Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Aν κ δεν βλεπω θριλερ, 1408 πιστευω θα σε καλυψει σε αυτο που ψαχνεις, αλλιως κλασικα κανα REC, paranormal activity κλπ.

Δημοσ.

Aν κ δεν βλεπω θριλερ, 1408 πιστευω θα σε καλυψει σε αυτο που ψαχνεις, αλλιως κλασικα κανα REC, paranormal activity κλπ.

Μπα, το έχει δει ο ένας από τους 2 μας εδώ πέρα και... Κατεβάζω τώρα το Dawn Of The Dead. Ελπίζω να μην είναι μαλακία.

Ευχαριστώ πάντως.^

Το Martyrs τι λέει;

Dawn Of The Dead ή Martyrs;

Δημοσ.

Μπα, το έχει δει ο ένας από τους 2 μας εδώ πέρα και... Κατεβάζω τώρα το Dawn Of The Dead. Ελπίζω να μην είναι μαλακία.

Ευχαριστώ πάντως.^

Το Martyrs τι λέει;

Dawn Of The Dead ή Martyrs;

Martyrs χωρις δεύτερη σκέψη.

Μη... Ρε τι είπα. Μην κάνεις δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.

πουλέτε, τσίμπησα και καινούριο λαπτοπάκι σήμερις. Μεταχείρα δηλαδή, όχι καινούριο καινούριο. Αλλά είμαι σε safe mode πλέον, το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα την κάνω καμιά ώρα πιό νωρίς, και ούτε να το ανοίξω δεν ψήνομαι. Τον Σεπτέμβρη. Έχει και βιστα, δεν έχω ιδέα από βίστα, άντε τώρα στα γεράματα να κάτσεις να εξοικειωθείς με το πιο αποτυχημένο λειτουργικό του κόσμου. I am too old for this shit... Θα του βάλω xp. Το κλασσικό είναι και μοντέρνο. Αυτά. Καλησπέρα σας.

Δημοσ.

p-343615-400-both.jpg

θα μου το κάνεις δώρο;

πουλέτε, τσίμπησα και καινούριο λαπτοπάκι σήμερις. Μεταχείρα δηλαδή, όχι καινούριο καινούριο. Αλλά είμαι σε safe mode πλέον, το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα την κάνω καμιά ώρα πιό νωρίς, και ούτε να το ανοίξω δεν ψήνομαι. Τον Σεπτέμβρη. Έχει και βιστα, δεν έχω ιδέα από βίστα, άντε τώρα στα γεράματα να κάτσεις να εξοικειωθείς με το πιο αποτυχημένο λειτουργικό του κόσμου. I am too old for this shit... Θα του βάλω xp. Το κλασσικό είναι και μοντέρνο. Αυτά. Καλησπέρα σας.

τα 7αρια βάλε...

Δημοσ.

Καλά θα κάνεις. Άνετα τα 7αρια. Άνετα τα "σηκώνει". Αύριο την πουλεύεις;

Δημοσ.

Καλά θα κάνεις. Άνετα τα 7αρια. Άνετα τα "σηκώνει". Αύριο την πουλεύεις;

μεθαύριο.

Πού ξες ότι τα σηκώνει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...