MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Είναι ιδέα μου ή η Kate μας τρολάρει; Μη το πεις. Χρειάζεται και μια ολόσωμη και μια με μαγιό. Καταλαβαίνεις ότι τα ρουχα κρυβουν πολλά. Οποτε μπορεις κρυψεις τυχόν ατέλειες που δεν θα σου επέτρεπαν να γίνεις μοντελο, ειναι απαιτητικη η δουλεια βλέπεις. Και μοντελο και στριπτιτζου. Παει να πει δεν εχει λαθος στα μπουτια, ανεμενε φωτο με μαγιο.
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Χρειάζεται και μια ολόσωμη και μια με μαγιό. Καταλαβαίνεις ότι τα ρουχα κρυβουν πολλά. Οποτε μπορεις κρυψεις τυχόν ατέλειες που δεν θα σου επέτρεπαν να γίνεις μοντελο, ειναι απαιτητικη η δουλεια βλέπεις. δεν θελω να ανεβάσω δημοσίως φωτογραφίες με μαγιό. θα προτιμούσα κάποια private audition απο κάποιο γραφείο modeling αν γίνεται. Μπορείς να με βοηθήσεις? θα το εκτιμούσα . ^-^
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0Iixm8mvT-o
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μη το πεις. Ήθελα να δώσω λίγο εύρος στη συζήτηση μωρέεε. Αλλιώς θα έλεγα ένα σκέτο σταμάτα να μας τρολλάρεις. Αυτό. δεν θελω να ανεβάσω δημοσίως φωτογραφίες με μαγιό. θα προτιμούσα κάποια private audition απο κάποιο γραφείο modeling αν γίνεται. Μπορείς να με βοηθήσεις? θα το εκτιμούσα . ^-^ Πέρνα απ'τα Π.Μ. μου.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 δεν θελω να ανεβάσω δημοσίως φωτογραφίες με μαγιό. θα προτιμούσα κάποια private audition απο κάποιο γραφείο modeling αν γίνεται. Μπορείς να με βοηθήσεις? θα το εκτιμούσα . ^-^ Φυσικά! Μπορεις να μου στειλεις τις φωτογραφιες με προσωπικο μήνυμα. Καταλαβαίνεις ποσο επικίνδυνο ειναι το ιντερνετ αφου μαζευτηκαν αμέσως τόσοι στο τοπικ και περιμένουν..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Κρις σου φεξε, θελει prive οντισιον το κοριτσι. Το πιασες ε
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Φυσικά! Μπορεις να μου στειλεις τις φωτογραφιες με προσωπικο μήνυμα. Καταλαβαίνεις ποσο επικίνδυνο ειναι το ιντερνετ αφου μαζευτηκαν αμέσως τόσοι στο τοπικ και περιμένουν.. χιχι ξέρω πως είναι . Τα αγοράκια συνήθως ειναι ασυγκράτητα στις πλακίτσες και στις γυναίκες . Δεν παρεξηγούμε όμως , το περίμενα . ^^
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Κρις σου φεξε, θελει prive οντισιον το κοριτσι. Το πιασες ε To πιασα, παει το CCNP
slipknot Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 I've been a user for 5 years and what is this?
caution Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σήμερα ήμουν δύο ώρες σε συνεργείο αυτοκινήτων. Κατά την επιστροφή με συνέλαβα να ψάχνω ελληνικά στο ραδιόφωνο. Goddamit, επηρεάζομαι.
mary Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν αντεεεχω άααααααλλο. Πολύ βαρεμάρα....πω δύο ώρες και καλά είναι. Στο τελευταίο σέρβις το πήγα στις 12 και το πήρα στις 4
caution Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πες μας λίγο αν αντέχεις άλλο και την ποσότητα της βαρεμάρας, αν θέλεις. Ευχαριστώ
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Eγω στο τελευταιο σερβις τον πηρα τηλ. ηρθε το πηρε, πιθανοτατα εκανε το σερβις και μου το εφερε πισω.
mary Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ούτε την ποσότητα αντέχω. Τίποτα δε κινείται.τίποτα δε παίζει.πφ
caution Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Eγω στο τελευταιο σερβις τον πηρα τηλ. ηρθε το πηρε, πιθανοτατα εκανε το σερβις και μου το εφερε πισω. Είσαι λίγο ντιντής ε; Δεν γίνονται έτσι αυτά, θέλει να πας από εκεί να γίνεις ένα με τον κόσμο των συνεργείων. Να λερωθείς! Ούτε την ποσότητα αντέχω. Τίποτα δε κινείται.τίποτα δε παίζει.πφ Οργάνωσε τη φάση, τότενες
Προτεινόμενες αναρτήσεις