alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και όχι Ipad2 ε; Α ρε αλεκόπομ μακόβιε! think μεταπώληση young skywalker...
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλα αν ζεις αθήνα δεν γίνεται όλο και κάτι κουφό σχετικά με τροχοφόρο θα σου τύχει Είμαστε σε ένα πάρκο με χώμα και χαλίκια και παίζαμε αντρική μπάλα, καταστρέφοντας τα παπούτσια μας και βαρώντας φονικές καραμυτόλες. Ξαφνικά βλέπουμε να σκάει ένα φαινομενικά αθώο μπόμπο με τρεις πάνω. Αρχίζει και κάνει κύκλους γύρω μας, όπως όταν μαζεύονται δυο συμμορίες σε μια industrial περιοχή και βλέπουν δυο μηχανές να "χορεύουν" κυκλικά, με τους συνεπιβάτες να κουνάνε απειλητικά αλυσίδες στον αέρα. Δε δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αλλά ξαφνικά μαρσάρουν στοχεύοντας έναν της παρέας. Τους αποφεύγει και το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται για αρκετή ώρα, με άλλο στόχο κάθε φορά. Κάθε τόσο, από το βάρος τους και τους ελιγμούς, χάνουν τον έλεγχο, αλλά μόνο για λίγο. Ποτέ δεν πέφτουν. Δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, αλλά και οι δύο πλευρές γουστάρουμε. Γελάνε αυτοί, γελάμε κι εμείς. Κάποια στιγμή μετά από ώρα, λέω "Εντάξει, τι θέλετε ρε μαλάκες;". Δεν παίρνω απάντηση. Λέω στην παρέα "Ελάτε, παίχτε. Χέστε τους" και όπως γυρίζω πέφτουν πάνω μου με τη μούρη του μπόμπο. Με πετυχαίνουν στο μπούτι, από πίσω. Δεν έπαθα δα και τίποτα το τρομερό, ούτε κάταγμα, ούτε ράγισμα, δεν είναι άλλωστε μηχανή μεγάλου κυβισμού, ούτε έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Τελικά μόνοι τους έληξαν αυτό το περίεργο παιχνίδι αφού όπως έκαναν τον επόμενο κύκλο, στην προσπάθεια τους να περάσουν ένα λοφάκι έγειραν, εξουθενωμένοι ίσως, στο πλάι. Μαζί τους και το μπόμπο. Ύστερα έμειναν εκεί σωριασμένοι και άρχισαν να γελάνε. Ο τελευταίος δε που καθόταν πίσω - πίσω, μια μορφάρα που φορούσε δερμάτινο μπουφάν και είχε μακρύ μαλλί πιασμένο κοτσίδα, γέλαγε τόσο που μου φάνηκε σα να πνιγόταν. Ηδονικά. Από την άλλη, μπορεί να πόναγε επειδή του πλάκωσαν τα αρχίδια οι άλλοι. Ε, μετά από αυτό φύγαμε και πήγα σπίτι να παίξω pro.
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μου μυρίζουν καλαμπόκια ψητά , ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΨΗΤΑ, κάποιος ψήνει καλαμπόκια, ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΝΕΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ!! Έχω φρικάρει! θέλω θέλω θέλω!! :cry: :cry:
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Σορρυ αλλά στη θέση σου θα τους ζητούσα απο το σταφάκι που είχανε... φαινότανε καλό
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και ναι, τράκαρα. Μου πετάχτηκε μπροστά ένας μπάρμπας που 'κοψε ένα στοπ. Άμα φτιάχνεται, εννοείται το κρατάω. Περαστικά μαρή! Εγώ ακόμα περιμένω (εισαγγελέα και τα ρέστα γιατί έφυγε μήνυση).
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Σορρυ αλλά στη θέση σου θα τους ζητούσα απο το σταφάκι που είχανε... φαινότανε καλό συνήθος δεν κουβαλάς επάνω σου , πινεις την χαπα και βγαίνεις βολτα (λολ)
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πλακα στη πλάκα , Λούσιφερ δε χτύπησες ε;
athlios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οι μπαρμπες ομως προκαλουν πολυ λιγοτερα ατυχηματα από τους 18χρονους καγκουρες.&- Mπα και οι δυο τα ιδια σκατα ειναι.&- αν θελεις για να πειστεις μπορουμε να κανονισουμε βολτα με τον παππου μου. και μετα μεμενα.
Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 πλακα στη πλάκα , Λούσιφερ δε χτύπησες ε; Δεν εσπασε ο διαολος το ποδαρι του?
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και ο georgeman αν θυμάμαι καλά έχει τρακάρει και αν σκεφτώ θα θυμηθώ και άλλους. Άνετα κάνουμε ομάδα ποδοσφαίρου. Δεν είχε τρακάρει. Το τιμόνι του είχε φύγει. Βασικά, αν θυμάμαι καλά από αυτά που μου είχε πει, του είχε γλιστρήσει το αμάξι και έπεσε σε ένα δέντρο. Περαστικά Λούσι.
status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Παραβίασε στοπ ο μπάρμπας ρε παιδί μου. Και του 'σκασα πάνω με καμιά 70άρα. Θυμάσαιιι που σου είχαν χαλάσει τα φρένα; Παραδέξου το, δεν τα έφτιαξες ακόμη ;ρ
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ο georgeman αν θυμάμαι καλά είναι αυτός που το αμάξι του είχε γίνει κομμάτια;
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ο georgeman αν θυμάμαι καλά είναι αυτός που το αμάξι του είχε γίνει κομμάτια; ...Και ο οποίος αν δε φορούσε ζώνη, δε θα ήταν μαζί μας.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ποιος ήταν αυτος που το είχε ανεβασει σε μια μαντρα/δεντρο? ειχε βαλει και πικς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις