Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ειχα και ενα ιπποπόταμο (κουκλί) που με πέρναγε στο μέγεθος και το έχω ακόμα (τώρα δεν με φτάνει ουτε στο γόνατο αλλα δεν ειχε ταχύτητες και φώτα :mellow:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

μονο εγώ είδα τον νάνο/ξωτικό στην μέση του βίντεο προς τα αριστερά (ενα μαυριδερό) που πήγαινε πέρα δώθε με τεράστια ταχύτητα? :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Βασικά η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία του βίντεο είναι οι δυο κοπελιές στα δεξιά, που βγήκαν το πρώτο ραντεβού τους και τα βρήκαν. Δυστυχώς για τον κινηματογραφιστή σας και το κοινό μου, το τρυφερό γλωσσόφιλο έπεσε 2-3 μοίρες δεξιότερα από το πλάνο.

Υπάρχουν άλλες τρεις ιστορίες μέσα στο πλάνο, αν παρακολουθ´ησετε το βίντεο σε HD και 35' οθόνη θα τις δείτε.

Δημοσ.

Γυρίζω σήμερα σπίτι και βλέπω την πόρτα που είναι κολλητά στη δική μου τίγκα στο λουλουδικό. Κάτι υποψιάζομαι και ρωτάω.

Αυτοκτόνησε. 24 χρονών κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά και πήγε και κρεμάστηκε. Γκοθού βέβαια αλλά πολύ κοινωνική, τι διάολο?

Δημοσ.

Γυρίζω σήμερα σπίτι και βλέπω την πόρτα που είναι κολλητά στη δική μου τίγκα στο λουλουδικό. Κάτι υποψιάζομαι και ρωτάω.

Αυτοκτόνησε. 24 χρονών κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά και πήγε και κρεμάστηκε. Γκοθού βέβαια αλλά πολύ κοινωνική, τι διάολο?

ωρε πουστη, σου εφτιαξε την μερα δλδ... :(

Δημοσ.

Η δικιά μου μέρα και αν ήταν η καλύτερη..

Μέρα μεσημέρι και μου διέλυσαν την κλειδαριά του αυτοκινήτου...... :-(

ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

Δημοσ.

γιατι οταν ανάβω τσιγάρο μυρίζω καμένες τρίχες? το έχει πάθει κανεις? ειναι λογικό ??? :shock: :shock:

ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

μην ανήσυχης Μαίρη , σύντομα θα αναλάβουμε δράση!

"οι batmen της γειτονιάς σου"

Δημοσ.

ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

Kαλη περιπτωση.

Θεσσαλονικη ολο αυτο?

Δημοσ.

ωρε πουστη, σου εφτιαξε την μερα δλδ... :(

βασικά ξενέρωσα. πολύ νέα και δεν θα την έλεγα καταθλιψάρα οπότε σκέφτεσαι γιατί ας πούμε. Anyway, ζωάρα σε μας

Δημοσ.

Kαλη περιπτωση.

Θεσσαλονικη ολο αυτο?

Ναι καλή...μη με ειρωνεύεσαι ρε...πονάω

Όση χαρά είχα σήμερα, έγινε αυτό και μου τη γάμησε....

Θεσσαλονίκη κέντρο κοντά στο πολυτεχνείο....πρέπει να έγινε μεταξύ 1-8..μέρα μεσημέρι.......:-(

Δημοσ.

Πολλλυυυυ καλη περιπτωση!

Απορω τι σκατα εχετε και προκαλειτε, και της αδερφης μου της ανοιξαν τον χαρο και πηραν μονο κατι ρουχα ενω ειχε και πραγματα αξιας στο αυτοκινητο.

Δημοσ.

Μα το χρηστό τίποτα δεν είχα μέσα.

Ευτυχώς Μου έκοψε και έβγαλα το ράδιο και μάλλον πρέπει να ευχαριστώ το θεο που δε μου σπάσαν και το τζάμι...αλλιώς θα γύρναγα χαλκιδική με ανοιχτό παράθυρο..

Πότε δεν αφήνω τίποτα σε κοινή θέα..ούτε ευρώ...

Πονάω λέμε και με ειρωνεύεσαι ρε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...