Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέγα λάθος.

Το κατακάθι το αφήνουν να ξεραθεί και μετά ή το σουτάρουν ή το σνιφάρουν.

Όλα εγώ θα σας τα λέω;

αφου στον καφέ βάζω ζαχαρίνη , οχι κοκαΐνη/ηρωίνη :mellow:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τώρα να κοιμηθώ ή να το πάω nonstop?

Κλασικά υπαρξιακά...

την εποχή που το έκανα σερί 2-3-4 μέρες ξύπνιος, είχα συνηθίσει και χθες προσπάθησα να μείνω ξύπνιος μεχρι σημερα το πρωι και στις 3-3:30 άρχισαν τα χασμουρητά :lol:

Δημοσ.

πες

Ωραίος λοιπόν: εδώ έχει ένα ποστ στις 25 Νοεμβρίου 2010 21:21, που λέει "Per Kaspersky ho risolto: ho riscaricato l'iso e ho riprovato un po' di volte finchè non lo ha caricato correttamente [κλπ...]"

Την έχω παλέψει με τον translator του google και τα'χω καταλάβει, απλά είναι μια λέξη που είναι σημαντική και δεν μπορώ να τη μεταφράσω πουθένα.

Με ενδιαφέρει να μου πείς μόνο το "riscaricato" τι σημαίνει. Δηλαδή αυτός τι έκανε στο iso;

Δημοσ.

μερεεεεεεεεεεεες. ααααχ ζεστουλα. τι ωραια που ειναι. δεν αφηνω την μανα μου να αναψει το κλιματιστικο και λιωνω και γουσταρωωωωωωωωωωωωω

Δημοσ.
Με ενδιαφέρει να μου πείς μόνο το "riscaricato" τι σημαίνει. Δηλαδή αυτός τι έκανε στο iso;

Οτι το κατέβασε για δεύτερη φορά.Σε γενικές γραμμές γράφει οτι κατέβασε το iso (αρκετές φορές),άλλα προφανώς δέν κατάφερε κάτι...

scaricare=κατεβάζω

riscaricare=ξανακατεβάζω

Δημοσ.

Οτι το κατέβασε για δεύτερη φορά.

Σ'ευχαριστώ πολύ.

άλλα προφανώς δέν κατάφερε κάτι...

αφού λέει ότι το λυσε όμως

Per Kaspersky ho risolto: ho riscaricato l'iso e ho riprovato un po' di volte finchè non lo ha caricato correttamente sulla chiavetta

---στον translator:

I solved for Kaspersky: I riscaricato the iso and tried again a bit 'of times until it successfully loaded on the stick

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...