viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 λες να ειναι ψεμματα? Ωστόσο, δεν απαιτούνται γραφειοκρατικές διαδικασίες και ο επιχειρηματίας δεν είναι υποχρεωμένος να είναι εγγεγραμμένος στο ΤΕΒΕ
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε σεις, κανά καλό θρίλερ; Εδώ δε μου λένε. &$^&%$^$
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Aν κ δεν βλεπω θριλερ, 1408 πιστευω θα σε καλυψει σε αυτο που ψαχνεις, αλλιως κλασικα κανα REC, paranormal activity κλπ.
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Aν κ δεν βλεπω θριλερ, 1408 πιστευω θα σε καλυψει σε αυτο που ψαχνεις, αλλιως κλασικα κανα REC, paranormal activity κλπ. Μπα, το έχει δει ο ένας από τους 2 μας εδώ πέρα και... Κατεβάζω τώρα το Dawn Of The Dead. Ελπίζω να μην είναι μαλακία. Ευχαριστώ πάντως.^ Το Martyrs τι λέει; Dawn Of The Dead ή Martyrs;
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 To Martyrs ηταν πολυ ενδιαφέρον! το αλλο δεν το εχω δει.
μαφαλντα Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 The others.Αν δεν την έχεις δει-είναι ταινία του 2001. Ατμοσφαιρική και τρομακτική.
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μπα, το έχει δει ο ένας από τους 2 μας εδώ πέρα και... Κατεβάζω τώρα το Dawn Of The Dead. Ελπίζω να μην είναι μαλακία. Ευχαριστώ πάντως.^ Το Martyrs τι λέει; Dawn Of The Dead ή Martyrs; Martyrs χωρις δεύτερη σκέψη. Μη... Ρε τι είπα. Μην κάνεις δεύτερη σκέψη.
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 πουλέτε, τσίμπησα και καινούριο λαπτοπάκι σήμερις. Μεταχείρα δηλαδή, όχι καινούριο καινούριο. Αλλά είμαι σε safe mode πλέον, το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα την κάνω καμιά ώρα πιό νωρίς, και ούτε να το ανοίξω δεν ψήνομαι. Τον Σεπτέμβρη. Έχει και βιστα, δεν έχω ιδέα από βίστα, άντε τώρα στα γεράματα να κάτσεις να εξοικειωθείς με το πιο αποτυχημένο λειτουργικό του κόσμου. I am too old for this shit... Θα του βάλω xp. Το κλασσικό είναι και μοντέρνο. Αυτά. Καλησπέρα σας.
gang Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 θα μου το κάνεις δώρο; πουλέτε, τσίμπησα και καινούριο λαπτοπάκι σήμερις. Μεταχείρα δηλαδή, όχι καινούριο καινούριο. Αλλά είμαι σε safe mode πλέον, το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα την κάνω καμιά ώρα πιό νωρίς, και ούτε να το ανοίξω δεν ψήνομαι. Τον Σεπτέμβρη. Έχει και βιστα, δεν έχω ιδέα από βίστα, άντε τώρα στα γεράματα να κάτσεις να εξοικειωθείς με το πιο αποτυχημένο λειτουργικό του κόσμου. I am too old for this shit... Θα του βάλω xp. Το κλασσικό είναι και μοντέρνο. Αυτά. Καλησπέρα σας. τα 7αρια βάλε...
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Λες ε; ¨Εχω μέχρι τον Σεπτέμβρη να το σκεφτώ. προς το παρόν το βάζω στο ντουλάπι
gang Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλά θα κάνεις. Άνετα τα 7αρια. Άνετα τα "σηκώνει". Αύριο την πουλεύεις;
athlios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 θα μου το κάνεις δώρο; μπορω να στον δανεισω αν θες.
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλά θα κάνεις. Άνετα τα 7αρια. Άνετα τα "σηκώνει". Αύριο την πουλεύεις; μεθαύριο. Πού ξες ότι τα σηκώνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις