Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχεις δει δηματολόγια? :-D Μια χαρα θα τον γραψουμε, μεχρι και στους εκλογικους καταλόγους τον χώνουμε.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ευα ζηλιαρα σους. Μια χαρα ειναι η κοπελα, και για την ηλικια της εχει καλη αισθηση του humour.

Απλά έχουν πάρει 2-3 frames απ' το video όπου φαίνεται creepy. Αν δεις άλλες φωτογραφίες, καμία σχέση.

===================================================================

Εν τω μεταξύ είδα αυτό και σκέφτηκα κατευθείαν τον Toufa να χώνει.

f2b.jpg

Πρέπει να είναι fake, αλλά σίγουρα υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες.

Το ειχα βαλει εδω μεσα ρε. Με τον τσουλη το παιξαμε sherlock holmes και poirot και ειχαμε βρει το προφιλ του.

In other news, σημερα πηγα στην πρεσβεια μας. Στα καμαρια μας. Το χαρτι που εκανα αιτηση τον γεναρη, ηρθε μετα απο 1 μηνα (fax btw) αλλα εμενα μου το πανε τον μαρτιο. Τον μαιο μου ειπανε οτι μπορω να παω να το παρω χωρις ραντεβου γιατι για 2 μηνες προσπαθουσα να κλεισω απο το site τους... Τελικα το χαρτι ειναι αχρηστο γιατι σε 1 μηνα λήγει και πρεπει να βγαλω αλλο. Α και για διαβατηριο, minimum αναμονη 2 μηνες...

Επισης ηπια για πρωτη φορα σημερα cold brewed coffee. Ειναι καφες που εχει "κατσει" μαζι με το νερο για μερικες ωρες και μετα τον σουρωνεις και τον πινεις. Καμια μα καμια σχεση με οτι ειχα δοκιμασει μεχρι τωρα στην γευση του. Πιο φυσικα γλυκος, και το ιδιο εντονος. Κριμα που το παπαρι για να τον φτιαξεις ετσι ειναι αρκετα ακριβο :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Λίγα λόγια για τα καμάρια του Holland Park, παρακαλώ.

Υποδείγματα υπαλλήλων του Ελληνικού Κράτους ® ©

Δημοσ.

Λίγα λόγια για τα καμάρια του Holland Park, παρακαλώ.

Υποδείγματα υπαλλήλων του Ελληνικού Κράτους ® ©

Εξάγουμε και Know how of public service άμα λάχει.;ρ

οφ ΟΥΦ. Θα γεννησω σε λιγο με φαινεται.

Να σας ζήσει, να το χαίρεστε. ;ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, δεν υπάρχει άνθρωπος που να χρειάστηκε την πρεσβεία μας στο Λονδίνο και να μην έχει να σου πει μια ιστορία από εκεί.

Δε μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι μόνιμος κάτοικος ΗΒ. Άντε να πάρει το παιδί την άλλη την υπηκοότητα, να ηρεμήσει.

Δημοσ.

Καλά, δεν υπάρχει άνθρωπος που να χρειάστηκε την πρεσβεία μας στο Λονδίνο και να μην έχει να σου πει μια ιστορία από εκεί.

Δε μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι μόνιμος κάτοικος ΗΒ. Άντε να πάρει το παιδί την άλλη την υπηκοότητα, να ηρεμήσει.

Στο Ηράκλειο έχουμε έναν Ολλανδό, άστεγο, ξέμεινε από το 1980~ περίπου εδώ, άστα, για τις πολιτισμένες χώρες αυτού του είδους η χαλαρότητα είναι καταστροφική.;ρ

Δημοσ.

Ευα ζηλιαρα σους. Μια χαρα ειναι η κοπελα, και για την ηλικια της εχει καλη αισθηση του humour.

δεν μας χεζεις ρε νταλαρα που θα ζηλεψω τα σπαστικα σκερτσα και τα ματια σαν ελιες θρουμπες. ελεος δλδ. οτι αρεσει στους αντρες αλλα δεν αρεσει στις γυναικες ειναι γτ ζηλευουν οι γυναικες. η περιπτωση να ειναι πραγματικα κατι βλακωδες δεν παιζει.

Δημοσ.

Ελπιζω συντομ να γινει και αυτο.

Ps: ειμαι στο ramsay hall :ρ

δεν μας χεζεις ρε νταλαρα που θα ζηλεψω τα σπαστικα σκερτσα και τα ματια σαν ελιες θρουμπες. ελεος δλδ. οτι αρεσει στους αντρες αλλα δεν αρεσει στις γυναικες ειναι γτ ζηλευουν οι γυναικες. η περιπτωση να ειναι πραγματικα κατι βλακωδες δεν παιζει.

Σαν τους βλακες του αμπερκρομπι και κιτς?

Δημοσ.

ο διπλανός γείτονας ανέβηκε στην ταράτσα να ποτίσει τις γλάστρες του και γύρισε το λάστιχο και μου ήρθε νερό στο κρεβάτι μου

αμα αράξει στο τραπεζάκι του οπως χθες θα ανέβω στην ταράτσα και θα τον κατουρήσω

Δημοσ.

θα θελε πολυ.

Ασε ηταν μια περιοδος που ακουγε συνεχεια ενα καρακαψουρικο κομματι...Δε το θυμαμαι.. ^_^ Μου τα ειχε πρηξει...

Σε καποια φαση ηθελα να του πω..."Νταξ το ακουσαμε αντε τραβα τωρα να της το πεις" :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...