Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά πάντως όλο και κάποιο άλλο κενό θα βρεί και θα φύγει από'κεί, ή το παρκέ εκεί μέσα θα'χει καμιά τρύπα, ή εσύ δε θα κλεισες καλά κάτι και θα'ρθει να σου κάνει παρέα στο κρεβάτι.

Υπάρχει κανείς άλλος που βλέπει στον Αντ1 αυτή την εκπομπή που έχει ηχώ στο μικρόφωνο η παρουσιάστρια;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Να δω τι θα το κανεις τοσο κωλοχαρτο μετα.

Άμα τη πιάσω, θα φύγει μαζί με το κωλόχαρτο στην αποχεύτευση. Βέβαια, το χαρτί θα μείνει εκεί έως ότου να δω τι θα κάνω με τα ανοίγματα που έχει η μαλακία.

Λογικά πάντως όλο και κάποιο άλλο κενό θα βρεί και θα φύγει από'κεί, ή το παρκέ εκεί μέσα θα'χει καμιά τρύπα, ή εσύ δε θα κλεισες καλά κάτι και θα'ρθει να σου κάνει παρέα στο κρεβάτι.

Έχει πέσει τίγκα Teza και μέσα στο παρκέ από τη τρύπα. Και το κωλόχαρτο είναι εμποτισμένο με Teza. Στο διάλο, δε θα ψοφήσει;

Έχω κακή εμπειρία. Πέρσι μία σκαρφάλωσε στο πόδι μου, καλή ώρα, τέτοια ώρα θα ήταν και δε τη πήρα χαμπάρι σύντομα. Επίσης, πρόσφατα καθώς προσπαθούσα να κοιμηθώ, είχα δει τις κεραίες μίας από πάνω αριστερά στο κωλόκουτο. Έχε πλάκα να μας έχει γεννήσει καμία εκεί κάτω.

ΜΑ 44 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ;

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς άλλος που βλέπει στον Αντ1 αυτή την εκπομπή που έχει ηχώ στο μικρόφωνο η παρουσιάστρια;

Κάποτε την έβλεπα για να περάσει η ώρα. Άλλαξαν παρουσιάστρια όμως.

Δημοσ.

Πέρσι μία σκαρφάλωσε στο πόδι μου, καλή ώρα, τέτοια ώρα θα ήταν και δε τη πήρα χαμπάρι σύντομα.

και μετά;;;;;;;;; τι έγινε;;;

Δημοσ.

Κάποτε την έβλεπα για να περάσει η ώρα. Άλλαξαν παρουσιάστρια όμως.

Όχι ρε για τώρα λέω. Τώρα τη βλέπω, δεν την είχα ξαναδεί. Αλλά είναι τελείως ψυχωτικό με την ηχώ. Λες και είναι από θρίλερ του Argento.

Δημοσ.

Τι στο πουτσο εχει?

"κρεμαλα?"

Την άλλη φορά έψαχναν επί μία ώρα μία λέξη. Λέει κατά τις 3 "παιδιά, ελάτε μέχρι τις 3:30 να την έχουμε βρει να έχουμε παίξει άλλες τόοοοοσες λέξεις". Τελικά, το παιχνίδι έληξε χωρίς η λέξη να έχει βρεθεί. Το αστείο είναι ότι η λέξη ήταν τόσο γελοία στο να βρεθεί...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...