Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Προκατάληψη! Αν και εγω μιλαω για κανονικο ραντεβου σε ρεστοράν Εχει bar το ρεστοραν; Tεσπα, j/k go get her tiger Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2012 από stormrain
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 go get her tiger I will, lion king! Παω για ποτο οποιος θελει ακολουθει... ακολουθει το καρναβαλι.... Ρε, καμία ταινία για απόψε; Οτιδήποτε. Star wars, indiana jones, the godfather Εχει bar το ρεστοραν; εχεις βαλθει να μου χαλασεις το ραντεβου, ε;
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αν έχει τέτοιες προθέσεις, ήδη με έχασε. Μου γάμησε τη μέρα η κοπελιά. Δε παίζει όρεξη για τίποτα. Ρε συ μην τρελαινεσαι. Για αρχη κανε ενα τσεκ των εκθεσεων που της εχεις παραδωσει. Εχουν σημεια στιξης? Βγαινει νοημα? Στην αναγκη πες και σε καποιον μεγαλυτερο να τις διαβασει για να δει. Απο κει και περα, αν θελει να απομυζησει τους χυμους της νιοτης σου, προσφερε τους απλοχερα
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Βασικά, λέω να βάλω Matrix. Ναι, ακόμα δεν έχω δει κανένα.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Βασικά, λέω να βάλω Matrix. Ναι, ακόμα δεν έχω δει κανένα. Προσωπικα θα σου προτεινα να δεις το The Cougar Club H oποια ειναι οντως καλη ταινια ανεξαρτητως.
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ρε συ μην τρελαινεσαι. Για αρχη κανε ενα τσεκ των εκθεσεων που της εχεις παραδωσει. Εχουν σημεια στιξης? Βγαινει νοημα? Στην αναγκη πες και σε καποιον μεγαλυτερο να τις διαβασει για να δει. Απο κει και περα, αν θελει να απομυζησει τους χυμους της νιοτης σου, προσφερε τους απλοχερα Βασικά, δε μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα θυμήθηκε να μου πει κάτι τόσο σημαντικό ρε συ. Δε ξέρω. Ίσως δίνω την ιδέα ότι "τα έχω όλα στ'αυτά μου" (πράγμα το οποίο, όχι, δε κάνω, ειδικά στη παρούσα φάση το έχω πάρει σοβαρά το θέμα γιατί θέλω να περάσω κάπου καλά), έμαθε ότι καπνίζω τώρα και επειδή έχει τεράστιο θέμα με το τσιγάρο, ίσως με πήρε με ακόμα χειρότερο μάτι και απλά "θέλει να ξεκόψει" και το ρίχνει πλαγίως. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί η συγκεκριμένη απλά δεν αντέχει τη μυρωδιά και όπως καταλαβαίνετε, έχει τύχει φορές, όπως είναι λογικό να την ενοχλώ και να... Είναι και έγκυος και ποιος ξέρει. Παίζουν μάλλον τρελές ορμόνες; Αλλά το να προσπαθείς και να έρχεται και να σου λέει "δε προσπαθείς" και πλαγίως να σου λέει "είσαι χαζός" λέγοντας σου ότι αυτά που γράφεις δε βγάζουν νόημα, ε. Σχωράτε με παιδιά για το πρήξιμο, αλλά παίζει τρελό ξενέρωμα.
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Βασικά, δε μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα θυμήθηκε να μου πει κάτι τόσο σημαντικό ρε συ. Δε ξέρω. Ίσως δίνω την ιδέα ότι "τα έχω όλα στ'αυτά μου" (πράγμα το οποίο, όχι, δε κάνω, ειδικά στη παρούσα φάση το έχω πάρει σοβαρά το θέμα γιατί θέλω να περάσω κάπου καλά), έμαθε ότι καπνίζω τώρα και επειδή έχει τεράστιο θέμα με το τσιγάρο, ίσως με πήρε με ακόμα χειρότερο μάτι και απλά "θέλει να ξεκόψει" και το ρίχνει πλαγίως. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί η συγκεκριμένη απλά δεν αντέχει τη μυρωδιά και όπως καταλαβαίνετε, έχει τύχει φορές, όπως είναι λογικό να την ενοχλώ και να... Είναι και έγκυος και ποιος ξέρει. Παίζουν μάλλον τρελές ορμόνες; Αλλά το να προσπαθείς και να έρχεται και να σου λέει "δε προσπαθείς" και πλαγίως να σου λέει "είσαι χαζός" λέγοντας σου ότι αυτά που γράφεις δε βγάζουν νόημα, ε. Σχωράτε με παιδιά για το πρήξιμο, αλλά παίζει τρελό ξενέρωμα. Μεγαλε, καλυτερα να σε πιεσουν πριν τις πανελλήνιες περισσοτερο ωστε να βαλεις τα δυνατα σου να περασεις καπου. Λες να το κανει επίτηδες για τον λογο που σου ειπα;
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Λες να το κανει επίτηδες για τον λογο που σου ειπα; Ποιον λόγο ρε συ;
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ποιον λόγο ρε συ; "καλυτερα να σε πιεσουν πριν τις πανελλήνιες περισσοτερο ωστε να βαλεις τα δυνατα σου να περασεις καπου." ή αλλιως, δεν σου χαϊδεύει τα αφτιά για να βαλεις τα δυνατα σου.
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 "καλυτερα να σε πιεσουν πριν τις πανελλήνιες περισσοτερο ωστε να βαλεις τα δυνατα σου να περασεις καπου." ή αλλιως, δεν σου χαϊδεύει τα αφτιά για να βαλεις τα δυνατα σου. Μπα. Από τη στιγμή που είπε ότι στο επερχόμενο διαγώνισμα θα με βαθμολογήσει και εκείνη και άλλος καθηγητής, δε νομίζω ότι αφήνει περιθώρια. Τέλος πάντων.
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μπα. Από τη στιγμή που είπε ότι στο επερχόμενο διαγώνισμα θα με βαθμολογήσει και εκείνη και άλλος καθηγητής, δε νομίζω ότι αφήνει περιθώρια. Τέλος πάντων. κατεύθυνση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις