Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ε, τι σου αρεσει; Πρεπει συντομα να τα ξεκαθαρίσεις αυτα....

Ξέρω, ξέρω ρε συ. Θέλω τώρα το διάστημα που θα μου μείνει χωρίς φροντιστήρια να κάτσω να ψαχτώ με την ησυχία μου.

Και εκτός αυτού, πρέπει άμεσα να δω τι θέλω για να δω αν θα πάρω Α.Ο.Θ. ή όχι.

Δημοσ.

Ξέρω, ξέρω ρε συ. Θέλω τώρα το διάστημα που θα μου μείνει χωρίς φροντιστήρια να κάτσω να ψαχτώ με την ησυχία μου.

Και εκτός αυτού, πρέπει άμεσα να δω τι θέλω για να δω αν θα πάρω Α.Ο.Θ. ή όχι.

[ψυχολόγος mode] Μίλησέ μας λίγο γι' αυτό... [/ψυχολόγος mode]

• Moderators
Δημοσ.

και πλαγίως να σου λέει "είσαι χαζός" λέγοντας σου ότι αυτά που γράφεις δε βγάζουν νόημα, ε.

Καλα σε αυτο εσυ κατεληξες μαν, απο το "αυτα που γραφεις δε βγαζουν νοημα" μεχρι το "εισαι χαζος" υπαρχει μεγαλη αποσταση. Μην κανεις σεναρια στο μυαλο σου, αυτο δε βοηθησε ποτε κανεναν.

Κανε ενα τεστ ρε συ, κατσε γραψε μια γαματη εκθεση (ή πηγαινε της μια που εχει ηδη δει η φιλολογος του σχολειου) και ρωτα την αν βλεπει βελτιωση. Παντως το οτι θα σε βαθμολογησει κι αλλος καθηγητης δεν ειναι τοσο αρνητικο.

Fail της χρεωνω σε αυτο που σου ειπε περι χημειας, η εκθεση δεν προυποθετει χημεια μεταξυ αναγνωστη και δημιουργου, καθε αλλο θα ελεγα.

Δημοσ.

[ψυχολόγος mode] Μίλησέ μας λίγο γι' αυτό... [/ψυχολόγος mode]

Το άλλο σου ραντεβού ρε γιατρέ, το ξέχασες;

Καλα σε αυτο εσυ κατεληξες μαν, απο το "αυτα που γραφεις δε βγαζουν νοημα" μεχρι το "εισαι χαζος" υπαρχει μεγαλη αποσταση. Μην κανεις σεναρια στο μυαλο σου, αυτο δε βοηθησε ποτε κανεναν.

Κανε ενα τεστ ρε συ, κατσε γραψε μια γαματη εκθεση (ή πηγαινε της μια που εχει ηδη δει η φιλολογος του σχολειου) και ρωτα την αν βλεπει βελτιωσει. Παντως το οτι θα σε βαθμολογησει κι αλλος καθηγητης δεν ειναι τοσο αρνητικο.

Fail της χρεωνω σε αυτο που σου ειπε περι χημειας, η εκθεση δεν προυποθετει χημεια μεταξυ αναγνωστη και δημιουργου, καθε αλλο θα ελεγα.

Να'σαι καλά Στορμ. Το πρώτο σενάριο το έχω ήδη στο μυαλό μου, αλλά μέχρι τον Σεπτέμβρη αργούμε.

Δημοσ.

Το άλλο σου ραντεβού ρε γιατρέ, το ξέχασες;

Να'σαι καλά Στορμ. Το πρώτο σενάριο το έχω ήδη στο μυαλό μου, αλλά μέχρι τον Σεπτέμβρη αργούμε.

Δεν την πηδάς, άδικα χτυπιέσαι.

Οχι ρε γμτ. Thanks!

Μα καλά, με τέτοιο άβαταρ και θα δεις star wars ρε προδότη;

Δημοσ.

Ok την πηρα τηλ θα αργησει και αυτη. και παλι ευχαριστω Γιωργο! Απο δω και περα θα σας γραφω απο nexus s στον δρομο! :mrgreen: (δεν με γλιτώνετε! )

Μα καλά, με τέτοιο άβαταρ και θα δεις star wars ρε προδότη;

Star Wars is science fiction, Star Trek is reality! Και τα δυο τα αγαπώ! Μεγάλωσα με Luke Skywalker και Captain Kirk!

Δημοσ.

Τώρα η Νίκη τον έκλασε, ή αυτός την Νίκη και τελικά κάποιος από τους δύο δε θα πάει στο ραντεβού;

Εγω στον δρομο αυτη τελειωνει την δουλεια. btw δεν ειμαι σιγουρος οτι την λενε Νικη, απλα κατι τετοιο σα να θυμαμαι να ειπε....

Δημοσ.

Τώρα η Νίκη τον έκλασε, ή αυτός την Νίκη και τελικά κάποιος από τους δύο δε θα πάει στο ραντεβού;

Good luck mr Gorky

Ok την πηρα τηλ θα αργησει και αυτη. και παλι ευχαριστω Γιωργο! Απο δω και περα θα σας γραφω απο nexus s στον δρομο! :mrgreen: (δεν με γλιτώνετε! )

Star Wars is science fiction, Star Trek is reality! Και τα δυο τα αγαπώ! Μεγάλωσα με Luke Skywalker και Captain Kirk!

Αυνανισμός και οδήγηση δεν πάνε μαζί.

Star Wars SUCKS ASS!.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...