christiana78 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 τα υπολοιπα ειναι φυσικα επακολουθα... ΟΚ αλλα και το μάτι; Μαφαλντα βάλε γάντια ή χτύπα το στον πάγκο... και να μην ανοίξει θα χεις βγάλει τα νεύρα σου...
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αυτό το ανακάλυψε άντρας.Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ηθελα λίγη μαρμελάδα αλλά δεν Καλημέρα. υπουλη εφευρεση, για να πρεπει να εχεις κι εναν αντρα διαθεσιμο να στο ανοιγει
μαφαλντα Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δεν μπορεις να ανοιξεις τα βαζακια? Δεν ανοίγει.Το πάλεψα και με ένα μαχαίρι αλλά τίποτα.
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 εχω να βγω έξω πολυ καιρό... το μαλλί μου είναι οικτρό, θέλει κούρεμα... χρειάζομαι αποτρίχωση... το μάτι μου το ένα κάτι έπαθε κι έχει πρηστεί απο χθες λες κι εφαγα μπουνια... γενικά είμαι μια ομορφια... και φυσικά σήμερα θα βγούμε έξω το βράδυ.... πηγαινε σε εναν οφθαλμιατρο καλου κακου μηπως εχεις ιογενη επιπεφυκιτιδα.
μαφαλντα Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μαφαλντα βάλε γάντια ή χτύπα το στον πάγκο... και να μην ανοίξει θα χεις βγάλει τα νεύρα σου... Λες;Θα σπάσει και θα μαζεύω μαρμελάδα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Είναι ήδη ανοιγμένο το βαζάκι; Αν όχι, κουταλάκι του γλυκού κάτω από το καπάκι και κίνηση μοχλού.
μαφαλντα Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ανοιγμένο είναι.Κάποιος το έκλεισε λες και είχε μέσα χρυσάφι. Γιατί τα σφίγγετε έτσι;Αυτό που λες με το κουτάλι το έκανα με μαχαίρι,αλλά δεν.
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν ανοίγει.Το πάλεψα και με ένα μαχαίρι αλλά τίποτα. πετσετα ή πανι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αν είναι ανοιγμένο και είναι ζαχαρούχο το περιεχόμενο (μαρμελάδα, καλή ώρα) τότε παίζει να κρυστάλλωσε στις βόλτες μια μικρή ποσότητα και κολλάει άσχημα. Βράσε νερό και βύθισε για λίγη ώρα το επάνω μέρος, μήπως και μαλακώσει.
athlios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εντονος βηχας σε συνδιασμο με πιασιμο στον αυχενα ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟ
leftermann Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αντλία πλυντηρίου ρούχων, 80 ευρώ πρωί πρωί. Μάρκος Μαστορέκας γράφει πάνω η αποδειξη. Μάστορας ο Μαστορέκας. Καθένας με τον πόνο του. Καλημερούδια. Άθλιε, το ερκοντήσιο από το καρούλι σου θα φταίει.
christiana78 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 πηγαινε σε εναν οφθαλμιατρο καλου κακου μηπως εχεις ιογενη επιπεφυκιτιδα. επιπεφυκύτιδα δεν είναι, είχα πάθει μια φορά και ξέρω... κάτι σαν μόλυνση είναι, βάζω αλοιφή που μου έδωσε φαρμακοποιος... θα βάλω το μαλλί μπροστά μπας και δε φαίνομαι... γκαντέμωωωω..
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 επιπεφυκύτιδα δεν είναι, είχα πάθει μια φορά και ξέρω... κάτι σαν μόλυνση είναι, βάζω αλοιφή που μου έδωσε φαρμακοποιος... θα βάλω το μαλλί μπροστά μπας και δε φαίνομαι... γκαντέμωωωω.. ιογενη ειχες παθει η απλα αλλεργικη; πως λενε την αλοιφη;
athlios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αντλία πλυντηρίου ρούχων, 80 ευρώ πρωί πρωί. Μάρκος Μαστορέκας γράφει πάνω η αποδειξη. Μάστορας ο Μαστορέκας. Καθένας με τον πόνο του. Καλημερούδια. Άθλιε, το ερκοντήσιο από το καρούλι σου θα φταίει. Φταιει οτι με καβαλησαν προχθες και οτι κανω την αρκουδα στο σπιτι ξαπλωνοντας απεναντι απο το aircondition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις