Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

• Super Moderators
Δημοσ.

ασχετη ερωτηση το στρατιωτικο jockey με το εθνοσημο μπορεις να το φορας σαν πολιτης η υπαρχει καποιος νομος που το απαγορευει

δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά νομίζω ότι μπορείς...

ξερή trollιά, όμως να είσαι κουρεμένος και ξυρισμένος μόνο και μόνο για να βρίζεις στρατονομία :P

Δημοσ.

Και δηλαδή με την καινούρια εμφάνιση του forum θα βλέπουμε μόνιμα στο topic πάνω πάνω τον Σέλλερς;

Δημοσ.

Πηγα διακοπές σας άφησα στα ιδια... Γύρισα πριν λιγο και τα βρήκα ολα ανω κατω!

(Ασχετο: οποιος δεν εχει παει πηγές του Αχέροντα χάνει)

Δημοσ.

Ηθελα να κλεισω μια εξεταση για 3 Αυγουστου. Αμ, δε.... Ολα τα γειτονικά εξεταστικά κέντρα, Αθηνα, Σκοπια κλπ λειτουργουν κανονικά, εδώ οχι! Κλεινουν λέει από 1 αυγουστου και γυρνάνε κατα τις 27!!!! Ναης...

Δημοσ.

Αυτό πάντα το έβρισκα υπερβολή' date=' πρέπει να είσαι τέρμα κομπλεξικός για να παραπονεθείς για αυτή την λειτουργία.[/quote']

Μα δεν παραπονιόντουσαν, έγραφαν πόσοι γαμάτοι είναι επειδή έχουν πολλά +1.

Το σχόλιο μου επαυτού διαγράφτηκε, χωρίς καν να εμφανιστεί οπουδήποτε πως το μήνυμα μου είχε υποστεί επεξεργασία.

Το γαμάτο θαταν το κουμπί dislike αλλά ξέρω ότι δε θα υιοθετηθεί αυτή η πρόταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δηλαδή με την καινούρια εμφάνιση του forum θα βλέπουμε μόνιμα στο topic πάνω πάνω τον Σέλλερς;

Physicists do it better and dont.

Μα δεν παραπονιόντουσαν, έγραφαν πόσοι γαμάτοι είναι επειδή έχουν πολλά +1.

Το σχόλιο μου επαυτού διαγράφτηκε, χωρίς καν να εμφανιστεί οπουδήποτε πως το μήνυμα μου είχε υποστεί επεξεργασία.

Το γαμάτο θαταν το κουμπί dislike αλλά ξέρω ότι δε θα υιοθετηθεί αυτή η πρόταση.

Υπήρχε στην προπροηγούμενη έκδοση αλλά λόγω σπαμ καταργήθηκε, άσε είχε βάλει τα κλάματα ο Hackerw32, χαμός είχε γίνει, απειλούσε ότι θα λέει καλύτερα ανέκδοτα κλπ..γάμησε τα.

Δεν θυμάσαι Α;;ρ

Επεξ/σία από status
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΓΑΤΟ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ.

δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να ανοιξεις στον πακετα να του δωσεις το χρημα και να κλεισεις τη γαμημενη πορτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ. δε θελει πτυχιο γαμω.

40 λεπτα κυνηγητο.

Επεξ/σία από athlios
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...