geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Θα ποσταρει μετά στο θέμα "ταπεινωτικές στιγμές". μου απαντησε ο zazik; Ρε γμτ σας μη με κανετε να να πηγαίνω με 20! Απαντηστε σε κανα 10 λεπτο που θα εχω φτασει!
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 μου απαντησε ο zazik; Ρε γμτ σας μη με κανετε να να πηγαίνω με 20! Απαντηστε σε κανα 10 λεπτο που θα εχω φτασει! Να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Θα ποσταρει μετά στο θέμα "ταπεινωτικές στιγμές". Λες; Άσε, αφού θα σε πιάσει η αφηρημάδα σου πάλι και θα το ξεχάσεις..;ρ
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ok εφτασα, δεν εχει τελειωσει ακομα οποτε εχετε 5 λεπτα ακομα μαζι μου Το nexus s το χειρίζεσαι με τη μύτη; στη θηκη του gps στο τζαμι Να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Κανε Λες; Άσε, αφού θα σε πιάσει η αφηρημάδα σου πάλι και θα το ξεχάσεις..;ρ Μπα, δεν σας ξεχναω εσας βρε! Και θα λεει αυτα ειναι οι μαλακιες μου. μπαρδον;
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μπα, δεν σας ξεχναω εσας βρε! 1) Πόσo warp speed πιάνει το αμάξι που έφτασες κιόλας; 2) από που αντλείς αυτήν την αυτοπεποίθηση αφού βρίσκεσαι ακόμα στο σαλόνι σου;
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 1) Πόσo warp speed πιάνει το αμάξι που έφτασες κιόλας; 2) από που αντλείς αυτήν την αυτοπεποίθηση αφού βρίσκεσαι ακόμα στο σαλόνι σου; 1. ειναι δυο τετραγωνα διπλα το μπαρ 2. στο μπαρ ειμαι και την περιμενω να τελειωσει.
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 1. ειναι δυο τετραγωνα διπλα το μπαρ 2. στο μπαρ ειμαι και την περιμενω να τελειωσει. Καλά ρε ακάματε, για 2 τετράγωνα πήρες αμάξι; Δεν την κόβω να τελειώνει απόψε, όχι από εσένα τουλάχιστον.;ρ Επίσης, πικ ορ ιτ ντιντ χαπεν.
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εγω ειμαι περιεργος τι αμαξι οδηγαει. Αυτο. audi a4 Καλά ρε ακάματε, για 2 τετράγωνα πήρες αμάξι; Δεν την κόβω να τελειώνει απόψε, όχι από εσένα τουλάχιστον.;ρ Επίσης, πικ ορ ιτ ντιντ χαπεν. ναι γιατι μετα θα παμε για φαι
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μπαρμπας φαση; nope. Geowizard φαση. Οκ παιδες, τελειωσε, τα λεμε μετα!
slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ανέβασε photo του σταθμευμένου οχήματος (δε χρειάζεται να φαίνονται πινακίδες ή χαρακτηριστικά που προδίδουν την τοποθεσία) αλλιώς δεν θα αναγνωριστείς σαν playboy.
athlios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ε τωρα τελειωσε η αλλη ρε μεγαλε. Δε καταλαβαινεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις