thanocaster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fJrh8DLMm5o Ξέρω 'γω; Επειδή είμαι ομορφόπαιδο.
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Γεια σου μάστορη. καλησπέρα. δεν ειμαι μάστορης η φωτογραφία ειναι απο μια κοπέλα που θαυμάζω και θέλω να της μοιάσω σε ομορφιά. το όνειρο μου ειναι να γίνω top model
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Και μενα αυτο ηταν το ονειρο μου και χαίρομαι που το καταφερα.
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Και μενα αυτο ηταν το ονειρο μου και χαίρομαι που το καταφερα. μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες σε παρακαλώ? Το έχω ήδη αποφασίσει να παρατήσω το ΤΕΙ και να ακολουθήσω το όνειρο μου και είμαι έτοιμη να κάνω τα πάντα για αυτό. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό και θέλω όταν επιστρέψω να αρχίσω να ψάχνω κάθε πιθανή βοήθεια για να μπω στον χώρο του modeling.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εισαι πολυ τυχερη που με βρηκες, το παν ειναι να εχεις καποιον στο χωρο ωστε να σε βοηθησει.
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εισαι πολυ τυχερη που με βρηκες, το παν ειναι να εχεις καποιον στο χωρο ωστε να σε βοηθησει. θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνο μου να μιλήσουμε?
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 καλυτερα να ποσταρεις καμια φωτογραφία για να ξερω οτι δεν με κοροιδευεις. Πολλες γυναικες προσπαθησαν να με εκμεταλευτουν, με βλέπουν σαν σκευος ηδονης.
slipknot Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Που είναι ο toufas να γράψει ένα crime story για το οργανωμένο έγκλημα των fake accounts, με noir jazz + rainymood στο background;
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 καλυτερα να ποσταρεις καμια φωτογραφία για να ξερω οτι δεν με κοροιδευεις. Πολλες γυναικες προσπαθησαν να με εκμεταλευτουν, με βλέπουν σαν σκευος ηδονης. χιχιχιχι εντάξει θα ανεβάσω αλλα μετά αν θες βάλε και εσυ να ξερω με ποιον μιλάω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 χιχιχιχι εντάξει θα ανεβάσω αλλα μετά αν θες βάλε και εσυ να ξερω με ποιον μιλάω Ωραια activites στο προφιλ σου βλεπω Παρεμπιπτοντως στο avatar με τη φωτο μιλαμε για το ιδιο ατομο?
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ωραια activites στο προφιλ σου βλεπω Παρεμπιπτοντως στο avatar με τη φωτο μιλαμε για το ιδιο ατομο? οχι , ειναι μια κοπέλα που θαυμάζω έλεγα να μην βάλω πραγματική φωτογραφεία γιατι στο ίντερνετ έχω ακούσει οτι γίνονται διάφορα, αλλα δεν πειράζει
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 χιχιχιχι εντάξει θα ανεβάσω αλλα μετά αν θες βάλε και εσυ να ξερω με ποιον μιλάω Χρειάζεται και μια ολόσωμη και μια με μαγιό. Καταλαβαίνεις ότι τα ρουχα κρυβουν πολλά. Οποτε μπορεις κρυψεις τυχόν ατέλειες που δεν θα σου επέτρεπαν να γίνεις μοντελο, ειναι απαιτητικη η δουλεια βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις