Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι και γνωστός σε λέω... όπως και οι 4 από τους ~10 μπάτσους της περιοχής. Ήταν συμμαθητές μου... ελάτε εσείς με τα γκαζάκια σας

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εμεις ειχαμε παει δηλωσουμε οτι βρηκαμε ενα φορτηγο που μας ειχαν καβατζωσει πριν κανα τριμηνο στο αρμοδιο ΑΤ.

ειχαν πιασει κατι γυφταραιους τους ειχαν εκει μεσα , ε μη σας το πολυλογω , τους ειχε περασει ολο το τμημα...

τελικα μας ειπαν οτι δεν ''προλαβαινουν'' να περασουμε απο δευτερα.

σημειωνω οτι το βρηκαμε εμεις στην τυχη σε ενα μπαρκιν παρατημενο - η αστυνομια δεν ειχε καμια αναμυξη στην ευρεση ε.

Δημοσ.

Καλα αν ειχες ασχοληθει λίγο με την οργανωση θα ήξερες ότι ο Λεφτερ ειναι κομμαντο και ότι ειχε παει στη Ντελντα Φορς στο στρατο, εχει λαβει ειδικη εκπαιδευση πίνοντας μπυρα βεργινα.

Δημοσ.

μαφτά που γράφεις απλά επιβεβαιώνεις αφτιά που ήδη ξέρουμε.

Ότι είμαι και γαμώ τα παιδιά, με χιούμορ, όμορφος και με σπιρτάδα στο μάτι

Καλα αν ειχες ασχοληθει λίγο με την οργανωση θα ήξερες ότι ο Λεφτερ ειναι κομμαντο και ότι ειχε παει στη Ντελντα Φορς στο στρατο, εχει λαβει ειδικη εκπαιδευση πίνοντας μπυρα βεργινα.

αυτός και η Λάρα Κρόφτ

Δημοσ.

θυμάται κανεις πως λέγετε ενα τραγούδι παλιό με κάτι ξετσίπωτες στο βιντεοκλίπ που έλεγε

κιτσι κιτσι γιαγια

μοδα τοκολάια

κυρα μαμα λέιδι Σαντάμ

παμ παμ , παμ παμ

α

α

α

α!!!!

α

α

α

α!!

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο για καφε, με 40 βαθμους κελσιου.... Εγω αν δεν ειναι για παραλια από το σπίτι δεν ξαναβγαινω.&-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...