viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 στην κηδεια θα σου πει και του χρονου ετουτος
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 δώσου και να πάρω πίσω πόσου ? λολ! ποιος μιλάει έτσι ? άκουσα κάτι γιαγιάδες και κόντεψα να πεθάνω απο ανακοπή εγκεφάλου απο τα γέλια. καινούρια διάλεκτος η ξεχάσαν τις μασέλες ? :mellow: :mellow: πάντως καλές μου φάνηκαν, τσι κόβω απο τα μούτρα τις κακές γριές , έχουν γαμψή μίτη , κρεατοελιά στην γαμψή μύτη , μάτια με κοφτερό βλέμμα και ειναι και λεπτές σαν σωλήνες. κάνω λάθος?
mary Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αυτό το insomnia app δε με βόλεψε καθόλου. Που στο καλό έχει την απάντηση;;; Πιο βολικό μου φαίνεται το mobile version...
Toufas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 και εγώ θέλω =p το the dark side of the triforce ειναι δικο σου παντως! xxl. Μην τα πετάξεις τα xl,μπορείς να τα χρειαστείς. Τούφα περπατάς πολύ?Πάντως όσο και να μείωσες τις θερμίδες κατανάλωσης φαγητού και γενικότερα αν δεν trws σωστά θα τα ξαναπάρεις πολύ εύκολα τα κιλά. Αν θέλεις να διατηρηθείς πρέπει να ασκείσαι. Τα κορίτσια σου τι λένε τώρα για την κορμάρα σου? Άντε και στο μέλλον κοιλιακούς-φέτες. Εχω πει τι διαιτα κανω (αν και την γαμησα εδω και 1 βδομαδα λογω πολλων mojito). Δεν μειωσα καν θερμιδες, μειωσα υδατανθρακες στο λιγοτερο απο 20gr καθε μερα. Ευτυχως ο οργανισμος μου αντιδραει καλα και ετσι σε 24 ωρες ειμαι παλι σε κετωση (κανω test ουρων) Δεν εχω κανει ασκηση, ελπιζω απο σεπτεμβριο να πανε ολα καλα και να αρχισω box. Τωρα για τα κοριτσια, εδω και 1μιση χρονο (και ειδικα με τα τελευταια γεγονοτα) στο κεφαλι μου ειμαι ακομα ετσι: ενω ειμαι ετσι:
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τωρα για τα κοριτσια, εδω και 1μιση χρονο (και ειδικα με τα τελευταια γεγονοτα) στο κεφαλι μου ειμαι ακομα ετσι: ενω ειμαι ετσι:
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πηγα που λετε σημερα θεσσαλονικη να κουβαλησω καποια πραγματα απο εκει εδω στη πολη μου, και σε ενα φαναρι μου δωσανε το εξης διαφημιστικο. Δεν εχω καλη καμερα ομως και δε φαινονται τα "χαρακτηριστικα" του καθε υπολογιστη-οθονης. Το site απο οσο εψαξα που αναγραφεται δεν υπαρχει ( εκτος κι αν ειναι υποκατασκευη η αναβαθμιση ). Και μεσω του τηλεφωνου που αναγραφεται στο διαφημιστικο γκουκλαροντας βρηκα οτι ανηκει σε ενεχυροδανειστηριο Δε ξερω κατα ποσο φαινεται αλλα εχει γελιο η καθε λεπτομερια που ειναι γραμμενη. πχ laptop toshiba PIII 600Mhz ram 256(επεκτασιμη) hd 30gb κτλ ποντικι αφης ( το εχει και με μαυρισμενα γραμματα ) ΜΟΝΟ 220 ευρω πχ2 οθονη acer 22" tft wide 1280x1024 MONO 120 ευρω και αλλα πολλα... Υ.Γ.: Απλα ηθελα να το μοιραστω με καποιον
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Που αλλου τετοιες προσφορες; Παλι καλα που το ποσταρες εδω να το δει και κανας αθηνεζος να στειλει ζεστο χρωμα στην πρωτευουσα του βορρα.
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 athlie για σένα: http://www.youtube.com/watch?v=KmCNsLHO9xc Βλέμμα στο 0:24, ανεκτίμητο. Είχε "πιει" λίγο παραπάνω από το κανονικό.
thanocaster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πηγα που λετε σημερα θεσσαλονικη να κουβαλησω καποια πραγματα απο εκει εδω στη πολη μου, και σε ενα φαναρι μου δωσανε το εξης διαφημιστικο. Δεν εχω καλη καμερα ομως και δε φαινονται τα "χαρακτηριστικα" του καθε υπολογιστη-οθονης. Το site απο οσο εψαξα που αναγραφεται δεν υπαρχει ( εκτος κι αν ειναι υποκατασκευη η αναβαθμιση ). Και μεσω του τηλεφωνου που αναγραφεται στο διαφημιστικο γκουκλαροντας βρηκα οτι ανηκει σε ενεχυροδανειστηριο Δε ξερω κατα ποσο φαινεται αλλα εχει γελιο η καθε λεπτομερια που ειναι γραμμενη. πχ laptop toshiba PIII 600Mhz ram 256(επεκτασιμη) hd 30gb κτλ ποντικι αφης ( το εχει και με μαυρισμενα γραμματα ) ΜΟΝΟ 220 ευρω πχ2 οθονη acer 22" tft wide 1280x1024 MONO 120 ευρω και αλλα πολλα... Υ.Γ.: Απλα ηθελα να το μοιραστω με καποιον Πάρε και πες του «έχω ένα λάπτοπ με επεξεργαστή Pentium στο 1Ghz, 512 ραμ και ποντίκι αφής ΣΥΝ ΤΖΟΥΣΤΙΚ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ (ή κάτι τέτοιο φανταστικό ελληνοποιημένο)". Το αγοράζεις 180 ευρώ; Και, γενικά, μου φαίνεται βρήκαμε έναν τρόπο να ξεφορτωθούμε όλη την τεχνολογική σαβούρα μας από το υπόγειο. Ενεχυροδανειστές κύριοι. Τούφα, συγχαρητήρια.
YiN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πάρε και πες του «έχω ένα λάπτοπ με επεξεργαστή Pentium στο 1Ghz, 512 ραμ και ποντίκι αφής ΣΥΝ ΤΖΟΥΣΤΙΚ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ (ή κάτι τέτοιο φανταστικό ελληνοποιημένο)". Το αγοράζεις 180 ευρώ; Και, γενικά, μου φαίνεται βρήκαμε έναν τρόπο να ξεφορτωθούμε όλη την τεχνολογική σαβούρα μας από το υπόγειο. Ενεχυροδανειστές κύριοι. Τούφα, συγχαρητήρια. Έλα. Μπες μσν.
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Θα σας έλεγα για μια σερβιτόρα φωτιά που δουλεύει σε ένα μαγαζί δίπλα από το δικό μου αλλά φοβάμαι μην το δει ο Λέφτερ και έρθει για καφέ και μου την κλέψει...
athlios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Για πες. Δεν ακουει αυτος τωρα. Τι σερβιρει τι σερβιρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις