Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τα ποιά; Ποιανής; Έτσι λένε την θεία μου ε. Αλήθεια λέω. Αμα δεν ειναι ο Ατηλιο εγω λαγό δεν παιζω.. Γουγλαρε τη θεια, ειναι διασημη, επίσης ειναι καιρός να μας τη συστήσεις.
ennoeitai Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 leftermann παίζει η θεία σου να είναι 24 χρονών και να έχει μεγαλώσει στην Καλιφόρνια; Γιατί αν παίζει, να γνωριστούμε καλύτερα.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Πλάκα πλάκα και γω ξέρω κάποια που την λένε όντως Μαρίνα Χατζή. (το Άννα δεν το ήξερα) Όμως το επίθετο το έχει πάρει απότον άντρα της. Και είναι και 90φεύγα... (αν δεν πέθανε πέρσυ...)
ennoeitai Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ρε κουτουλουκαρβιδέ άμα είσαι οφλάιν στο φέισμπουκ μπορούν να σε δούν οι άλλοι;
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το Χατζής είναι πολύ συνηθισμένο επίθετο στο χωριόμ, τους μισούς χατζήδες τους λένε, και τους άλλους μισούς Χατζη-κάτι. Η θεία όχι, δεν είναι 24 (βάλε άλλα τόσα και κάτι ακόμα), και φυσικά δεν έχει δει την καλιφόρνια ούτε σε χάρτη. Να σας τις συστήσω. Είναι γαμάτη, έχει αδυναμία στην μαύρη μπύρα, πολλές φορές έχουμε μπεκρουλιάσει παρέα, και έχει πολλή πλάκα άμα σουρώσει! λοιπόν, μόλις τσέκαρα το θρεντ με τις σαγιονάρες. Βλέπω μεγάλο potential ε, προβλέπω σύντομα να κοντράρει στα ίσια τους θερμοσίφωνες. Τους καταραμένους θεομίσητους θερμοσίφωνες. Να με θυμηθείτε.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ρε κουτουλουκαρβιδέ άμα είσαι οφλάιν στο φέισμπουκ μπορούν να σε δούν οι άλλοι; Υπάρχουν 2 τύποι οφ λάιν απόσο ξέρω... Με τον ένα βλέπουν ότι είσαι μέσα αλλά δεν είσαι διαθέσιμος να μιλήσεις. Με τον άλλον δεν σε βλέπουν καθόλου, τίποτα. Τουλάχιστον κάπως έτσι ήταν πριν μπουν τα γαμωσμαρτφοουν και φαίνονται όλοι μέσα Πρέπει κάτι να κάνουν οι του φβ
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εχω να μπω σε τσατ του FB απο τοτε που το εφτιαξα
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Και να είχες και πολλούς φίλους νάλεγα οκ. Αλλά με λίγους, με ποια λογική. Αυτοί που δεν μπαίνουν σχεδόν καθόλου πολύ μου την σπάνε. Σνομπαρία.
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ρε κουτουλουκαρβιδέ άμα είσαι οφλάιν στο φέισμπουκ μπορούν να σε δούν οι άλλοι; μου φαινεται ναι
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Και να είχες και πολλούς φίλους νάλεγα οκ. Αλλά με λίγους, με ποια λογική. Αυτοί που δεν μπαίνουν σχεδόν καθόλου πολύ μου την σπάνε. Σνομπαρία. Οχι θα καθομαστε να μας πρηζει ο καθενας εκει που σερφαρουμε, οποιος θελει τσατ μσν ή σκαιπ.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Η διαφορά ποια είναι; Το τσατ στο μσν τι έχει; Μέλι;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Στο μσν μπαινεις για τσατ, στο ΦΜΠ μπορει να μην μπεις τσατ. απλο.
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 πάει ο Μπιμπίκος... Τι κάφροι, το γαμήσανε το θρεντ του ανθρώπου. Βρήκε μέρος να πει τον πόνο του... Νοικιάζω τον ώμο μου σε πολύ προσιτή τιμή.
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Οποτε μιας και ειναι δυσκολες εποχες βρηκες να βγαλεις τα εξοδα των διακοπων. Παπακι σε σπιτι..περιεργο.
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 πάει ο Μπιμπίκος... Τι κάφροι, το γαμήσανε το θρεντ του ανθρώπου. Βρήκε μέρος να πει τον πόνο του... Νοικιάζω τον ώμο μου σε πολύ προσιτή τιμή. Μπιμπίκος uber ales!
Προτεινόμενες αναρτήσεις