alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 εμένα με παίρνουν τηλ από τις παραλίες αλλά δεν πάω Κυριακάτικα... ο Κλαϊν και ο Λέφτερ ξέρουν τι γίνεται στους αμμολόφους τέτοιες μέρες.
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ανατωτιεμαι ποιος κανει bid kυριακατικα και θελει να μου φαει τον φακο...
CaptainHog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 εστειλα την φαμιλια για μπανιο και τα σχετικα..τελικα βαριεμαι μονος μου...
Sarandis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ανατωτιεμαι ποιος κανει bid kυριακατικα και θελει να μου φαει τον φακο... Οι ιδιοι που ανεβαζουν τις τιμες στα υψη απο την πρωτη μερα..
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Οι ιδιοι που ανεβαζουν τις τιμες στα υψη απο την πρωτη μερα.. σα δε ντρεπονται οι αλητες...
sugata Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Λιμανάκια, κει στα βραχάκια, και πίνεν μπύρεν από το τοπικό "μπαράκι" στην εξέδρα. Ωραία μουσική μπδγ.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΓΤΧΤΟΥΣ. Παίζει ξημέρωμα απόψε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΟ.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Χορχο1847 ακου και το πχιο ωραιο της υποθεσης. Οσο πιο πολλές ασκησεις λύνεις, τοσο καλύτερα θα γραψεις και οσο καλύτερα γραψεις σε τόσο πιο απαιτητικό τμημα θα μπεις, αργοτερα στην 1η εξεταστικη θα καταλάβεις ότι η μαλακια που σου λέγανε στο λυκειο, ότι το διαβασμα τελειώνει με το που περάσεις στο πανεπιστημιο ηταν το μεγαλύτερο ψεμα που ακουσες ποτε.
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 φαπ φαπ φααααααααααααααααπ! αμάν αυτό το καλοκαίρι ειναι λιγο βαρετό δεν νομίζω? θα παω και στρατό σε κανα δύο μήνες πως βαριέμαι ! μου φαίνεται θα βρω καμια τρελή γκόμενα (κανονική τρελή) να ζήσω σουρεάλ καταστάσεις γιατι βαριέμαι, βαριέμαι πολύ Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 το κοβω λιγο δυσκολο το καλοκαιρι αυτο... Μπα, μπορώ να πω ότι κάνω και ζωάρα. Χθες γύρισα πεντέμιση από ποτό, ξύπνησα έκανα κρύο ντουζζζζ και το έριξα στο διάβασμα. Ποιος από εσάς κάνει τόσο extreme ζωή; Χορχο1847 ακου και το πχιο ωραιο της υποθεσης. Οσο πιο πολλές ασκησεις λύνεις, τοσο καλύτερα θα γραψεις και οσο καλύτερα γραψεις σε τόσο πιο απαιτητικό τμημα θα μπεις, αργοτερα στην 1η εξεταστικη θα καταλάβεις ότι η μαλακια που σου λέγανε στο λυκειο, ότι το διαβασμα τελειώνει με το που περάσεις στο πανεπιστημιο ηταν το μεγαλύτερο ψεμα που ακουσες ποτε. Μωρεεεε, ας περάσω κάπου. Βέβαια από την άλλη, δε νομίζω να ισχύει σχολική ζωή>φοιτητικής και σίγουρα δε νομίζω να θέλετε να γυρίσετε στο σχολείο.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Αν δεν ειχε υποχρεωτικη παρακολούθηση το σχολειο εγω γουσταρα τρελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις