Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εφιαλτης σημερα:

«περπαταω σε εναν δρομο και ξαφνικα θυμαμαι οτι δεν εχω δουλεψει καθολου την πτυχιακη, σοκ... συνειδητοποιω οτι την πτυχιακη την εχω τελειωσει εδω και ενα μηνα... θυμαμαι οτι σημερα ξεχασα να παω σε ενα διαγωνισμα,σοκ... συνειδητοποιω οτι εχουν τελειωσει η εξετασεις εδω και 11 μερες... τοτε τι εχω ξεχασει; ξυπναω και συνειδητοποιω οτι ολα ηταν ονειρο κι οτι εχω παρει ηδη πτυχιο...»

ας με χτυπησει καποιος να συνελθω :fear:

Δημοσ.

εφιαλτης σημερα:

«περπαταω σε εναν δρομο και ξαφνικα θυμαμαι οτι δεν εχω δουλεψει καθολου την πτυχιακη, σοκ... συνειδητοποιω οτι την πτυχιακη την εχω τελειωσει εδω και ενα μηνα... θυμαμαι οτι σημερα ξεχασα να παω σε ενα διαγωνισμα,σοκ... συνειδητοποιω οτι εχουν τελειωσει η εξετασεις εδω και 11 μερες... τοτε τι εχω ξεχασει; ξυπναω και συνειδητοποιω οτι ολα ηταν ονειρο κι οτι εχω παρει ηδη πτυχιο...»

ας με χτυπησει καποιος να συνελθω :fear:

Έλα, ηρέμησε, ούτως ή άλλως πτυχίο δεν παίρνεις;ρ

Δημοσ.

Έλα, ηρέμησε, ούτως ή άλλως πτυχίο δεν παίρνεις;ρ

το πηρα ηδη λεμε :P διορθωση, πηρα το μαστερ... :P :P :P :P

Δημοσ.

Καμια φορά,άμα πίνω σα νεροφίδα (του σκασμού δηλαδή...),βλέπω το Ρίνγκο (=ο μαθηματικός μας) να με σηκώνει στην έδρα και δεν ξέρω τη τύφλα μου (πρωτότυπο...).

Και ξυπνάω μες στη τρελλή χαρά,λείπω απ' το σχολείο εδώ και 40 χρόνια...

Χάθηκε να δω όνειρο με την Αγγλικού,πιό πολλές μαλακίες τράβηξα για πάρτη της παρά με τη Ζωίτσα Λάσκαρη....

Δημοσ.

το "καμιά φορά" πάει στο "πίνω σαν νεροφίδα" ή στο "βλέπω το Ρίγκο";

Επίσης, τη Λάσκαρη; Τη Λάσκαρη; Ρε, άμα τον έπαιζες τον καιρό που το κωλαράκι της Λάσκαρη ήταν σαν αυτό που λιγουρευόσουνα χθες, ρε πόσων χρονών είσαι ρε, λέγε τώρα ρε.

Δημοσ.

το "καμιά φορά" πάει στο "πίνω σαν νεροφίδα" ή στο "βλέπω το Ρίγκο";

Πίνω σπάνια αλλά άμα πίνω είναι για λυποθυμία,καβατζάρω το κουβά δίπλα μου...και σαν να μη φτάνουν τα χάλια μου τότε,έχω και το "μπιρι-μπίρι" από πάνω (αχαΐρευτε κλπ χαριτωμενιές)

Επίσης, τη Λάσκαρη; Τη Λάσκαρη; Ρε, άμα τον έπαιζες τον καιρό που το κωλαράκι της Λάσκαρη ήταν σαν αυτό που λιγουρευόσουνα χθες, ρε πόσων χρονών είσαι ρε, λέγε τώρα ρε.

Άμα γαμούσα τότε που τον έπαιζα για τη Ζωίτσα,παίζει να σ' είχα γυιό μου.

Oh,shit,θάχα τρία εγγονάκια τώρα,κουπε-πε,κούπε-πε.

Άργησα να απαντήσω,πετάχτηκα να ρουφήξω αδρεναλίνη στην Αλεξάνδρας (μία πάνω-μία κάτω) με το 500ράκι,καλά ήταν,έβαλα δυο-τρεις άσπρες τρίχες ακόμα (ψαλιδίζει,ψαλιδίζει,φρένο,φρένο,αμαν,δεν χωράω,ωχ τη κάναμε),ασκούφωτος,να χαρεί και κανας δύστυχος που περιμένει αναμονή όργανα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...