ennoeitai Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Λογικά πάντως όλο και κάποιο άλλο κενό θα βρεί και θα φύγει από'κεί, ή το παρκέ εκεί μέσα θα'χει καμιά τρύπα, ή εσύ δε θα κλεισες καλά κάτι και θα'ρθει να σου κάνει παρέα στο κρεβάτι. Υπάρχει κανείς άλλος που βλέπει στον Αντ1 αυτή την εκπομπή που έχει ηχώ στο μικρόφωνο η παρουσιάστρια;
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Να δω τι θα το κανεις τοσο κωλοχαρτο μετα. Άμα τη πιάσω, θα φύγει μαζί με το κωλόχαρτο στην αποχεύτευση. Βέβαια, το χαρτί θα μείνει εκεί έως ότου να δω τι θα κάνω με τα ανοίγματα που έχει η μαλακία. Λογικά πάντως όλο και κάποιο άλλο κενό θα βρεί και θα φύγει από'κεί, ή το παρκέ εκεί μέσα θα'χει καμιά τρύπα, ή εσύ δε θα κλεισες καλά κάτι και θα'ρθει να σου κάνει παρέα στο κρεβάτι. Έχει πέσει τίγκα Teza και μέσα στο παρκέ από τη τρύπα. Και το κωλόχαρτο είναι εμποτισμένο με Teza. Στο διάλο, δε θα ψοφήσει; Έχω κακή εμπειρία. Πέρσι μία σκαρφάλωσε στο πόδι μου, καλή ώρα, τέτοια ώρα θα ήταν και δε τη πήρα χαμπάρι σύντομα. Επίσης, πρόσφατα καθώς προσπαθούσα να κοιμηθώ, είχα δει τις κεραίες μίας από πάνω αριστερά στο κωλόκουτο. Έχε πλάκα να μας έχει γεννήσει καμία εκεί κάτω. ΜΑ 44 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ;
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Υπάρχει κανείς άλλος που βλέπει στον Αντ1 αυτή την εκπομπή που έχει ηχώ στο μικρόφωνο η παρουσιάστρια; Κάποτε την έβλεπα για να περάσει η ώρα. Άλλαξαν παρουσιάστρια όμως.
ennoeitai Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πέρσι μία σκαρφάλωσε στο πόδι μου, καλή ώρα, τέτοια ώρα θα ήταν και δε τη πήρα χαμπάρι σύντομα. και μετά;;;;;;;;; τι έγινε;;;
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Γαμήθηκε. Τι 44? Γκομενα εισαι? Ντελικάτα και καλοσχεδιασμένα πατούσια.
ennoeitai Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Κάποτε την έβλεπα για να περάσει η ώρα. Άλλαξαν παρουσιάστρια όμως. Όχι ρε για τώρα λέω. Τώρα τη βλέπω, δεν την είχα ξαναδεί. Αλλά είναι τελείως ψυχωτικό με την ηχώ. Λες και είναι από θρίλερ του Argento.
ennoeitai Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τι στο πουτσο εχει? "κρεμαλα?" δεν έχω καταλάβει την έχω μόνο για υπόκρουση χαχαχ
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τι στο πουτσο εχει? "κρεμαλα?" Την άλλη φορά έψαχναν επί μία ώρα μία λέξη. Λέει κατά τις 3 "παιδιά, ελάτε μέχρι τις 3:30 να την έχουμε βρει να έχουμε παίξει άλλες τόοοοοσες λέξεις". Τελικά, το παιχνίδι έληξε χωρίς η λέξη να έχει βρεθεί. Το αστείο είναι ότι η λέξη ήταν τόσο γελοία στο να βρεθεί...
athlios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μην ανοιγετε κλασμενοι την τηλεοραση. Πριν κανα μηνα νομιζα οτι ηταν πασχα.
athlios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τετοια ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΚΟΚΑΙΝΗ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΙΑ
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τι 44? Γκομενα εισαι? Γιατί ρε πάπια, έχεις δει πολλές πάνω από 42 το πολύ
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 εχω φτασει να πινω ελληνικο καφε... για τετοια ελλειψη καφεινης μιλαε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις