Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Καλό χειμώνα λέει το σάπιο το άτομο... :shock: Βρε! Ακόμα άμμο έχω στις σαγιονάρες μου!

Και του χρόνου άμμο θα χουν, αλλα θα χει μεσολαβήσει ολόκληρος χειμώνας.

Δημοσ.

1313791815924.jpg

ΡΕ με τα γατιααά!

αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, δεν μπορω οταν βλεπω τετοια μουτρα. θελω σκυλοοοοοοοοοοοοοοοοο :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, δεν μπορω οταν βλεπω τετοια μουτρα. θελω σκυλοοοοοοοοοοοοοοοοο :cry: :cry: :cry: :cry:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE CATS!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

fixed

Εγω ηδη κραταω screenshots με τα παραπονα για την ζεστη που κανουν μερικοι και θα τους τα τριψω στην μουρη μολις αρχισει το κρυο και το qq τους.

Δημοσ.

γιαι το κρυο μπορεις να κανεις κατι. ΝΤΥΣΟΥ - ΣΚΕΠΑΣΟΥ!

για τη ζεστα δε μπορεις να κανεις τιποτα! και τστσιδος να εισαι με 40 βαθμους παλι θα σταζεις!

δε λεω καλα ειναι για δυο βδομαδες το καλοκαιρι αλλα οχι και τρεις μηνες!

Δημοσ.

Φυσικα και εγω αυτο λεω. Αλλα σκεψου οτι εδω στην αγγλια, ενω ο καιρος ειναι γενικα κρυος, με το που σκανε τα 30αρια να δεις ποσα παραπονα κανουν ολοι...

Δημοσ.

Ναι ξερω, εχω ζησει για δυο χρονια.

Αλλα και παλι μιλαμε για 30αρια που για μας εδω ειναι δροσια!

Βεβαια οταν ερχονται εδω , τον ηλιο και τη ζεστη ζητανε ολοι...

Δημοσ.

Εμενα το 40 στην ελλαδα, δεν με ενοχλησε. Το 29 εδω με πεθανε. Γαμω την υγρασια, ειναι αποπνικτικη ατμοσφαιρα. Και ειναι και χωρα με 0 κλιματισμο στα κτηρια. Τον χειμωνα την παλευω πολυ πιο καλα εδω να πω την αληθεια!

Δημοσ.

το θεμα υγρασια σκοτωνει.

θυμαμαι καλοκαιρι που εβρεχε καθε μερα μεχρι τις 3 το μεσημερι και συνεχεια με συννεφια...παιζει να ειχε 150% υγρασια.

αλλος εφιαλτης ηταν το καλοκαιρι στο μετρο για εμενα.Ισως δεν προλαβα να το συνηθισω...

αυτη η κατασταση vs το 40αρι , δεν το συζητω, ανετα 40αρι!

Δημοσ.

για τη ζεστα δε μπορεις να κανεις τιποτα! και τστσιδος να εισαι με 40 βαθμους παλι θα σταζεις!

Δεν είσαι μόνο εσύ τσίτσιδος είναι και αυτές μην το ξεχνάς :P

Προτιμώ καλοκαίρι σε νησί (ή γενικότερα κάπου διακοπές) αλλιώς χειμώνα.....να το χέσω το καλοκαίρι στην πόλη!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...