Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις;

Όχι, χωρίς να σημαίνει και κάτι αυτό γιατί εξαρτάται και από το τι εννοεί κανείς με τον όρο "χάλια". Σίγουρα έχει διαφορετικό νόημα σε όλους.

Και μην το δένεις και κόμπο το νούμερο, ίσως να υπερέβαλλα λίγο...

Ε ενταξει να ημαστε αντικειμενικοι... Οι αντρες ειναι οπτικοι και οι γυναικες εγκεφαλικες...

Ας μην τσουβαλιάζουμε

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Θυμάστε έναν αντρα που είχε φάει μια αράχνη και μετά απο μερικές μέρες του πέσαν τα μαλλια και εβγαλε αντι για μαλλια ιστούς απο αράχνες?

Δημοσ.

117733.gif

yep σε 5 λεπτα θα καταλαβω τι θελεις και μετα θα λιωνεις σα βούτυρο..... :devil:

Πες οτι εχω ταλεντο και σεξαπιλ!

btw στο gif γιατι αυτος απο πισω παει όπισθεν; Απο το breakfast at taffany's δεν ειναι;

Δημοσ.

yep σε 5 λεπτα θα καταλαβω τι θελεις και μετα θα λιωνεις σα βούτυρο..... :devil:

:eek: :eek:

Πες οτι εχω ταλεντο και σεξαπιλ!

Να τα ασφαλίσεις-ποτέ δεν ξέρεις.

btw στο gif γιατι αυτος απο πισω παει όπισθεν; Απο το breakfast at taffany's δεν ειναι;

Breakfast at Tiffany's ναι.

Δημοσ.

Θυμάστε έναν αντρα που είχε φάει μια αράχνη και μετά απο μερικές μέρες του πέσαν τα μαλλια και εβγαλε αντι για μαλλια ιστούς απο αράχνες?

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Αλλά ξέρω ότι πριν από 1-2 χρόνια στην Δανία νομίζω, έκαναν μια μετάλλαξη σε κατσίκες ώστε αντί για γάλα να βγάζουν ιστό αράχνης :eek: γιατί φτιάχνει τα καλύτερα αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...