλα ο καιρος παει για βροχη...τοσο γκαντεμης... Αλλα περιμενω και μυνημα αν στειλει για την ωρα που θα παμε...
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλησπερα.. Τι καντεμια ειναι αυτη..Χτες γνωρισα μια κοπελα και σημερα ειναι μαλλον να παμε για μπανακι..αλλα ο καιρος παει για βροχη...τοσο γκαντεμης... Αλλα περιμενω και μυνημα αν στειλει για την ωρα που θα παμε... Αν δειτε οτι παει να βρεξει ριξε ενα:<<Δεν παμε στο σπιτι μου για κανα καφε;>> και εισαι αρχοντας!
ennoeitai Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν δειτε οτι παει να βρεξει ριξε ενα:<<Δεν παμε στο σπιτι μου για κανα καφε;>> και εισαι αρχοντας! Τι για καφέ ρε; Για μπάνιο. Για μπάνιο δεν είχαν πει;
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φόρεσα jean για να πεταχτώ στο περίπτερο - να μία καλή ιδέα, πάνω που νόμιζα ότι μου είχαν τελειώσει Ω, η ζέστη
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωρες-ωρες αναρωτιεμαι ποσο καμμένος ειναι ο κοσμος.Μια τα κουλα θεματα του zazik,μια το 8εμα με σαλατες και παπαρες.... OOOOOOOOOh yes η ζεστη εχει βαρεσει κοκκινο... και σε λιγο θα παω για μπανιο μη βαρεσει και εμενα Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από mary1
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Full εξάρτηση; Κροκόδειλο φουσκωτό έχεις; Μπα δε τρελαινομαι για θαλασσα αλλα με τετοιο καιρο και να μαι χαλκιδικη,ε αμαρτια ειναι να μη βουτιξω. Εχω σωσιβιο τεραστιο με χερουλια και στρωμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φόρεσα jean για να πεταχτώ στο περίπτερο - να μία καλή ιδέα, πάνω που νόμιζα ότι μου είχαν τελειώσει Ω, η ζέστη εδώ φυσάει τρελά... ...ζεστό αέρα
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κρίση; Ποια κρίση; Εδώ στο [τελειωμένο beach bar] η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και η νεολαία διασκεδάζει σε ξέφρενους ρυθμούς, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Είχε φέτος τέτοια το Star; Ξαφνικά διαπίστωσα ότι από πέρυσι έχω να πετύχω τέτοια μάχιμο ρεπορτάζ! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από caution 1
Toufas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 εχει εκδρομη με τουβλα στον παστιτσιο! http://www.youtube.com/watch?v=692R1hTX1Vc
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κρίση; Ποια κρίση; Εδώ στο [τελειωμένο beach bar] η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και η νεολαία διασκεδάζει σε ξέφρενους ρυθμούς, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Είχε φέτος τέτοια το Star; Ξαφνικά διαπίστωσα ότι από πέρυσι έχω να πετύχω τέτοια μάχιμο ρεπορτάζ! Quotάρω τον εαυτό μου for glory. Είδα STAR... εντάξει, οι τύποι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά ρε! Τώρα έχουν βάλει έναν τραγικό τελείως και λέει το ρεπορτάζ με ομοιοκαταληξίες. Σε φάση: Η Βίσση είπε έβγαλε καινούργιο CDάκι και εμείς στο Star απ' το πρωί ξυνουμε παπαράκι πω πω... στειρώσεις ρε πούστη μου. ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από caution 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις