laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Σε νοιώθω,αν και δεν έφτασα ποτέ στη θέση σου,είναι το γεγονός ότι δεν αφήνω να εξελιχθεί μέχρις εκεί που προβλέπω,είτε όταν ήμανε κωπηλάτης στη γαλέρα είτε τώρα,μπακάλης.Το σκοτώνω από μικρό... ...έχω μια φίλη φαρμακοποιό,σκέφτεται να πάρει ένα AK47 και να πάει να ζητήσει τα χρωστούμεννα. Απέδιδε 80.000€ (ογδόντα χιλιάδες) ΦΠΑ τις καλές εποχές για πράγματα που δεν είχαν εξωφληθεί από τα ταμεία,αλλά φαινόταν στο τιμολόγιο σαν πωλήσεις. Τώρα που σφίξαν οι κώλοι σκέφεται και το €άκι.
athlios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ετσι ουτε συμψηφισμος ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ουτε τιποτα. Σταρχιδιατσολα.
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 το μόνο καλό είναι ότι έχω μίνιμουμ (τέβε, φως-νερό-τηλέφωνο, αυτά) έξοδα, φίλε μουστάκια, και ότι δεν δουλεύω και πολλές ώρες, ασπούμε μέσο όρο 2-3 ώρες το απόγευμα. Να, πχ αύριο το κλειδώνω και το ξαξανοίγω 1η Σεπτέμβρη. Το κρατάω με την ελπίδα ότι. Αλλά δεν αποκλείω να το κλειδώσω και για πάντα, ίσως μέσα στο '13...
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 δώσαν παράταση; Μια ζωή έτσι κάνουν, γι αυτό τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του... Μπαίνω φέησμπουκ, και π΄ρωο πρώτο που βλέπω: Το Ναι/Οχι παιχνίδιΘα σύστηνες τον/την <το όνομα της γνιέκαζμ> στους γονείς σου; Μπαααα, τώρα όχι, μια φορά το έκανα και να τι έπαθα...
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 χθες το βράδυ ζεσταινόμουν πολύ ! παω κάνω ενα μπάνιο να δροσιστώ και επιστρέφω στο κρεβάτι . Μέσα στις 2 την νύχτα ακούω ενα ΜΠΡΟΥΥΥΥΥΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! κανονιά κανονική! ξυπνάω , μπα λεω , εφιάλτης θα ήταν. Το δωμάτιο μου μύριζε σαν νεκροτομείο με πολύωρη διακοπή ρεύματος μου έρχεται στο μυαλό το θέμα με το δαίμονα που βουρτσίζει τα δόντια του και συνδυάζω τα γεγονότα φάκτ 1 - δαίμονας που βουρτσίζει δόντα φάκτ 2 - ο θρύλος λέει πως οπου παρουσιάζονται δαίμονες βρωμάει φάκτ 3 - βρώμαγε! φάκτ 4 - ένιωθα πως κάποιος ηταν στο δωμάτιό φάκτ 5 - συνέχιζε να βρωμάει! σηκώνομαι και ντύνομαι και βγαίνω έξω και πάω μια βόλτα μήπως φύγει μέχρι να επιστρέψω γυρίζω μετά απο 5 λεπτά και ολα οκ , μπορεσα να κοιμιθώ , καμία ενόχληση. σήμερα πατάω ενα κλανίδι το πρωί στο ανσανσέρ και κόντεψα να λιποθυμήσω. Σκαλώνει και το ανσανσέρ για 30-40 sec ενω είχε κλίσει η πόρτα δεν κατέβαινε και πανικοβλήθηκα γιατι θυμήθηκα τον δαίμονα :ph34r: θα ψάξω να βρω βιβλία με ξόρκια προστασίας να ζωγραφίσω ρουνους στο χέρι μου με μαρκαδόρο για προστασία σήμερα και ελπίζω να κοιμηθώ καλά
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Να, με κάτι τέτοια έκανε γκραν σουξέ η Ιερά Εξέταση...
athlios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Γιατι δε το κανεις Snoob Dogg ? Ετσι για κατι πιο καλοκαιρινο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Προσπαθώ να κοτσάρω στο avatar Χριστουγεννιάτικο σκούφο, να πιάσω πόρτα από νωρίς.
minaras_tio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 I'n back bitches!!! Μετα απο ενα ακομα banaκι επεστρεψα. Υποσχομαι να ειναι πιο ησυχος (λεμε τωρα) γιατι αυτες τις μερες διαβαζα κατι θεματα και δε μπορουσα να συμμετεχω! Sent from my iPhone using Insomnia
athlios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Προσπαθώ να κοτσάρω στο avatar Χριστουγεννιάτικο σκούφο, να πιάσω πόρτα από νωρίς. Μαθαινεις...
status Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Προσπαθώ να κοτσάρω στο avatar Χριστουγεννιάτικο σκούφο, να πιάσω πόρτα από νωρίς. Κομματάκις νωρίς δεν το σκέφτηκες;
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Νταξ,δεν με κουράσατε,λίγες παπαριές βλέπω γραμμένες. Τα γνωστά,σφήνες,τελικιάσματα κιετς,σαν τον Αβεσαλώμ. Πως βάζει ο γατούλης τη μουρίτσα του στο αερόθερμο;Έτσι ήταν όξω.
slipknot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 nicoc89, από που κι ως που γνωρίζεις πώς μυρίζει ένα "νεκροτομείο με πολύωρη διακοπή ρεύματος"; Γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις