Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

tobradex βαζω.Τότε πρέπει να είχα πάθει ιογενή.

η tobradex εχει αντιβιοτικο και αντιαλλεργικο μεσα. για την ιογενη σου εχει δωσει.

Δημοσ.

Σαν Εμο θα είσαι όμως...

όλο καλυτερεύουν τα πράγματα ....

η tobradex εχει αντιβιοτικο και αντιαλλεργικο μεσα. για την ιογενη σου εχει δωσει.

τότε πάντως ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση το μάτι μου απο τώρα (πονούσε, τσίμπλιαζε, μια αηδία)Τώρα απλά πρησμένο είναι... δεν ξέρω.. λες να κολλήσω κόσμο;

Δημοσ.

Να μη χρησιμοποιει κανεις αλλος την δικια σου πετσετα προσωπου καλου κακου.

ΙΝ ΑΔΕΡ ΝΙΟΥΖ 7 ωρες για να δουμε ποτε θα φυγουμε για χαλκιδικηηηηηη.

Σίγουρα ο μαύρος χειρότερος του λευκού

Δημοσ.

όλο καλυτερεύουν τα πράγματα ....

τότε πάντως ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση το μάτι μου απο τώρα (πονούσε, τσίμπλιαζε, μια αηδία)Τώρα απλά πρησμένο είναι... δεν ξέρω.. λες να κολλήσω κόσμο;

δεν μπορω να ξερω αν εχεις ιογενη (και αυτα που λες για τοτε ειναι ξεκαθαρα συμπτωματα της), ουτε ο φαρμακοποιος μπορει να ξερει, μονο οφθαλμιατρος και αυτο μετα απο μερικες μερες, ωστε να εχει κανει ο ιος (αν υπαρχει) λιγη δουλεια και να εχουν αρχισει τα συμπτωματα στο ματι (οχι τα εξωτερικα που βλεπουμε ολοι). αλλα και το πρηξιμο ειναι το πρωτο πρωτο της συμπτωμα, το κατω μερος εχει πρηστει; για να μην κολλησεις αλλους, δικη σου πετσετα κι αυτη συχνη αλλαγη για να μην κολλησεις και το αλλο ματι (το οποιο δυσκολα θα τη γλυτωσει αν εχεις ιογενη) και επισης καλο ειναι να αλλαζεις συχνα και μαξιλαροθηκη. επισης αποφευγεις στενες επαφες τριτου τυπου προσωπο με προσωπο :P

btw υπαρχει και κολλυριο tobradex που μπορεις να βαζεις

Δημοσ.

Οχι μόνο το πάνω μέρος.Ευχαριστώ πάντως, θα το προσέξω.

Α ρε ινσόμνια... μπαίνεις να γκρινιάξεις και βρίσκεις ιατρικές συμβουλές!! :-D

Δημοσ.

Προσοχή με τα κολλύρια τομπρεξ/τομπραντεξ. Νομίζω το ένα έχει αντιβίωση και το άλλο κορτιζόνη => εάν δεν πάρεις αυτό που χρειάζεσαι μπορεί να τα κάνεις χειρότερα.

Δημοσ.

ναι είδα οτι έχει κορτιζόνη.. αλλά δεν θα το βάλω πολλες μέρες, εντάξει νομίζω θα είναι.. :mellow:

tobrex έβαζα στον γάτο μου για καιρό... με καταράστηκε ο σκατούλης :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...