Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα υπολοιπα ειναι φυσικα επακολουθα...

ΟΚ αλλα και το μάτι;

Μαφαλντα βάλε γάντια ή χτύπα το στον πάγκο... και να μην ανοίξει θα χεις βγάλει τα νεύρα σου... :-(

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αυτό

το ανακάλυψε άντρας.Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Ηθελα λίγη μαρμελάδα αλλά δεν :mad:

Καλημέρα.

υπουλη εφευρεση, για να πρεπει να εχεις κι εναν αντρα διαθεσιμο να στο ανοιγει :P

Δημοσ.

εχω να βγω έξω πολυ καιρό... το μαλλί μου είναι οικτρό, θέλει κούρεμα... χρειάζομαι αποτρίχωση... το μάτι μου το ένα κάτι έπαθε κι έχει πρηστεί απο χθες λες κι εφαγα μπουνια... γενικά είμαι μια ομορφια... και φυσικά σήμερα θα βγούμε έξω το βράδυ.... :cry:

πηγαινε σε εναν οφθαλμιατρο καλου κακου μηπως εχεις ιογενη επιπεφυκιτιδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι ήδη ανοιγμένο το βαζάκι; Αν όχι, κουταλάκι του γλυκού κάτω από το καπάκι και κίνηση μοχλού.

Δημοσ.

Ανοιγμένο είναι.Κάποιος το έκλεισε λες και είχε μέσα χρυσάφι. :mad: Γιατί τα σφίγγετε έτσι;Αυτό που λες με το κουτάλι το έκανα με μαχαίρι,αλλά δεν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είναι ανοιγμένο και είναι ζαχαρούχο το περιεχόμενο (μαρμελάδα, καλή ώρα) τότε παίζει να κρυστάλλωσε στις βόλτες μια μικρή ποσότητα και κολλάει άσχημα.

Βράσε νερό και βύθισε για λίγη ώρα το επάνω μέρος, μήπως και μαλακώσει.

Δημοσ.

Αντλία πλυντηρίου ρούχων, 80 ευρώ πρωί πρωί. Μάρκος Μαστορέκας γράφει πάνω η αποδειξη. Μάστορας ο Μαστορέκας.

Καθένας με τον πόνο του. Καλημερούδια.

Άθλιε, το ερκοντήσιο από το καρούλι σου θα φταίει.

Δημοσ.

πηγαινε σε εναν οφθαλμιατρο καλου κακου μηπως εχεις ιογενη επιπεφυκιτιδα.

επιπεφυκύτιδα δεν είναι, είχα πάθει μια φορά και ξέρω... κάτι σαν μόλυνση είναι, βάζω αλοιφή που μου έδωσε φαρμακοποιος... θα βάλω το μαλλί μπροστά μπας και δε φαίνομαι... γκαντέμωωωω.. :mad:

Δημοσ.

επιπεφυκύτιδα δεν είναι, είχα πάθει μια φορά και ξέρω... κάτι σαν μόλυνση είναι, βάζω αλοιφή που μου έδωσε φαρμακοποιος... θα βάλω το μαλλί μπροστά μπας και δε φαίνομαι... γκαντέμωωωω.. :mad:

ιογενη ειχες παθει η απλα αλλεργικη; πως λενε την αλοιφη;

Δημοσ.

Αντλία πλυντηρίου ρούχων, 80 ευρώ πρωί πρωί. Μάρκος Μαστορέκας γράφει πάνω η αποδειξη. Μάστορας ο Μαστορέκας.

Καθένας με τον πόνο του. Καλημερούδια.

Άθλιε, το ερκοντήσιο από το καρούλι σου θα φταίει.

Φταιει οτι με καβαλησαν προχθες και οτι κανω την αρκουδα στο σπιτι ξαπλωνοντας απεναντι απο το aircondition.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...