Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μμ λύση απελπισμένου.Για να μην μπορείς να τον πείσεις,μάλλον πιστεύει ότι δεν είσαι καλός οδηγός.Οι ηλικιωμένοι δύσκολα αλλάζουν γνώμη.

Φυσικά αυτό πιστεύει, με έχει δει να πηγαίνω με πάνω από 40 χιλιόμετρα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

το σχολιο ηταν ανεκδοτο ποιο παλια

αν οι φιλοι σου δεν ηταν φιλες θα το ηξερες και εσυ και θα ειχες αντισωματα ολα αυτα τα χρονια

επισης ειναι δυσκολο να καταλαβεις το mood του αλλου απο written text

του κερατα ακομα και εσυ θα επρεπε να το ηξερες αυτο

but...

:devil:

ταδε εφη το μεντιουμ βαιπερ. 20 ευρω η επισκεψη τωρα αναλαμβανει κ παραστρατημενους γκει

Να σου πω μαρη βαιπερ για πες μια, οι φιλοι μου που ειναι φιλες μου τελικα τι γνωμη εχουν για τα συμπλεγματα κ τους ομοφοβικους?Λες τα αντισωματα που μου εδωσαν οι φιλεναδες μου να ηταν προβληματικα? Ριξε μια κανα Ταρο ρε να ξερω

Δημοσ.

στο λαπτοπ γιατι δεν αλλαζεις εναν σκληρο. εχεις 1μιση τερα μουσικη ?

500 γβ και κάτι ψιλά. τα υπολοιπα ειναι ταινιες, σειρες, φωτογραφίες και μπακαπ. Πόσα θα 'ναι το μέγιστο που μπορώ να βάλω στο λάποτπ; πάντως όχι άλλο τόσο ξερω γω.

Δημοσ.

ξερωγω να κοτσαρεις εναν 750αρι , ασε που αν δεν χρησιμοποιεις το σιντοντιβιντι [εχω το αιμακ 1 χρονο σχεδον και παιζει αν μην εχω δει καν αν δουλευει] μπορεις να χωσεις και δευτερο εκει.

Δημοσ.

ταδε εφη το μεντιουμ βαιπερ. 20 ευρω η επισκεψη τωρα αναλαμβανει κ παραστρατημενους γκει

Να σου πω μαρη βαιπερ για πες μια, οι φιλοι μου που ειναι φιλες μου τελικα τι γνωμη εχουν για τα συμπλεγματα κ τους ομοφοβικους?Λες τα αντισωματα που μου εδωσαν οι φιλεναδες μου να ηταν προβληματικα? Ριξε μια κανα Ταρο ρε να ξερω

πηρες αντισωματα απο τις φιλεναδες σου...?

bill_s_joke_face-540x307.jpg

Δημοσ.

ξερωγω να κοτσαρεις εναν 750αρι , ασε που αν δεν χρησιμοποιεις το σιντοντιβιντι [εχω το αιμακ 1 χρονο σχεδον και παιζει αν μην εχω δει καν αν δουλευει] μπορεις να χωσεις και δευτερο εκει.

Εγώ δεν έχω imac όμως :mad:

Μάλλον για εξωτερικό σκληρό με βλέπω.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω imac όμως :mad:

Μάλλον για εξωτερικό σκληρό με βλέπω.

κακως.

τι να το κανεις το αιμακ? γω τωρα παω για μακβουκ

Δημοσ.

πηρες αντισωματα απο τις φιλεναδες σου...?

ρε μλκ ενταξει κ να γουσταρεις αντρες δεν τρεχει σιγα, θυματα της αυτομαστιγωτικης ομοφοβιας ολοι ειμασταν σε καποια φαση μεχρι να το καταπιουμε . Να σου γνωρισω ενα φιλαρακι να σε παει στο λαου λαου,να σου φυγει κ η γκαβλα δλδ?Φτηνος ειναι

Δημοσ.

Και εγώ πουλάω και imac και macbook ... άντε να συνεργαστούμε να κερδίσουμε όλοι μας

Για ριξε καμια τιμή αλήθεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...