Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο αποφασισε να με αφησει παρασκευιατικα και παιζω με το ον σκρην κημπορντ.

Σοου ματς γουιν.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μπιμπίκος uber ales!

Ούστ ρε, κάφρε.

Τζάμπο έχετε εκεί χάμου; Θα χρειαστείς παπάκια σε πολλά χρώματα σύντομα.

Να σε στείλω αν δεν έχετε.

Δημοσ.

Ούστ ρε, κάφρε.

Τζάμπο έχετε εκεί χάμου; Θα χρειαστείς παπάκια σε πολλά χρώματα σύντομα.

Να σε στείλω αν δεν έχετε.

Έχουμε τζάμπο αλλά σνομπάρω, δεν είμαι γερμανοτσολιάς εγώ....;ρ

Δημοσ.

τι, γερμανικό είναι; Κύπριος δεν το έχει;

Τζάμπο φίλος, δεν αργεί η ώρα που θα το εκτιμήσεις τα μάλα.

Δημοσ.

τι, γερμανικό είναι; Κύπριος δεν το έχει;

Τζάμπο φίλος, δεν αργεί η ώρα που θα το εκτιμήσεις τα μάλα.

Μετα που θα ξεπεράσουμε τον χαμό του μπιμπίκου...

αχ ρε μπιμπίκο, ΑΧ:

Δημοσ.

εγώ τον λυπήθηκα τον μπιμπίκο. Φαίνεται τόσο καλός. Βέβαια, αν μου έτρωγε τις παντόφλες, θα του τις έβαζα στον κώλο.

Λοιπόν, θα πάρω παπάκια στο χωριό. Κάνουν και ωραία αβγά λέει ε. Και χήνες.

Δημοσ.

εγώ τον λυπήθηκα τον μπιμπίκο. Φαίνεται τόσο καλός. Βέβαια, αν μου έτρωγε τις παντόφλες, θα του τις έβαζα στον κώλο.

Λοιπόν, θα πάρω παπάκια στο χωριό. Κάνουν και ωραία αβγά λέει ε. Και χήνες.

Ο σύζυγος της ξαδέρφης μου έχει στρουθοκαμήλους, αυτά να δεις ένα αυγό μάτι που κάνουν, ΝΑ, με το συμπάθιο..;ρ

Δημοσ.

πω ρε μαλάκα, τεράστιοι είναι αυτοί. Φαντάσου κωλοτρυπίδα που θα έχουν για να βγάζουν τέτοια αβγά ε!

Δημοσ.

πω ρε μαλάκα, τεράστιοι είναι αυτοί. Φαντάσου κωλοτρυπίδα που θα έχουν για να βγάζουν τέτοια αβγά ε!

Δεν νομίζω να το εκτιμούσε ο christ@kos αυτό..είναι πιο μερακλής..

Πάντως, γαμώ τις ομελέτες κάνει το αυγό στρουθοκαμήλου, σαν να ρίχνεις 2 εξάδες αυγά ειναι..;ρ

Δημοσ.

μερακλής, αλλά το παπάκι του το παράτησε ναούμ.

Άκου άκου: μικρός είχα πάρει στο σπίτι ένα βατράχι. Το έβαλα σε μια γυάλα στο δωμάτιό μου. Η μάναμ όταν το είδε πήδηξε, αλλά δεν είπε και πολλά. Τα βρήκα σκούρα όμως, τι να το ταΐζεις το βατράχι, να κυνηγάς μύγες; Οπότε την δεύτερη μέρα το αφήνω μπροστά στο γατί της μάναζμ να το φάει, να το ξεκοιλιάσει, να παίξει μαζί του τέλοσπάντων. Αυτή η καριόλα ούτε γύρισε να το δει ε, το έγραψε στο μνι'τς. Οπότε το πέταξα από το μπαλκόνι, από τον 3ο, στο παρκάκι που είχαμε από κάτω. δεν ξέρω τι απόγινε. Υποθέτω χαλκομανία.

Δημοσ.

μερακλής, αλλά το παπάκι του το παράτησε ναούμ.

Άκου άκου: μικρός είχα πάρει στο σπίτι ένα βατράχι. Το έβαλα σε μια γυάλα στο δωμάτιό μου. Η μάναμ όταν το είδε πήδηξε, αλλά δεν είπε και πολλά. Τα βρήκα σκούρα όμως, τι να το ταΐζεις το βατράχι, να κυνηγάς μύγες; Οπότε την δεύτερη μέρα το αφήνω μπροστά στο γατί της μάναζμ να το φάει, να το ξεκοιλιάσει, να παίξει μαζί του τέλοσπάντων. Αυτή η καριόλα ούτε γύρισε να το δει ε, το έγραψε στο μνι'τς. Οπότε το πέταξα από το μπαλκόνι, από τον 3ο, στο παρκάκι που είχαμε από κάτω. δεν ξέρω τι απόγινε. Υποθέτω χαλκομανία.

Και;

Δημοσ.

τι και; Τίποτα, μετά μεγάλωσα, πήγα στρατό, παντρεύτηκα, έκανα παιδιά, αυτά. Αλλά ποτέ δεν ξέχασα το βατράχι μου, τον Μπιμπικουλίκο. Κλαψ.

Δημοσ.

τι και; Τίποτα, μετά μεγάλωσα, πήγα στρατό, παντρεύτηκα, έκανα παιδιά, αυτά. Αλλά ποτέ δεν ξέχασα το βατράχι μου, τον Μπιμπικουλίκο. Πλατς.

Διορθώθηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...