Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή η Kate μας τρολάρει;

Μη το πεις.

Χρειάζεται και μια ολόσωμη και μια με μαγιό. Καταλαβαίνεις ότι τα ρουχα κρυβουν πολλά. Οποτε μπορεις κρυψεις τυχόν ατέλειες που δεν θα σου επέτρεπαν να γίνεις μοντελο, ειναι απαιτητικη η δουλεια βλέπεις.

Και μοντελο και στριπτιτζου. Παει να πει δεν εχει λαθος στα μπουτια, ανεμενε φωτο με μαγιο.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Χρειάζεται και μια ολόσωμη και μια με μαγιό. Καταλαβαίνεις ότι τα ρουχα κρυβουν πολλά. Οποτε μπορεις κρυψεις τυχόν ατέλειες που δεν θα σου επέτρεπαν να γίνεις μοντελο, ειναι απαιτητικη η δουλεια βλέπεις.

δεν θελω να ανεβάσω δημοσίως φωτογραφίες με μαγιό. θα προτιμούσα κάποια private audition απο κάποιο γραφείο modeling αν γίνεται. Μπορείς να με βοηθήσεις? θα το εκτιμούσα . ^-^

Δημοσ.

Μη το πεις.

Ήθελα να δώσω λίγο εύρος στη συζήτηση μωρέεε. Αλλιώς θα έλεγα ένα σκέτο σταμάτα να μας τρολλάρεις. Αυτό.

δεν θελω να ανεβάσω δημοσίως φωτογραφίες με μαγιό. θα προτιμούσα κάποια private audition απο κάποιο γραφείο modeling αν γίνεται. Μπορείς να με βοηθήσεις? θα το εκτιμούσα . ^-^

Πέρνα απ'τα Π.Μ. μου.

Δημοσ.

Φυσικά! Μπορεις να μου στειλεις τις φωτογραφιες με προσωπικο μήνυμα. Καταλαβαίνεις ποσο επικίνδυνο ειναι το ιντερνετ αφου μαζευτηκαν αμέσως τόσοι στο τοπικ και περιμένουν.. :mad:

Δημοσ.

Φυσικά! Μπορεις να μου στειλεις τις φωτογραφιες με προσωπικο μήνυμα. Καταλαβαίνεις ποσο επικίνδυνο ειναι το ιντερνετ αφου μαζευτηκαν αμέσως τόσοι στο τοπικ και περιμένουν.. :mad:

χιχι ξέρω πως είναι . Τα αγοράκια συνήθως ειναι ασυγκράτητα στις πλακίτσες και στις γυναίκες . Δεν παρεξηγούμε όμως , το περίμενα . ^^

Δημοσ.

Σήμερα ήμουν δύο ώρες σε συνεργείο αυτοκινήτων. Κατά την επιστροφή με συνέλαβα να ψάχνω ελληνικά στο ραδιόφωνο.

Goddamit, επηρεάζομαι.

Δημοσ.

Δεν αντεεεχω άααααααλλο.

Πολύ βαρεμάρα....πω

δύο ώρες και καλά είναι.

Στο τελευταίο σέρβις το πήγα στις 12 και το πήρα στις 4

Δημοσ.

Eγω στο τελευταιο σερβις τον πηρα τηλ. ηρθε το πηρε, πιθανοτατα εκανε το σερβις και μου το εφερε πισω.

Δημοσ.

Eγω στο τελευταιο σερβις τον πηρα τηλ. ηρθε το πηρε, πιθανοτατα εκανε το σερβις και μου το εφερε πισω.

Είσαι λίγο ντιντής ε;

Δεν γίνονται έτσι αυτά, θέλει να πας από εκεί να γίνεις ένα με τον κόσμο των συνεργείων. Να λερωθείς!

Ούτε την ποσότητα αντέχω.

Τίποτα δε κινείται.τίποτα δε παίζει.πφ

Οργάνωσε τη φάση, τότενες ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...