Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καθηγήτρια στο φροντιστήριο μου λέει ότι οι προτάσεις μου στις εκθέσεις μου δε βγάζουν νόημα, ότι δε βάζω τελείες και κόμμα και... και... και.

Η άλλη στο σχολείο μου είπε αφού είδε το γραπτό μου στις εξετάσεις ότι η έκθεση είναι το δυνατό μου χαρτί για τις πανελλήνιες.

Εγώ ποιον απ'όλους τώρα να ακούσω; Η άλλη στο φροντιστήριο, ένα χρόνο τώρα κάθε εβδομάδα διορθώνει από 2 εκθέσεις μου και βρήκε τώρα τελευταία στιγμή να μου πει ότι έχω πρόβλημα;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Η καθηγήτρια στο φροντιστήριο μου λέει ότι οι προτάσεις μου στις εκθέσεις μου δε βγάζουν νόημα, ότι δε βάζω τελείες και κόμμα και... και... και.

Η άλλη στο σχολείο μου είπε αφού είδε το γραπτό μου στις εξετάσεις ότι η έκθεση είναι το δυνατό μου χαρτί για τις πανελλήνιες.

Εγώ ποιον απ'όλους τώρα να ακούσω; Η άλλη στο φροντιστήριο, ένα χρόνο τώρα κάθε εβδομάδα διορθώνει από 2 εκθέσεις μου και βρήκε τώρα τελευταία στιγμή να μου πει ότι έχω πρόβλημα;

γράψε μια έκθεση κι εδώ να σου πούμε γνώμες. κάνε θρεντ.

π.χ. ΘΕΜΑ:

πώς (και γιατί έτσι) εξελίχθηκε η μουσική σε 4 αντιδιαμετρικά σημεία του πλανήτη. παρτο απ'τον 12ο αιώνα

Δημοσ.

γράψε μια έκθεση κι εδώ να σου πούμε γνώμες. κάνε θρεντ. για το πώς (και γιατί έτσι) εξελίχθηκε η μουσική σε 4 αντιδιαμετρικά σημεία του πλανήτη. παρτο απ'τον 12ο αιώνα

Ε μα δε γίνεται αυτό ρε συ. Και στο προηγούμενο φροντιστήριο η καθηγήτρια ήταν σίγουρη για μένα στην έκθεση και το κλασικό που μου έλεγε ήταν "Δε σε φοβάμαι εσένα". Στο σχολείο η άλλη μου είπε πριν κανένα μήνα τα καλύτερα και σήμερα η άλλη από το φροντιστήριο με χαντάκωσε έτσι; Ένα χρόνο τι έκανε; Αν είναι δυνατόν. Και το ωραίο "τον Σεπτέμβρη που θα γράψουμε διαγώνισμα, θα το βαθμολογήσω και εγώ και άλλος καθηγητής" και υπονοούσε ότι "για να σου δείξω ότι έχω δίκιο". Βέβαια το άλλο που πέταξε ήταν "μήπως πρέπει να κάνεις με τον άλλον καθηγητή διότι παίζει να είναι θέμα χημείας μεταξύ μας". Ούμπερ μαλακία. Και αν δεν έχω "χημεία" και με τον βαθμολογητή στις πανελλήνιες δηλαδή, τι θα γίνει;

Δημοσ.

Ε μα δε γίνεται αυτό ρε συ. Και στο προηγούμενο φροντιστήριο η καθηγήτρια ήταν σίγουρη για μένα στην έκθεση και το κλασικό που μου έλεγε ήταν "Δε σε φοβάμαι εσένα". Στο σχολείο η άλλη μου είπε πριν κανένα μήνα τα καλύτερα και σήμερα η άλλη από το φροντιστήριο με χαντάκωσε έτσι; Ένα χρόνο τι έκανε; Αν είναι δυνατόν. Και το ωραίο "τον Σεπτέμβρη που θα γράψουμε διαγώνισμα, θα το βαθμολογήσω και εγώ και άλλος καθηγητής" και υπονοούσε ότι "για να σου δείξω ότι έχω δίκιο". Βέβαια το άλλο που πέταξε ήταν "μήπως πρέπει να κάνεις με τον άλλον καθηγητή διότι παίζει να είναι θέμα χημείας μεταξύ μας". Ούμπερ μαλακία. Και αν δεν έχω "χημεία" και με τον βαθμολογητή στις πανελλήνιες δηλαδή, τι θα γίνει;

Γιώργο λυπάμαι, αλλά μάλλον θα συμφωνήσω με την καθηγήτρια του φροντιστηρίου. Να, εδώ για παράδειγμα. Πού είναι ο πρόλογός σου, πού είναι ο επίλογος. Δεν έχεις ξεχωριστά τις ιδέες σου με τα επιχειρήματά σου. Πού είναι οι παράγραφοί σου; Να μην αναφερθώ στο ότι λείπουν κάποια κόμματα και λοιπά. Εννοείται ότι κόβεσαι.

Εκτός αν έχεις κάτι άλλο να πεις.

Δημοσ.

Γιώργο λυπάμαι, αλλά μάλλον θα συμφωνήσω με την καθηγήτρια του φροντιστηρίου. Να, εδώ για παράδειγμα. Πού είναι ο πρόλογός σου, πού είναι ο επίλογος. Δεν έχεις ξεχωριστά τις ιδέες σου με τα επιχειρήματά σου. Πού είναι οι παράγραφοί σου; Να μην αναφερθώ στο ότι λείπουν κάποια κόμματα και λοιπά. Εννοείται ότι κόβεσαι.

χαχαχαχ

Δημοσ.

Μα δεν είπε ότι δε βάζω πρόλογο, επίλογο κ.λπ., αλλά ότι δε βγάζει νόημα από τις προτάσεις μου. Ότι δε καταλαβαίνει τι λέω τέλος πάντων.

Δηλαδή εσύ με το παραπάνω, δε κατάλαβες τι θέλω να πω;

Δημοσ.

Μα δεν είπε ότι δε βάζω πρόλογο, επίλογο κ.λπ., αλλά ότι δε βγάζει νόημα από τις προτάσεις μου. Ότι δε καταλαβαίνει τι λέω τέλος πάντων.

Δηλαδή εσύ με το παραπάνω, δε κατάλαβες τι θέλω να πω;

Καθόλου δεν καταλαβαίνω τι λες ούτε τώρα δεν κατάλαβα τι είπες. Κατάλαβε κανείς ρε παιδιά; :P

Δημοσ.

Καθόλου δεν καταλαβαίνω τι λες ούτε τώρα δεν κατάλαβα τι είπες. Κατάλαβε κανείς ρε παιδιά; :P

Πες μου από ποιο ποστ άρχισες το τρόλινκ. :P

Δημοσ.

Πες μου από ποιο ποστ άρχισες το τρόλινκ. :P

Δεν ξέρω κι εγώ πολλές φορές χάνομαι. στη συγκεκριμένη περίπτωση απ'το πρώτο.

Σοβαρά τώρα εσύ ποιά καθηγήτρια πιστεύεις ότι έχει δίκιο;

Δημοσ.

Εγώ. Και άλλοι πενήντα-εκατό...

Σήμερα δεν έχω βαθμολογήσει όμως, τελευταία δεν έχει πολλά θρεντ

Δηλαδη δεν σε ενδιαφερει τη δωρο να παρω στη κοπελα μου ?? :devil:

http://www.insomnia.gr/topic/453044-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1/ ( μεχρι πριν λιγες μερες ειχα 2 ψηφους 1 αστερακι )

Δημοσ.

δεν ξέρω κι εγώ πολλές φορές χάνομαι. στη συγκεκριμένη περίπτωση απ'το πρώτο.

Έχω τον καημό μου και μου λες και εσύ τέτοια. :-D

Τουλάχιστον, έχει μπύρες το βράδυ.

Σοβαρά τώρα εσύ ποιά καθηγήτρια πιστεύεις ότι έχει δίκιο;

Δε ξέρω ρε συ. Είναι η πρώτη στα τόσα χρόνια που μου λέει ότι οι προτάσεις μου απλά δε βγάζουν νόημα, δε βάζω σημεία στίξης κ.λπ. κ.λπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...