saya Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Χαμένε.... Ρε,"ο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι κι όποιος το κώλο δε γαμεί,στραβός πάει στον Άδη" Σαπουνισμένος,αφράτος,σφιχτός (δε λέω παραπάνω,θα τη μπαίξω μετά),σε σχήμα καρδούλας (ώχου το...),και μου λες να ντραπώ;Nexte life,may be. Εχεις σκεφτει να αρχισεις ποιητικη καριερα;
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εχεις σκεφτει να αρχισεις ποιητικη καριερα; Να κι άλλος/η που δεν με γνωρίζει....
saya Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Να κι άλλος/η που δεν με γνωρίζει.... Xωρις πλακα..το εχεις στην επιλογη των λεξεων,
athlios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=37FhMnV-sxc yoyoyoyoyoyoy
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Xωρις πλακα..το εχεις στην επιλογη των λεξεων, Κάνω το κόσμο να βλέπει*,αλήθεια λέω,δεν καβάλησα το καλάμι. * Είναι χάρισμα,αντιβαίνει κατα κάποιο τρόπο και κοντράρει στο κινέζικο ρητό "μια εικόνα χίλιες λέξεις". Τα δικά μου έπεα κάνουν για χίλιες κινεζιές Αρκετά για μένα,εξ' άλλου δεν θα προλάβετε να με χαρείτε.
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 -Pronto? -Γεια σου Έλενα. -Γεια σας! -ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! -Φιλάκια! Φτερνίστηκες; Χάπι για το λαιμό...
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δευτέρα, ζέστη, πολλή δουλειά, πόνος στον αγκώνα, γκρίνια και όμως... μια αχτίδα ελπίδας ξεπροβάλλει. Η μεγάλη επιστροφή... Την χαιρετίζω!
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μη μας μισήσεις κι εσύ,εκεί στα ξένα που θα πας.
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ποιος είσαι εσύ πάλι, μα τα αναθεματισμένα νταμπλ ακάουντς;
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ποιος είσαι εσύ πάλι, μα τα αναθεματισμένα νταμπλ ακάουντς; Δε φταίω εγώ ρε γιατρουδάκο,όχι πάντα δηλαδή.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΕς!! σας άρεσε? ε? ΝΑΙ Ε? γιαααααααααααχουυυυυυυυυυυυυυυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις