slipknot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Στην αρχή έτρεμαν τα χέρια μου, ύστερα συνήθισα.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ρε στα βιντεο του γιουτουμπ χαμηλωσανε την ενταση η εμενα μου φαινεται?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ρε στα βιντεο του γιουτουμπ χαμηλωσανε την ενταση η εμενα μου φαινεται? Δε νομίζω http://www.youtube.com/watch?v=l2dFbbs-imQ
caution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Η ενοχλητική η γκόμενα ρε γμτ! Σε έναν γαμοκαφέ πόσες φωτογραφίες να βγεις;!!! ΘΑΝΑΤΟΣ!
caution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Η ενοχλητική η γκόμενα ρε γμτ! Σε έναν γαμοκαφέ πόσες φωτογραφίες να βγεις;!!! ΘΑΝΑΤΟΣ! Και ο ενοχλητικός τύπος που κάνει doublepost! Και ο ενοχλητικός τύπος που κάνει doublepost!
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Χτες που λέτε είμαι αραχτός στο μαγαζί... μεσημεράκι θα ήτανε. Ξαφνικά φρενάρει μπροστά στην πόρτα ένα τζιπάκι της αστυνομίας. Από την άλλη πλευρά της βιτρίνας εμφανίζεται ένας τύπος που κάτι ψελλίζει. Τον αρπάζουν οι μπάτσοι, τον πετάνε πάνω στο αμάξι και τον αρχίζουν στο ξύλο. Αμέσως φτάνει και ένας ασφαλίτης (γνωστός της περιοχής) και επίσης αρχίζει το ξύλο. Συνάμα φτάνει και άρχι τσάτσος, σεκιουριτάς της περιοχής και επίσης αρχίζει το ξύλο. Αυτός που έτρωγε ξύλο ήταν διαρρήκτης που μέρα μεσημέρι μπήκε σε μερικά σπίτια εδώ στην περιοχή. Μπορεί αυτό για σας τους χαμουτζίδες να είναι κλαϊνμαϊν αλλά εμείς εδώ τέτοια δεν ακραία δεν είχαμε. Anyway το πιάσανε το κλεφτρόνι και εκεί που "έπινε τα καφεδάκια" του έκανε και το παλικάρι, δεν ήθελε να μπει στο περιπολικό. Οπότε συνέχιζαν και οι άλλοι οι παλικαράδες το ξύλο. Μαζεύτηκε πόσος κόσμος εκεί και εγώ ψύχραιμος και αραχτός στο γραφείο μου είχα hd κάλυψη του γεγονότος.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Που να τρέχω μωρέ... μέσα είχα a/c, έξω είχε ζέστη.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σωστος. Με προβληματιζει λίγο που τόσοι ασφαλίτες γυροφέρνουν το μαγαζί σου, ισως να δυσκολευτεί με τα γκαζακια ο Λεφτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις