leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 γελάς γελάς, από πίσω θα τον φας. σιχτίρ, δεν νυστάζω και κάθομαι εδώ στο γαμίδι, και όσο κάθομαι θέλω να πίνω μπύρες, αλλά 7 η ώρα πρέπει να ξυπνήσω, γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Και έχω και δρόμο.
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 γελάς γελάς, από πίσω θα τον φας. σιχτίρ, δεν νυστάζω και κάθομαι εδώ στο γαμίδι, και όσο κάθομαι θέλω να πίνω μπύρες, αλλά 7 η ώρα πρέπει να ξυπνήσω, γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Και έχω και δρόμο. Μμμμμμμμμμμμμμμμ ότι και να λες σε γράφω, παω να ξαπλώσω δίπλα δίπλα στη γυναικα μου;ρ
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 να πας να πας, και να κοιμηθείς. Κοιμήσου τώρα που μπορείς, μουχαχαχαχα.
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μμμμμμμμμμμμμμμμ ότι και να λες σε γράφω, παω να ξαπλώσω δίπλα δίπλα στη γυναικα μου;ρ Όπα, όπα. Παίζει γυναίκα; Από πότε ρε;
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 να πας να πας, και να κοιμηθείς. Κοιμήσου τώρα που μπορείς, μουχαχαχαχα. για αυτό το λέω..;ρ Όπα, όπα. Παίζει γυναίκα; Από πότε ρε; since 2011..Πόσα λίγα ξέρεις..;ρ
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 since 2011..Πόσα λίγα ξέρεις..;ρ Άντε ρε; Καλορίζικια.
laptop_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Είχα κι εγώ παπί, τον Αριστοτέλη. Μια μέρα ξεκίνησε να κάνει αυγά, έγινε Αριστοτέλα, μια άλλη μέρα πέθανε.Το θρεντ μπορεί να κλειδώνεται γιατί το φόρουμ παραμένει τεχνολογικό, αλλά δε σβήνεται. Αν ο TS θέλει να μιλήσει για τον πόνο του (δε το λέω ειρωνικά) υπάρχει το θρεντ για τα κατοικίδια. Δεν τσέκαρα ποτέ αν τρολλάρει, αν ναι, καλή δουλειά. Όποιος παλιομπαγλαμάς πει κακιά κουβέντα γι αυτόν τον άθρωπα,ίσαμε τούφαγα το ψύχο μιλάμε.
kostask91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μολις διαβασα ολο το thread για τον μπιμπικο γιατι ημουν περιεργος και συμπερανα οτι: τις λαθος ωρες γαμωτο δεν ειμαι στο insomnia . P.S.: αιωνια σου η μνημη μπιμπικε
slipknot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ζει, ζει, ο Μπιμπίκος ζει με Κανέλλο, Hachiko μας οδηγεί
laptop_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μολις διαβασα ολο το thread για τον μπιμπικο γιατι ημουν περιεργος και συμπερανα οτι: τις λαθος ωρες γαμωτο δεν ειμαι στο insomnia . Μα γι αυτό τόβγαλε "αϋπνία" ρε συ...
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Όποιος παλιομπαγλαμάς πει κακιά κουβέντα γι αυτόν τον άθρωπα,ίσαμε τούφαγα το ψύχο μιλάμε. Κατά τα άλλα, νοιώθω πολύ γκόμενα, αλλά είμαι μόνος στο σπίτι και χαίρομαι που μπορώ να πιάσω ελεεινό κότσο τα μαλλιά και να νοιώθω το ερκοντήσιο να βαράει την πλάτη μου. Η ψύξη-ψύξη αλλά η καύλα-καύλα.
laptop_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Κατά τα άλλα, νοιώθω πολύ γκόμενα, αλλά είμαι μόνος στο σπίτι και χαίρομαι που μπορώ να πιάσω ελεεινό κότσο τα μαλλιά και να νοιώθω το ερκοντήσιο να βαράει την πλάτη μου. Η ψύξη-ψύξη αλλά η καύλα-καύλα. Ναι,κάνε μαλακίες,μετά θα θες ροϊπλόν νάρθεις στα ίσα σου...
slipknot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το πιο γαμάτο είναι να στεγνώνεις τα νύχια των ποδιών μετά από βάψιμο, το κλιματιστικό να βαράει τα πόδια κι εσύ να νιώθεις τη δροσιά ανάμεσα στα δαχτυλάκια. Εσύ τι χρώμα μανό προτιμάς;
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Κυπαρρισί, κρύβει τις μύξες και ταιριάζει τέεεεελεια με τη βλεννόρροια που με ταλαιπωρεί τα καλοκαίρια!11
slipknot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ιδιαίτερη επιλογή. Εγώ πάλι είμαι του μαύρου χειμώνα-καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις