Lucifer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μμ λύση απελπισμένου.Για να μην μπορείς να τον πείσεις,μάλλον πιστεύει ότι δεν είσαι καλός οδηγός.Οι ηλικιωμένοι δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Φυσικά αυτό πιστεύει, με έχει δει να πηγαίνω με πάνω από 40 χιλιόμετρα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 το σχολιο ηταν ανεκδοτο ποιο παλια αν οι φιλοι σου δεν ηταν φιλες θα το ηξερες και εσυ και θα ειχες αντισωματα ολα αυτα τα χρονια επισης ειναι δυσκολο να καταλαβεις το mood του αλλου απο written text του κερατα ακομα και εσυ θα επρεπε να το ηξερες αυτο but... ταδε εφη το μεντιουμ βαιπερ. 20 ευρω η επισκεψη τωρα αναλαμβανει κ παραστρατημενους γκει Να σου πω μαρη βαιπερ για πες μια, οι φιλοι μου που ειναι φιλες μου τελικα τι γνωμη εχουν για τα συμπλεγματα κ τους ομοφοβικους?Λες τα αντισωματα που μου εδωσαν οι φιλεναδες μου να ηταν προβληματικα? Ριξε μια κανα Ταρο ρε να ξερω
YiN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 στο λαπτοπ γιατι δεν αλλαζεις εναν σκληρο. εχεις 1μιση τερα μουσικη ? 500 γβ και κάτι ψιλά. τα υπολοιπα ειναι ταινιες, σειρες, φωτογραφίες και μπακαπ. Πόσα θα 'ναι το μέγιστο που μπορώ να βάλω στο λάποτπ; πάντως όχι άλλο τόσο ξερω γω.
athlios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ξερωγω να κοτσαρεις εναν 750αρι , ασε που αν δεν χρησιμοποιεις το σιντοντιβιντι [εχω το αιμακ 1 χρονο σχεδον και παιζει αν μην εχω δει καν αν δουλευει] μπορεις να χωσεις και δευτερο εκει.
viper2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ταδε εφη το μεντιουμ βαιπερ. 20 ευρω η επισκεψη τωρα αναλαμβανει κ παραστρατημενους γκει Να σου πω μαρη βαιπερ για πες μια, οι φιλοι μου που ειναι φιλες μου τελικα τι γνωμη εχουν για τα συμπλεγματα κ τους ομοφοβικους?Λες τα αντισωματα που μου εδωσαν οι φιλεναδες μου να ηταν προβληματικα? Ριξε μια κανα Ταρο ρε να ξερω πηρες αντισωματα απο τις φιλεναδες σου...?
YiN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ξερωγω να κοτσαρεις εναν 750αρι , ασε που αν δεν χρησιμοποιεις το σιντοντιβιντι [εχω το αιμακ 1 χρονο σχεδον και παιζει αν μην εχω δει καν αν δουλευει] μπορεις να χωσεις και δευτερο εκει. Εγώ δεν έχω imac όμως Μάλλον για εξωτερικό σκληρό με βλέπω.
athlios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εγώ δεν έχω imac όμως Μάλλον για εξωτερικό σκληρό με βλέπω. κακως. τι να το κανεις το αιμακ? γω τωρα παω για μακβουκ
alexzzz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Και εγώ πουλάω και imac και macbook ... άντε να συνεργαστούμε να κερδίσουμε όλοι μας
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 πηρες αντισωματα απο τις φιλεναδες σου...? ρε μλκ ενταξει κ να γουσταρεις αντρες δεν τρεχει σιγα, θυματα της αυτομαστιγωτικης ομοφοβιας ολοι ειμασταν σε καποια φαση μεχρι να το καταπιουμε . Να σου γνωρισω ενα φιλαρακι να σε παει στο λαου λαου,να σου φυγει κ η γκαβλα δλδ?Φτηνος ειναι
YiN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Και εγώ πουλάω και imac και macbook ... άντε να συνεργαστούμε να κερδίσουμε όλοι μας Για ριξε καμια τιμή αλήθεια.
athlios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Νταξει θα σου στειλει τωρα πμ για να βγειτε και οτι πληρωνεται και σε ειδος και τετοια. Μην υποκυψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις