ennoeitai Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Έκλεψαν το πέος του την ώρα που κοιμόταν. http://www.protothem...cle/?aid=212891 Του Κινέζου τώρα.... τι να πεις... Πώς κάνω link έτσι που ήταν πριν, που βάζαμε να φαίνεται μια λέξη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ασχετη ερωτηση το στρατιωτικο jockey με το εθνοσημο μπορεις να το φορας σαν πολιτης η υπαρχει καποιος νομος που το απαγορευει δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά νομίζω ότι μπορείς... ξερή trollιά, όμως να είσαι κουρεμένος και ξυρισμένος μόνο και μόνο για να βρίζεις στρατονομία
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Και δηλαδή με την καινούρια εμφάνιση του forum θα βλέπουμε μόνιμα στο topic πάνω πάνω τον Σέλλερς;
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Πηγα διακοπές σας άφησα στα ιδια... Γύρισα πριν λιγο και τα βρήκα ολα ανω κατω! (Ασχετο: οποιος δεν εχει παει πηγές του Αχέροντα χάνει)
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ηθελα να κλεισω μια εξεταση για 3 Αυγουστου. Αμ, δε.... Ολα τα γειτονικά εξεταστικά κέντρα, Αθηνα, Σκοπια κλπ λειτουργουν κανονικά, εδώ οχι! Κλεινουν λέει από 1 αυγουστου και γυρνάνε κατα τις 27!!!! Ναης...
insomniaK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Αυτό πάντα το έβρισκα υπερβολή' date=' πρέπει να είσαι τέρμα κομπλεξικός για να παραπονεθείς για αυτή την λειτουργία.[/quote'] Μα δεν παραπονιόντουσαν, έγραφαν πόσοι γαμάτοι είναι επειδή έχουν πολλά +1. Το σχόλιο μου επαυτού διαγράφτηκε, χωρίς καν να εμφανιστεί οπουδήποτε πως το μήνυμα μου είχε υποστεί επεξεργασία. Το γαμάτο θαταν το κουμπί dislike αλλά ξέρω ότι δε θα υιοθετηθεί αυτή η πρόταση.
status Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Και δηλαδή με την καινούρια εμφάνιση του forum θα βλέπουμε μόνιμα στο topic πάνω πάνω τον Σέλλερς; Physicists do it better and dont. Μα δεν παραπονιόντουσαν, έγραφαν πόσοι γαμάτοι είναι επειδή έχουν πολλά +1. Το σχόλιο μου επαυτού διαγράφτηκε, χωρίς καν να εμφανιστεί οπουδήποτε πως το μήνυμα μου είχε υποστεί επεξεργασία. Το γαμάτο θαταν το κουμπί dislike αλλά ξέρω ότι δε θα υιοθετηθεί αυτή η πρόταση. Υπήρχε στην προπροηγούμενη έκδοση αλλά λόγω σπαμ καταργήθηκε, άσε είχε βάλει τα κλάματα ο Hackerw32, χαμός είχε γίνει, απειλούσε ότι θα λέει καλύτερα ανέκδοτα κλπ..γάμησε τα. Δεν θυμάσαι Α;;ρ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από status
insomniaK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Έτσι όπως το είχανε φτιάξει μόνο κατάργηση του άρμοζε. :·ρ
athlios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) >[media]http://www.youtube.com/watch?v=7kxmUF3cwCw[/media] ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από athlios
athlios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΓΑΤΟ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ. δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να ανοιξεις στον πακετα να του δωσεις το χρημα και να κλεισεις τη γαμημενη πορτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ. δε θελει πτυχιο γαμω. 40 λεπτα κυνηγητο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από athlios
μαφαλντα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δεν μου άρεσε η τελετή έναρξης-μόνο το κομμάτι με τον Atkinson.Η είσοδος της βασίλισσας με τον 007 απλά γελοίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις