Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Και μενα αυτο ηταν το ονειρο μου και χαίρομαι που το καταφερα.

μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες σε παρακαλώ? Το έχω ήδη αποφασίσει να παρατήσω το ΤΕΙ και να ακολουθήσω το όνειρο μου και είμαι έτοιμη να κάνω τα πάντα για αυτό.

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό και θέλω όταν επιστρέψω να αρχίσω να ψάχνω κάθε πιθανή βοήθεια για να μπω στον χώρο του modeling.

Δημοσ.

Εισαι πολυ τυχερη που με βρηκες, το παν ειναι να εχεις καποιον στο χωρο ωστε να σε βοηθησει.

θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνο μου να μιλήσουμε? :)

Δημοσ.

καλυτερα να ποσταρεις καμια φωτογραφία για να ξερω οτι δεν με κοροιδευεις. Πολλες γυναικες προσπαθησαν να με εκμεταλευτουν, με βλέπουν σαν σκευος ηδονης.

Δημοσ.

Που είναι ο toufas να γράψει ένα crime story για το οργανωμένο έγκλημα των fake accounts, με noir jazz + rainymood στο background;

Δημοσ.

καλυτερα να ποσταρεις καμια φωτογραφία για να ξερω οτι δεν με κοροιδευεις. Πολλες γυναικες προσπαθησαν να με εκμεταλευτουν, με βλέπουν σαν σκευος ηδονης.

χιχιχιχι :P

εντάξει θα ανεβάσω αλλα μετά αν θες βάλε και εσυ να ξερω με ποιον μιλάω

post-243828-0-32674700-1342801844_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωραια activites στο προφιλ σου βλεπω :mrgreen:

Παρεμπιπτοντως στο avatar με τη φωτο μιλαμε για το ιδιο ατομο?

Δημοσ.

Ωραια activites στο προφιλ σου βλεπω :mrgreen:

Παρεμπιπτοντως στο avatar με τη φωτο μιλαμε για το ιδιο ατομο?

οχι , ειναι μια κοπέλα που θαυμάζω

έλεγα να μην βάλω πραγματική φωτογραφεία γιατι στο ίντερνετ έχω ακούσει οτι γίνονται διάφορα, αλλα δεν πειράζει :)

Δημοσ.

Χρειάζεται και μια ολόσωμη και μια με μαγιό. Καταλαβαίνεις ότι τα ρουχα κρυβουν πολλά. Οποτε μπορεις κρυψεις τυχόν ατέλειες που δεν θα σου επέτρεπαν να γίνεις μοντελο, ειναι απαιτητικη η δουλεια βλέπεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...