Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβασαι μην την αφησει έγκυο και χαθει το κορμι;

Σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθηνα. :-(

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Φοβασαι μην την αφησει έγκυο και χαθει το κορμι;

Σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθηνα. :-(

τωρα που οι αθηνεζοι πανε στην επαρχια...?

Δημοσ.

τωρα που οι αθηνεζοι πανε στην επαρχια...?

ΜΜμ, τωρα που εχει λιγοτερους αθηνεζους και περισσοτερους ξενους. Θα καταλάβουμε και θα καψουμε την πολη.

Προδοτη.

Η αναγκη βλεπεις. -_-

Δημοσ.

Καλα το πας.

Μονο μην ανεβεις στο βορρα αυριο-μεθαυριο και ζητησεις "ενα καλαμακι απολα χωρις τζατζικι" και μια λεμοΝΙΤΑ.

Δημοσ.

Οχι ρε για γυναικα θα πηγαινα ανετα, τρέχοντας ^_^ , πιθανοτατα για δουλεια και ενα σεμιναριο που θελω να παρακολουθησω αλλιως με βλέπω καποια στιγμη προς Τσεχια μερια.

Δημοσ.

Να Χαζευεις ωρα γκομενακι και να ριχνει ροχαλα ρε μλκ. ΤΑΛΗΡΟ. ΝΑ . Τι φρεντο και τι μαλακιες σιχαθηκα τη ζωη μου.

Δημοσ.

Πάρε και πες του «έχω ένα λάπτοπ με επεξεργαστή Pentium στο 1Ghz' date=' 512 ραμ και ποντίκι αφής ΣΥΝ ΤΖΟΥΣΤΙΚ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ (ή κάτι τέτοιο φανταστικό ελληνοποιημένο)". Το αγοράζεις 180 ευρώ; Και, γενικά, μου φαίνεται βρήκαμε έναν τρόπο να ξεφορτωθούμε όλη την τεχνολογική σαβούρα μας από το υπόγειο. Ενεχυροδανειστές κύριοι.

Τούφα, συγχαρητήρια.[/quote']

καλά ε, θα γίνω πολυυυυυυ πλούσιος σε αυτή τη περίπτωση, σου μιλάω θα αποκαταστιςω και τα 4αεγγονα μου;ρ

Πακτωση.

Στην επόμενη επίσκεψη στο γυναικολογικό θα κρατάω τις σημειώσεις Μ1 Μ2, δεν πάει άλλο, εχω βαρεθεί τη ζωή μου..;ρ

Πακτωση.

Δημοσ.

Να Χαζευεις ωρα γκομενακι και να ριχνει ροχαλα ρε μλκ. ΤΑΛΗΡΟ. ΝΑ . Τι φρεντο και τι μαλακιες σιχαθηκα τη ζωη μου.

Μπορει να της βγηκε αυθορμητα επειδη σε ειδε! :-D Τι μαγειρεψες σημερα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...