Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εξυπηρέτηση εντός δεκαλεπτου σε δημοσιο νοσοκομείο, μήπως να αρχίσω να πιστεύω στω θεο η να παω στην ψυχιατρική πτέρυγα; ;ρ

Πακτωση.

Δημοσ.

Μόλις πέρασε ένας τρυφερός μπαμπάκας με την γλυκύτατη κορούλα του από το μαγαζί μου... ένα υπόδειγμα πατέρα... ένας σωστός κηδεμόνας... ο Λέφτερ

Δημοσ.

Μόλις πέρασε ένας τρυφερός μπαμπάκας με την γλυκύτατη κορούλα του από το μαγαζί μου... ένα υπόδειγμα πατέρα... ένας σωστός κηδεμόνας... ο Λέφτερ

Δεν πιάνουν αυτά. Η βόμβα, βόμβα...

Δημοσ.

Φήμες δεν πουστευω τίποτα;ρ

Πακτωση.

Δημοσ.

το θέμα έκλεισε και τελικά δεν κατάλαβα αν μπορούμε να γίνουμε batmen :mellow:

Δημοσ.

το θέμα έκλεισε και τελικά δεν κατάλαβα αν μπορούμε να γίνουμε batmen :mellow:

Όχι, δεν μπορούμε. Ο Batman έζησε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις και αποκόμισε κάποιες συγκεκριμένες εμπειρίες στη ζωή του, γι' αυτό και κάνει ό,τι κάνει. Δραστηριοποιείται στη Gotham, έχει πολλές γνώσεις και ικανότητες, τις οποίες και χρησιμοποιεί σε αυτό που κάνει, έχει έναν Alfred από πίσω και στην τελική είναι πάμπλουτος και μπορεί να στηρίξει το όλο εγχείρημα.

Υπέρ ήρωες όμως υπάρχουν, ακόμα κι ας μη φοράνε φαντεζί στολές, έχουν υπερδυνάμεις και δέρνουν. Ένα παράδειγμα είναι αυτός ο γενναίος άντρας που σταμάτησε καβγά στον υπόγειο της Νέας Υόρκης μπαίνοντας ανάμεσα στους εμπλεκόμενους και τρώγοντας πατατάκια. Σαν κι αυτόν μπορούμε να γίνουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=Erlw-ODVZxU

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας:

http://www.youtube.com/watch?v=l-GV02oWTiA

μονο εγώ είδα τον νάνο/ξωτικό στην μέση του βίντεο προς τα αριστερά (ενα μαυριδερό) που πήγαινε πέρα δώθε με τεράστια ταχύτητα? :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

nicoc89 θέλεις να παίξουμε με τα αυτοκινητάκια μου? :mellow:

ειχα ενα αυτοκινητάκι παλιά και μου το πάτησε ενα λεωφορείο και απο τότε έβλεπα στον ύπνο μου οτι μου πάταγαν το αυτοκινητάκι και ο πατέρας του έκλεγε (το έβλεπα σαν ζωντανό στον ύπνο μου)

ειχα εφιάλτες :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...