Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Καλύτερα διάβασμα από τώρα πάντως, για να 'σαι προετοιμασμένος. Τα θέματα θα είναι βατά κι όποιος θα έχει διαβάσει, θα γράψει. http://www.youtube.com/watch?v=11YgMR_VtWI Τρίτη, πανωλεθρία, αλητεία.
slipknot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 -Γεια σας παιδιά, τι δέσμη είστε; -Πρώτη. -Πρώτη... εσύ; -ΤΡΙΤΗ, ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΙΙΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΕΡΑΑΑΑΑ; Bonus video clip συμπαράστασης : http://www.youtube.com/watch?v=bjUUTSH8gxs Το παιδί, ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙ
kuzko21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μωρεεεε, ας περάσω κάπου. Βέβαια από την άλλη, δε νομίζω να ισχύει σχολική ζωή>φοιτητικής και σίγουρα δε νομίζω να θέλετε να γυρίσετε στο σχολείο. μπα , εγω μια χαρα γυρναγα σχολειο , ειδικα τους μηνες : Φλεβαρη-Μαρτη , Ιουνιο-Ιουλιο(!!) , Αυγουστο-Σεπτεμβρη(!). ακομα νοσταλγω το φρεσκοαναμενο μπαρουτι με το οποιο ανατιναξε ο διπλανος μου την κολονα μπροστα απο το θρανιο μας... αααααααχ
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 @slipknot το παιδι το παιδι το παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχααχα
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 τι γαμωζέστη είναι αυτή, τι ήθελα και ήρθα πίσω ο μαλάκας. 5 και σήμερα.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Νταξ, έκλεισα 6ωρο. Χτυπάω κάρτα και περνάω από τον γκιοσέ για πληρωμή σε λίγο.
athlios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 τι γαμωζέστη είναι αυτή, τι ήθελα και ήρθα πίσω ο μαλάκας. 5 και σήμερα. Mια χαρα ειναι. Αντε και το αλλο σουκου τωραααα.
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 μόλις γύρισα από ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, Άθλιε. Και γύρισα γιατί αύριο έχω 2 (δύο) ραντεβού στο μαγαζί, ενώ από την Τρίτη ως την παρασκευή θα έχω 1 (ένα) ραντεβού την ημέρα. Έχει να φάει κατάρα ο τύπος... Α δεν σου είπα, πήρα το ντιντί μου. Του έκανα και 400 χλμ ΣΚ!
athlios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 μόλις γύρισα από ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, Άθλιε. Και γύρισα γιατί αύριο έχω 2 (δύο) ραντεβού στο μαγαζί, ενώ από την Τρίτη ως την παρασκευή θα έχω 1 (ένα) ραντεβού την ημέρα. Έχει να φάει κατάρα ο τύπος... Α δεν σου είπα, πήρα το ντιντί μου. Του έκανα και 400 χλμ ΣΚ! Καλοβολτο ξερωγω αλλα δεν με αγγιζουν τα 400 σου κμ. Αρμενισαμε το πουσουκου κι αυριο 2μιση σχολαω, 3μιση θα 'μαι παραλια αν ολα πανε καλα. [τις μετραμε? γιατι εχω κ αλλους 3-4 ποντους]
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ, εγώ θα πήξω στην γαμούπολη ως την παρασκευή, αλλά την παρασκευή θα πάω στην παραλία μου και θα επιστρέψω την 1η του Σεπτέμβρη. Σμουτς.
athlios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Nαι αλλα ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. εχει λογκαρει και η "ποντια" κ την εβαλες να παταει +1. εβαλες και τα μωρα τωρα. ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις