cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δηλαδη δεν σε ενδιαφερει τη δωρο να παρω στη κοπελα μου ?? http://www.insomnia.gr/topic/453044-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1/ ( μεχρι πριν λιγες μερες ειχα 2 ψηφους 1 αστερακι ) Αν και τόχω διαβάσει, δεν έχω ψηφίσει καθόλου.
kostask91 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αν και τόχω διαβάσει, δεν έχω ψηφίσει καθόλου. Καταλαβα. Παντως δε τρολλαρε κανενας. 3-4 ποστ ειχε μονο που δεν απαντησαν σοβαρα Kαι με παρεξενεψε αυτο
ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δε ξέρω ρε συ. Είναι η πρώτη στα τόσα χρόνια που μου λέει ότι οι προτάσεις μου απλά δε βγάζουν νόημα, δε βάζω σημεία στίξης κ.λπ. κ.λπ. Επειδή στην έκθεση πιάνεις ένα θέμα και το αναλύεις, μπορεί κάποια στιγμή να αρχίζεις να γράφεις με τρόπο που δεν είναι κατανοητός χωρίς να το καταλαβαίνεις εσύ ο ίδιος, γιατί μπορεί να παραλείπεις κάποια πράγματα που τα θεωρείς αυτόνόητα. Αλλά κι εμείς άμα δε δούμε τι να σου πούμε. Το πρώτο που σου'πα (να μας γράψεις μια έκθεση), μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα. Γιατί πώς θα εκφέρουμε άποψη αν δεν εξετάσουμε το προς εξέταση αντικείμενο; (δηλαδή την έκθεσή σου). Πάντως δεν νομίζω να είχα κολλήσει ποτέ σε ποστ σου επειδή δεν καταλάβαινα κάτι. Ας συνεχίσει τώρα κάποιος άλλος το θεάρεστο έργο μου γιατί εγώ την κάνω.
slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα πράματα είναι ξεκάθαρα, η καθηγήτρια σε έχει βάλει στο μάτι. Το "χαντάκωμα" που λες είναι υπονοούμενο, σου λέει "Έχεις κάποια προβληματάκια, εγώ είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς και από Σεπτέμβρη θα δουλέψουμε μαζί και θα γίνεις τούρμπο". Θέλει να γευτεί τους χυμούς της νιότης σου Γιώργο.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 20 ουειρος την ωρα θα χρεωνει η δασκαλα και αφηστε τις τσοντοφαντασιωσεις
ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα πράματα είναι ξεκάθαρα, η καθηγήτρια σε έχει βάλει στο μάτι. Το "χαντάκωμα" που λες είναι υπονοούμενο, σου λέει "Έχεις κάποια προβληματάκια, εγώ είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς και από Σεπτέμβρη θα δουλέψουμε μαζί και θα γίνεις τούρμπο". Θέλει να γευτεί τους χυμούς της νιότης σου Γιώργο. naughty greece κι ετσι
slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Toufschach I heard a joke once: Man goes to doctor. Says he's angry. Says life is harsh and cruel. Says he feels all alone in a threatening world. Doctor says, "Treatment is simple. The great *le monkey face* is in town tonight. Go see him. That should unrustle your jimmies." Man bursts into tears. Says, "But doctor... I am *le monkey face*." Good joke. Everybody laugh. Roll on snare drum. Curtains.
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Geowizard's log, date: 24/7/2012 Το πρωι περασε ωραια. Ξύπνησα, εφαγα οτι υπηρχε στο ψυγείο, πηγα στη δουλεια και μετα για ενα ποτο. Σημερα συνειδητοποιησα οτι η barwoman ηταν ωραια. Μην τα πολυλογώ εφυγα και πηρα τον δρομο για το σπιτι. Συναντησα εναν σκυλο να κυνηγάει ενα παιδιακι. Εκανα οτι θα εκανε ο καθενας στη θεση μου: παρατησα το κοριτσακι μονο του να τρεχει και συνέχισα προς το σπιτι. Υστερα ειδα ενα μαγαζι με σπασμενες τζαμαριες - υπεθεσα οτι θα ειχε γινει καμια ληστεία. Συνεχισα. Ειδα μια εφημεριδα σκισμένη στον δρομο. Συνεχισα. Τελος, οταν εφτασα σπιτι, ειδα οτι ειχε ερθει το telemarketing και το μηνιαίο Batman. Μπηκα στο σπιτι και αρχισα να μαγειρεύω. Αφου εφαγα το φαι ανοιξα το pc και αφου χαζεψα λιγο στο insomnia ηρθα εδω για να σας γραψω για την μερα μου. Στις 10 εχω ραντεβου με την barwoman που αν θυμαμαι καλα την λενε Νίκη.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Geowizard's log, date: 24/7/2012 Το πρωι περασε ωραια. Ξύπνησα, εφαγα οτι υπηρχε στο ψυγείο, πηγα στη δουλεια και μετα για ενα ποτο. Σημερα συνειδητοποιησα οτι η barwoman ηταν ωραια. Μην τα πολυλογώ εφυγα και πηρα τον δρομο για το σπιτι. Συναντησα εναν σκυλο να κυνηγάει ενα παιδιακι. Εκανα οτι θα εκανε ο καθενας στη θεση μου: παρατησα το κοριτσακι μονο του να τρεχει και συνέχισα προς το σπιτι. Υστερα ειδα ενα μαγαζι με σπασμενες τζαμαριες - υπεθεσα οτι θα ειχε γινει καμια ληστεία. Συνεχισα. Ειδα μια εφημεριδα σκισμένη στον δρομο. Συνεχισα. Τελος, οταν εφτασα σπιτι, ειδα οτι ειχε ερθει το telemarketing και το μηνιαίο Batman. Μπηκα στο σπιτι και αρχισα να μαγειρεύω. Αφου εφαγα το φαι ανοιξα το pc και αφου χαζεψα λιγο στο insomnia ηρθα εδω για να σας γραψω για την μερα μου. Στις 10 εχω ραντεβου με την barwoman που αν θυμαμαι καλα την λενε Νίκη. Oταν η αλλη δουλευει πισω απο το bar και εσυ πας να πιεις το ποτο σου, δεν ειναι ραντεβου mate
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Oταν η αλλη δουλευει πισω απο το bar και εσυ πας να πιεις το ποτο σου, δεν ειναι ραντεβου mate Προκατάληψη! Αν και εγω μιλαω για κανονικο ραντεβου σε ρεστοράν
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα πράματα είναι ξεκάθαρα, η καθηγήτρια σε έχει βάλει στο μάτι. Το "χαντάκωμα" που λες είναι υπονοούμενο, σου λέει "Έχεις κάποια προβληματάκια, εγώ είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς και από Σεπτέμβρη θα δουλέψουμε μαζί και θα γίνεις τούρμπο". Θέλει να γευτεί τους χυμούς της νιότης σου Γιώργο. Αν έχει τέτοιες προθέσεις, ήδη με έχασε. Μου γάμησε τη μέρα η κοπελιά. Δε παίζει όρεξη για τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις