Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γελάς γελάς, από πίσω θα τον φας.

σιχτίρ, δεν νυστάζω και κάθομαι εδώ στο γαμίδι, και όσο κάθομαι θέλω να πίνω μπύρες, αλλά 7 η ώρα πρέπει να ξυπνήσω, γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Και έχω και δρόμο.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

γελάς γελάς, από πίσω θα τον φας.

σιχτίρ, δεν νυστάζω και κάθομαι εδώ στο γαμίδι, και όσο κάθομαι θέλω να πίνω μπύρες, αλλά 7 η ώρα πρέπει να ξυπνήσω, γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Και έχω και δρόμο.

Μμμμμμμμμμμμμμμμ ότι και να λες σε γράφω, παω να ξαπλώσω δίπλα δίπλα στη γυναικα μου;ρ

Δημοσ.

Μμμμμμμμμμμμμμμμ ότι και να λες σε γράφω, παω να ξαπλώσω δίπλα δίπλα στη γυναικα μου;ρ

Όπα, όπα. Παίζει γυναίκα; Από πότε ρε;

Δημοσ.

να πας να πας, και να κοιμηθείς. Κοιμήσου τώρα που μπορείς, μουχαχαχαχα.

για αυτό το λέω..;ρ

Όπα, όπα. Παίζει γυναίκα; Από πότε ρε;

since 2011..Πόσα λίγα ξέρεις..;ρ

Δημοσ.
Είχα κι εγώ παπί, τον Αριστοτέλη. Μια μέρα ξεκίνησε να κάνει αυγά, έγινε Αριστοτέλα, μια άλλη μέρα πέθανε.

Το θρεντ μπορεί να κλειδώνεται γιατί το φόρουμ παραμένει τεχνολογικό, αλλά δε σβήνεται.

Αν ο TS θέλει να μιλήσει για τον πόνο του (δε το λέω ειρωνικά) υπάρχει το θρεντ για τα κατοικίδια.

Δεν τσέκαρα ποτέ αν τρολλάρει, αν ναι, καλή δουλειά.

Όποιος παλιομπαγλαμάς πει κακιά κουβέντα γι αυτόν τον άθρωπα,ίσαμε τούφαγα το ψύχο μιλάμε.

Δημοσ.

μολις διαβασα ολο το thread για τον μπιμπικο γιατι ημουν περιεργος και συμπερανα οτι: τις λαθος ωρες γαμωτο δεν ειμαι στο insomnia .

P.S.: αιωνια σου η μνημη μπιμπικε

Δημοσ.
μολις διαβασα ολο το thread για τον μπιμπικο γιατι ημουν περιεργος και συμπερανα οτι: τις λαθος ωρες γαμωτο δεν ειμαι στο insomnia .

Μα γι αυτό τόβγαλε "αϋπνία" ρε συ...

Δημοσ.

Όποιος παλιομπαγλαμάς πει κακιά κουβέντα γι αυτόν τον άθρωπα,ίσαμε τούφαγα το ψύχο μιλάμε.

:wub:

Κατά τα άλλα, νοιώθω πολύ γκόμενα, αλλά είμαι μόνος στο σπίτι και χαίρομαι που μπορώ να πιάσω ελεεινό κότσο τα μαλλιά και να νοιώθω το ερκοντήσιο να βαράει την πλάτη μου. Η ψύξη-ψύξη αλλά η καύλα-καύλα.

Δημοσ.

:wub:

Κατά τα άλλα, νοιώθω πολύ γκόμενα, αλλά είμαι μόνος στο σπίτι και χαίρομαι που μπορώ να πιάσω ελεεινό κότσο τα μαλλιά και να νοιώθω το ερκοντήσιο να βαράει την πλάτη μου. Η ψύξη-ψύξη αλλά η καύλα-καύλα.

Ναι,κάνε μαλακίες,μετά θα θες ροϊπλόν νάρθεις στα ίσα σου...

Δημοσ.

Το πιο γαμάτο είναι να στεγνώνεις τα νύχια των ποδιών μετά από βάψιμο, το κλιματιστικό να βαράει τα πόδια κι εσύ να νιώθεις τη δροσιά ανάμεσα στα δαχτυλάκια. Εσύ τι χρώμα μανό προτιμάς;

Δημοσ.

Κυπαρρισί, κρύβει τις μύξες και ταιριάζει τέεεεελεια με τη βλεννόρροια που με ταλαιπωρεί τα καλοκαίρια!11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...