alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Είναι και γνωστός σε λέω... όπως και οι 4 από τους ~10 μπάτσους της περιοχής. Ήταν συμμαθητές μου... ελάτε εσείς με τα γκαζάκια σας
insomniaK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μαφτά που γράφεις απλά επιβεβαιώνεις αφτιά που ήδη ξέρουμε.
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εμεις ειχαμε παει δηλωσουμε οτι βρηκαμε ενα φορτηγο που μας ειχαν καβατζωσει πριν κανα τριμηνο στο αρμοδιο ΑΤ. ειχαν πιασει κατι γυφταραιους τους ειχαν εκει μεσα , ε μη σας το πολυλογω , τους ειχε περασει ολο το τμημα... τελικα μας ειπαν οτι δεν ''προλαβαινουν'' να περασουμε απο δευτερα. σημειωνω οτι το βρηκαμε εμεις στην τυχη σε ενα μπαρκιν παρατημενο - η αστυνομια δεν ειχε καμια αναμυξη στην ευρεση ε.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Καλα αν ειχες ασχοληθει λίγο με την οργανωση θα ήξερες ότι ο Λεφτερ ειναι κομμαντο και ότι ειχε παει στη Ντελντα Φορς στο στρατο, εχει λαβει ειδικη εκπαιδευση πίνοντας μπυρα βεργινα.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μαφτά που γράφεις απλά επιβεβαιώνεις αφτιά που ήδη ξέρουμε. Ότι είμαι και γαμώ τα παιδιά, με χιούμορ, όμορφος και με σπιρτάδα στο μάτι Καλα αν ειχες ασχοληθει λίγο με την οργανωση θα ήξερες ότι ο Λεφτερ ειναι κομμαντο και ότι ειχε παει στη Ντελντα Φορς στο στρατο, εχει λαβει ειδικη εκπαιδευση πίνοντας μπυρα βεργινα. αυτός και η Λάρα Κρόφτ
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 θυμάται κανεις πως λέγετε ενα τραγούδι παλιό με κάτι ξετσίπωτες στο βιντεοκλίπ που έλεγε κιτσι κιτσι γιαγια μοδα τοκολάια κυρα μαμα λέιδι Σαντάμ παμ παμ , παμ παμ α α α α!!!! α α α α!!
g_alkis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 θυμάται κανεις πως λέγετε ενα τραγούδι παλιό με κάτι ξετσίπωτες στο βιντεοκλίπ που έλεγε κιτσι κιτσι γιαγια μοδα τοκολάια κυρα μαμα λέιδι Σαντάμ παμ παμ , παμ παμ α α α α!!!! α α α α!! http://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 θα στηριξει και αυτον ο κουρης ή μονο φουρειρα...? http://www.youtube.c...h?v=q4rYawqmuMs μερες
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Με πήραν τηλέφωνο για καφε, με 40 βαθμους κελσιου.... Εγω αν δεν ειναι για παραλια από το σπίτι δεν ξαναβγαινω.&-
Sarandis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Καφε στο δωματιο και παραλια στη μπανιερα. Εμενα με πηραν για καφε κεντρο αθηνα, ακομα πηγαινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις