nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέγα λάθος. Το κατακάθι το αφήνουν να ξεραθεί και μετά ή το σουτάρουν ή το σνιφάρουν. Όλα εγώ θα σας τα λέω; αφου στον καφέ βάζω ζαχαρίνη , οχι κοκαΐνη/ηρωίνη
caution Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τώρα να κοιμηθώ ή να το πάω nonstop? Κλασικά υπαρξιακά...
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τώρα να κοιμηθώ ή να το πάω nonstop? Κλασικά υπαρξιακά... την εποχή που το έκανα σερί 2-3-4 μέρες ξύπνιος, είχα συνηθίσει και χθες προσπάθησα να μείνω ξύπνιος μεχρι σημερα το πρωι και στις 3-3:30 άρχισαν τα χασμουρητά
ennoeitai Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 πες Ωραίος λοιπόν: εδώ έχει ένα ποστ στις 25 Νοεμβρίου 2010 21:21, που λέει "Per Kaspersky ho risolto: ho riscaricato l'iso e ho riprovato un po' di volte finchè non lo ha caricato correttamente [κλπ...]" Την έχω παλέψει με τον translator του google και τα'χω καταλάβει, απλά είναι μια λέξη που είναι σημαντική και δεν μπορώ να τη μεταφράσω πουθένα. Με ενδιαφέρει να μου πείς μόνο το "riscaricato" τι σημαίνει. Δηλαδή αυτός τι έκανε στο iso;
evabb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 μερεεεεεεεεεεεες. ααααχ ζεστουλα. τι ωραια που ειναι. δεν αφηνω την μανα μου να αναψει το κλιματιστικο και λιωνω και γουσταρωωωωωωωωωωωωω
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Με ενδιαφέρει να μου πείς μόνο το "riscaricato" τι σημαίνει. Δηλαδή αυτός τι έκανε στο iso; Οτι το κατέβασε για δεύτερη φορά.Σε γενικές γραμμές γράφει οτι κατέβασε το iso (αρκετές φορές),άλλα προφανώς δέν κατάφερε κάτι... scaricare=κατεβάζω riscaricare=ξανακατεβάζω
ennoeitai Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οτι το κατέβασε για δεύτερη φορά. Σ'ευχαριστώ πολύ. άλλα προφανώς δέν κατάφερε κάτι... αφού λέει ότι το λυσε όμως Per Kaspersky ho risolto: ho riscaricato l'iso e ho riprovato un po' di volte finchè non lo ha caricato correttamente sulla chiavetta ---στον translator: I solved for Kaspersky: I riscaricato the iso and tried again a bit 'of times until it successfully loaded on the stick
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Α ναι...λέει μέχρις ότου το κατέβασε σωστά,φαντάζομαι χωρίς να είναι corrupted-χαλασμένο-whatever...my bad
Praetorianos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 μερεεεεεεεεεεεες. ααααχ ζεστουλα. τι ωραια που ειναι. δεν αφηνω την μανα μου να αναψει το κλιματιστικο και λιωνω και γουσταρωωωωωωωωωωωωω http://www.youtube.com/watch?v=ueO45x_KdPo&feature=related
evabb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ενταξει μωρε, υπαρχει και η θαλασσα. αααααχ ηταν απιστευτη χθες.
mastor10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 παιζει να εισαι ο μονος ανθρωπος που ευχαριστιέται τη πολυ ζεστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις