Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ανακτορο club...?

Θέλω τον DJ του Ανάκτορο, στο χώρο του Derti πριν μετακομίσει στην Συγγρού. Σε αποκριάτικη μέρα κατα τις 2:30. Πω. Πωωωωωωωωω.

Δημοσ.

Θέλω τον DJ του Ανάκτορο, στο χώρο του Derti πριν μετακομίσει στην Συγγρού. Σε αποκριάτικη μέρα κατα τις 2:30. Πω. Πωωωωωωωωω.

τι PHD,DBA και μλκιες

ο σωστος ο event planner φαινεται απο τις προτασεις του...

seal of approval και τα σχετικα

Δημοσ.

Εγω θελω να παω για ποτο...Με γυναικα αλλα δεν εχω...

Εγω συνήθως παω για ποτο ωστε να ριξω γυναικα...... Αλλα φερνω και φιλους μου σε περίπτωση που ολες ειναι χαλια.

Δημοσ.

Εγω συνήθως παω για ποτο ωστε να ριξω γυναικα...... Αλλα φερνω και φιλους μου σε περίπτωση που ολες ειναι χαλια.

Πιστευω δυσκολα θα βρεις χαλια γυναικα..Ολες βαφονται, περιποιουνται, προσεχουν τι τρωνε τι πινουν..Ντυνονται ωραια..Αλλα μεχρι εκει ..Μονες ειναι και μονοι ημαστε..απλησιαστες..

Δεν ξερω βλεπω οτι πολλες γυναικες εχουν ενα καχυποπτο βλεμα..Καμια μεχρι τωρα που να εχω κοιταξει δεν ηταν λιγο χαμογελαστη και με χαλαρη διαθεση..απλα καθονται και πινουν το ποτο τους και εχουν ενα κινητο στο χερι...

Δημοσ.

Πιστευω δυσκολα θα βρεις χαλια γυναικα..Ολες βαφονται, περιποιουνται, προσεχουν τι τρωνε τι πινουν..Ντυνονται ωραια..Αλλα μεχρι εκει ..Μονες ειναι και μονοι ημαστε..απλησιαστες..

Δεν ξερω βλεπω οτι πολλες γυναικες εχουν ενα καχυποπτο βλεμα..Καμια μεχρι τωρα που να εχω κοιταξει δεν ηταν λιγο χαμογελαστη και με χαλαρη διαθεση..απλα καθονται και πινουν το ποτο τους και εχουν ενα κινητο στο χερι...

Σ'εμενα παλι ερχονται εκεινες και μου μιλανε οποτε δεν εχω παρατηρήσει αυτο που λες, αλλα λιγο σεξαπιλ να εχεις και το χαμογελο του han solo, ολες παρατανε το κινητο και συζητάνε μαζι σου. Γενικα αμα ξερεις τι θελει η καθε γυναικα την εχεις στο τσεπακι σου ανετα. Αλλα το θεμα ειναι μεχρι να μαθεις τι θελει η καθεμια τι γινεται.....

υ.γ. οταν λεω χαλια εννοώ στη συμπεριφορα της, να μην της αρεσει το star wars, να με περναει στο υψος (αν και πανω απο 1.93 δεν βρισκω ευκολα) κτλ

Δημοσ.

Γενικα αμα ξερεις τι θελει η καθε γυναικα την εχεις στο τσεπακι σου ανετα.

Δεν την έχεις.Σίγουρα πράγματα.

To 60% θεωρώ ότι είναι αρκετά χάλια, αναλόγως και την περίσταση βέβαια

Πλάκα κάνεις;

Δημοσ.

To 60% θεωρώ ότι είναι αρκετά χάλια, αναλόγως και την περίσταση βέβαια

Ε ενταξει να ημαστε αντικειμενικοι...Οι αντρες ειναι οπτοκοι και οι γυναικες εγκεφαλικες...

Η περισταση ειναι να μπορεις να πλησιασεις ή απλα ενα βλεμα ευδιάθετο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...