Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τη πουτάνα τη ζέστη.

38 βαθμοί και να μη κουνιέται φύλλο.

κουνιούνται οι gay και οι βάρκες όμως :mellow: :mellow:

Δημοσ.

πουλάνε τα πάντα αν έχεις λεφτά να τα αγοράζεις όμως αλλιώς δεν στο δίνει θα σου πει τι με πέρασες φιλόπτωχο ταμείο

που το είδες αυτό ? που ειναι η αγγελία? που ? :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Link

κανονικο δεν ειναι αυτό? :mellow:

Άσφαιρα ρίχνει,άμα σε βρουν όμως με τέτοιο πάνω σου,παίζουν κι τπτ άλλα "περίεργα",μαζεύεις και κανα εξαμηνάκι απ´ αυτό,συσσωρευτικά....:P.

Δημοσ.

Link

κανονικο δεν ειναι αυτό? :mellow:

Τύπου φλόμπερ είναι, με το "σπάσιμο" της κάννης τραβάει αέρα για να ρίξεις την επόμενη.

Δημοσ.

Άσφαιρα ρίχνει,άμα σε βρουν όμως με τέτοιο πάνω σου,παίζουν κι τπτ άλλα "περίεργα",μαζεύεις και κανα εξαμηνάκι απ´ αυτό,συσσωρευτικά....:P.

πρέπει να έχει και ενας γείτονας μου γιατι η γυναίκα του οταν πλακώνονται του λέει "άχρηστε ! χαράμισα τα χρόνια μου μαζί σου ! άσφαιρε!"

Δημοσ.

Και εμένα η γειτόνισσα μου πρέπει να τρώει λάμπες γιατί όλο ακούω "Σβήσε την λάμπα και έλα την φας". Χα χα σε καλό μας. Σατανάδες. :rolleyes:

Δημοσ.

πρέπει να έχει και ενας γείτονας μου γιατι η γυναίκα του οταν πλακώνονται του λέει "άχρηστε ! χαράμισα τα χρόνια μου μαζί σου ! άσφαιρε!"

Ε, με αυτά που παίρνεις εσύ είναι σαν να κάνεις fast forward στην σεξουαλική σου ζωή.;ρ

Δημοσ.

Ε, με αυτά που παίρνεις εσύ είναι σαν να κάνεις fast forward στην σεξουαλική σου ζωή.;ρ

δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...