nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 γι αυτο λεω ας με χτυπησει καποιος. φαπ φαπ φαπ!
YiN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ερώτηξη: Η ταυτότητα ξέρουμε πόσες μέρες θέλει για να βγει και εάν θέλει μάρτυρες πλέον; Επίσης, το διαβατήριο;
gang Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ερώτηξη: Η ταυτότητα ξέρουμε πόσες μέρες θέλει για να βγει και εάν θέλει μάρτυρες πλέον; Επίσης, το διαβατήριο; θέλει μάρτυρες απ ότι θυμαμαι. τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι
leftermann Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 η ταυτότητα βγαίνει επι τόπου. Διαβατήριο πριν 2-3 χρόνια έκανε 1 εβδομάδα. Για τους μάρτυρες θα σε γελάσω, νομίζω ότι τα πιτσιρίκια που βγάζουν πρώτη φορά χρειάζονται. Θες και βίζα για να έρθεις εδώ πάνου ε, μην ξεχάσεις, θα σε διώξουν πίσω στα τέμπη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ερώτηξη: Η ταυτότητα ξέρουμε πόσες μέρες θέλει για να βγει και εάν θέλει μάρτυρες πλέον; Επίσης, το διαβατήριο; Για διαβατήριο δεν ξέρω καθόλου, το τελευταίο έληξε κάποια στιγμή τέλη δεκατίας του '90... Για ταυτότητα, θέλουν μάρτυρα κατά την παραλαβή της (περιέργως πως, όχι κατά την αίτηση ακύρωσης της παλιές/έκδοσης της καινούργιας, αλλά έτσι είναι ή ήταν, πέρυσι).
YiN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 η ταυτότητα βγαίνει επι τόπου. Διαβατήριο πριν 2-3 χρόνια έκανε 1 εβδομάδα. Για τους μάρτυρες θα σε γελάσω, νομίζω ότι τα πιτσιρίκια που βγάζουν πρώτη φορά χρειάζονται. Θες και βίζα για να έρθεις εδώ πάνου ε, μην ξεχάσεις, θα σε διώξουν πίσω στα τέμπη. Αυτό το επί τόπου μόλις κατέβασε τα επίπεδα άγχους μου στο κατώτατο δυνατό. Εντάξει. Θένκιου!
status Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ερώτηξη: Η ταυτότητα ξέρουμε πόσες μέρες θέλει για να βγει και εάν θέλει μάρτυρες πλέον; Επίσης, το διαβατήριο; Ανέχει ς χάσει την παλιά σου πας με πιστοποιητικό γέννησης και έναν μάρτυρα και σε 1-2 μέρες είσαι έτοιμη, αν πας για αλλαγή ταυτότητας το μόνο που θέλει είναι την παλιά ταυτότητα και φωτογραφίες.
athlios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τι 1-2 μερες. Εδω πανω αμεσως στην βγαζουν. Εγω αυτη τη στιγμη εχω 3 ταυτοτητες, 1 σε ισχυ αλλα αναλογως που ειναι να παω διαλεγω φωτογραφια και παιρνω την καταλληλη.
YiN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τι 1-2 μερες. Εδω πανω αμεσως στην βγαζουν. Εγω αυτη τη στιγμη εχω 3 ταυτοτητες, 1 σε ισχυ αλλα αναλογως που ειναι να παω διαλεγω φωτογραφια και παιρνω την καταλληλη. Δηλαδή έχεις και ταυτότητα για τα γκομενάκια;
athlios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αναλογως τι γκομενακι εισαι. Εξτριμ η απλο? Κοκκινο Η ΑΠΤΑΛΛΑ?
athlios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 τι αλλάζει δηλαδή σε κάθε περίπτωση; To μαλλι. και η μπλουζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις